0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bakımdan kasıt filtre vs Adam taktırmış çok memnunmuş 50 bin km bakıma gitmemiş, orjinal filtreyle dolmuş ve enjektörler kirlenmiş. Temizlenebiliyormuş fakat yenilemişler bayinin anlatımına göre
Mesut abi de atiker taktırdı ona bir sor enjektör 40000 demi değişmesi gerekiyor
ayrıca atiker safe fast canavar gibi çalışıyor hiç sorun çıkartmadan Maşallah gaz ayarınıda yaptırınca şuanda şehir içi 70TL gaz ile tam tamına 390KM yol yaptım Metin abi son kararı sen vericeksin abi
Valla bilmiyorum ama bu 40000 olayının gerçek olduğunu sanmıyorum. Hatta o konu ve mesajı bulursam paylaşırım burada da. Mesut 'a soracam tabiki. Hatta kitapçığında ne yazıyor bilmiyorum ama varsa Hasan sende de yazmışlarmış güya Bakarsan sevinirim.
Cumartesi günü gidicem Lpg için metin abi hemde kontrol ederler hepsini sorucam
Metin abi sana bir kardeş tavsiyesi. Brc veya PRİNS dışında başka marka taktırma.Ben ATİKER kullanıyorum.Şu anlık bir sıkıntım yok Fakat enjektör kalitesi gerçekten çok kötü .Şu kadarını söyleyim Atikeri in ankara ve dogu anadolu bölge distiribitörü teknik servis müdürü bana kardeşim atiker ucuz marka tofaş araba gibi parçası ucuz her yerde bulunuyor çok arıza yapar .Kaliteli malzeme avrupa raba gibi fiyatı yüksek yıllarca sorun çıkarmaz.Sorun çıkarınca parçası pahalı vede her yerde bulunmaz.Ben şu anki aklım olsa kesinlikle BRC taktırırdım şirket aracımıza taktırdık 40 bin km oldu daha bir kere ayara gitmedi ne silkelem ne çekiş düşüklügü hiçbirşey yok.Atiker de kesinlikle lpg de silkeleme çekiş sorunları yaşarsın açık ve net söyleyim .Karar senin abi.
Bulunduğum ilde tek bir lovato bayi, servis var güvenmekten başka bir alternatif şuan için yok. Diğer markalarıda montajını yapıyor, piyasa ismi iyi ve kötü duyulmuş bir sürü montajı var olursa iyiler arasında olmak isterim tabi
Umarım sıkıntı olmaz, ama çok sorun olcak gibiyse Ankaraya gel öyle taktır abi, ayar vs basit işler, şşehrinde yaptırırsın ama montaj önemlidir...
Bugün 17 ocak ve cumartesi görüştüğümüzde 15 günde 18 adet montaj yapıp teslim yapmışlar, şuana kadar gelen kimse olmadı dedi bilemiyorum. Damla lpg ile de telefonda görüştük sağolsunlar telefonda bile çok ilgilendiler, onlarda davet ettiler ama bilemiyorum şuan. Neticede toplam ödenecek parayı dert etmiyor olsaydım gelirdim, güya ekonomi yapmaya yola çıktık ya hani
ne kadar fiyat verdileer abi?