0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
babamın bir arkadaşı elinden geçen 3 arabaya da Lovato Fast taktırdı, 3ünde de hiçbir sorun yaşamadı, gayet memnundu...daha önce de defalarca söylenildiği gibi, LPG markası kadar bayi ve işçiliğin de önemli olduğunu unutmamak lazım...
Bulunduğum ilde tek bir lovato bayi, servis var güvenmekten başka bir alternatif şuan için yok. Diğer markalarıda montajını yapıyor, piyasa ismi iyi ve kötü duyulmuş bir sürü montajı var olursa iyiler arasında olmak isterim tabi
Metin abi ben atikerciyim
veee sonunda metin abi gaza getiren teknoloji senide gaza getirdei mesut abiden sonra artık sende gazliycan abi eğer sana servis ve parça olarak en avantajlısı lovato ise çok düşünme taktır. başka marka taktırıp servisinden faydalanamadıktan sonra neye yarar.. ! hayırlı uğurlu olsun abi
Metin abi düşünme ve araştırma aşamasında daha
inşallah hayırlı olur, biraz marka olarak güven verdi açık olmak gerekirse. İtalyan orjinal ambalajını kendim açarak parçaları gördüm, tamamı ithal. atikerle fiyat farkına ve mlz. kalitesine değermi ondan emin değilim. Lovato'nun enjektörleri için 400 milyon kez açılıp kapanabilir yapıya sahip olduğunu bununda 300 bin km'ye tekabül ettiğini rahatlıkla söyleyince sıcak baktım markaya Ama aksine 50 bin km'de bakımsız bırakınca değişim bile yaptıkları olmuş
Bile bile dilinize düştüm ya tamam artık. Biraz faydalı birşeyler deydeyiverin hadi
yok yok bu büyük adım abi bunun devamı en kısa zamanda gelicektir
Abi sen hem temiz hemde bakımlı kullanırsın sonuç olarak tarih bellimi kutlamaya geliriz
Bu pozisyonda Lpg akıllıca ama markada önemli gidip görmüşsün birine odaklan taktır artık abi
Hasan atiker'e odaklandım o da iyiydi yav Lovato'da iyi
En önemlisi aracın Toyota Atiker,Lovato hangisini istiyorsan onu taktır
matin abi bakımsız kalması derken, lpg nin bakımını mı yaptırmazsan değişiyomuş nasıl tam anlayamadım ?
İyiki araç Toyota zaten, tek teselli o