1-Sizi tartıştığımız konudan duyduğunuz rahatsızlıktan ötürü Sigmund Freud' a şikayet edeceğim.Hemde konuyu kapatalım başka görüşlerede yer açılsın diyen biri olarak.
Bakınız yukarıdaki yazılarım...
Freud beni aradı demin cidden öfkelendirmişim onu.... 
2-Siz yetiştirilirken duyduğunuz öğretileri sizden sonraki nesle aktarmaktan başka bir şey yaptınız mı?veya yapmayı düşünüyormusunuz? Bunu çok merak ettim.Çünkü cinsellik konusundaki tartışmalarda ben bunu yapıyordum.En azıdan cinsellik konusu ile başlamıştık olaya belki başka yerlerede gelinebilirdi.Zira cinselliği kapatmışken azarınızı işitmiş olduk.
Özlü sözler
Mustafa Taşar(öldü rahmetli, nam-ı diğer otel ayısı):" Bıraktığımız yerde otluyorsunuz"
kafamda bir Otis Abi modeli çizdim sizi okurken.... 
3-Cinselliğin insanca yaşanmasını anlatıyordum tam da.Şimdi siz söylermisiniz cinsellik insanca nasıl yaşanır?
bilmem ki soğudum dedim ya cinsellikten... 
sizin yeni nesle verdiğiniz öğütler güzel öğütler ama hapishalerdeki katiller de adam öldürmak zorunda kaldıklarından katil olduklarını suçun zorunluluk sonucu oluştuğunu gerçekte suçsuz olduklarını anlatırlar.ihaleye fesat karıştıran kamu görevlisi de devletin menfaati için bu olaya karıştığını anlatır.Bilmem anlatabilirmuyum.kadına cinsel baskı unsuru oluşturan erkekte toplum çıkarı ve ahlakı için baskı yaptığını anlatır.
ben öğüt vermiyorum tarikat kurdum mürit yetiştiriyorum... 
bu sorularıma gerçekten cevap bekliyorum.Takdir sizin, platform sizin sayın 5 yıldızlı bölüm yöneticisi
bu platform hepimizin sayın üye... Vedat'ı da sizi de keyifle okudum sadece konu aynı yerde takılı kaldığı için sıkıldım...