Gönderen Konu: Toplumsal dejenerasyon  (Okunma sayısı 8804 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Toplumsal dejenerasyon
« Yanıtla #80 : Ocak 19, 2011, 13:49:03 »
Bu kadar sosyoloji, filozofi, psikoloji yazıları bana yeter. Dahası boğuyor beni. Bana müsade :).
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ocak 19, 2011, 13:49:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Ocak 19, 2011, 13:54:48 »
1-Sizi tartıştığımız konudan duyduğunuz rahatsızlıktan ötürü Sigmund Freud' a şikayet edeceğim.Hemde konuyu kapatalım başka görüşlerede yer açılsın diyen biri olarak.
Bakınız yukarıdaki yazılarım...

Freud beni aradı demin cidden öfkelendirmişim onu.... :D

2-Siz yetiştirilirken duyduğunuz öğretileri sizden sonraki nesle aktarmaktan başka bir şey yaptınız mı?veya yapmayı düşünüyormusunuz? Bunu çok merak ettim.Çünkü cinsellik konusundaki tartışmalarda ben bunu yapıyordum.En azıdan cinsellik konusu ile başlamıştık olaya belki başka yerlerede gelinebilirdi.Zira cinselliği kapatmışken azarınızı işitmiş olduk.
Özlü sözler
Mustafa Taşar(öldü rahmetli, nam-ı diğer otel ayısı):" Bıraktığımız yerde otluyorsunuz"

kafamda bir Otis Abi modeli çizdim sizi okurken.... :D

3-Cinselliğin insanca yaşanmasını anlatıyordum tam da.Şimdi siz söylermisiniz cinsellik insanca nasıl yaşanır?

bilmem ki soğudum dedim ya cinsellikten... :D

sizin yeni nesle verdiğiniz öğütler güzel öğütler ama hapishalerdeki katiller de adam öldürmak zorunda kaldıklarından katil olduklarını suçun zorunluluk sonucu oluştuğunu gerçekte suçsuz olduklarını anlatırlar.ihaleye fesat karıştıran kamu görevlisi de devletin menfaati için bu olaya karıştığını anlatır.Bilmem anlatabilirmuyum.kadına cinsel baskı unsuru oluşturan erkekte toplum çıkarı ve ahlakı için baskı yaptığını anlatır.

ben öğüt vermiyorum tarikat kurdum mürit yetiştiriyorum... :D

bu sorularıma gerçekten cevap bekliyorum.Takdir sizin,  platform sizin sayın 5 yıldızlı bölüm yöneticisi

bu platform hepimizin sayın üye... Vedat'ı da sizi de keyifle okudum sadece konu aynı yerde takılı kaldığı için sıkıldım...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Ocak 19, 2011, 14:11:21 »
Valla ben de sıkıldım Hande Abla :D. Hem yazdım hem sıkıldım :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #83 : Ocak 19, 2011, 17:51:51 »
murat bey siz yaşamınızı dinsel kurallara göre şekillendirebilirsiniz.Ancak bu nedenle oluşacak cinsel baskıdan sizde sorumlu olursunuz.sizlerin savunduğu şey bayan ve erkek sevgisini sadece sözcüklere dökecek ve gezecek sevgiyi cinsellikle de yaşamak sadece evlilik ile olur.Ya bu insanlar ekonomik veya başka nedenlerle evlenemiyorlarsa ne yapacaklar? sizlere göre sevgi sadece konuşarak yaşanır bana göre ise tamamıyla yaşanır.insan seviyorsa karşıdakiyle cinsellikte yaşamak istiyorsa yaşarsa dejenere mi oluyor?Yoksa yaşamayıp aklında hep hayal ederek bu duygusunu bastırdığı zaman mı dejenere oluyor?Yoksa baskılanmış toplumda sevgiyle birleşik cinsellik yaşayamayan gencin geneleve gitmesinin nedenini o gencin sapkınlığıylamı açıklayacağız. Her türlü kuraldan yola çıkarak insanlığınızı şekillendiremezsiniz.sadece kendinizi kandırırsınız?Toplumumuzdaki cinsel açlığın nedeni ne ?bana açıklayabilirmisiniz?Neden bizim toplum cinsel olarak aç?Bunu izah edebilirmisiniz veya bizim toplum cinsel açıdan açlık çekmiyor diyebilirmisiniz? Bu toplumda erkekler ilk cinselliği kaç yaşında ve kimlerle yaşıyor?Bayanlara da bu soruyu sormak lazım?Ortada cinsel anlamda bir denge varmı?Bence halen sizin gibi düşünenler nedeniyle cinsellik bu toplumda tabu!Cinsellik tabu olarak kaldığı sürece dejenere olacaktır.Cinsellik algılaması bu toplumda doğal insani bir şey olarak algılanmadıkça o olgunluğa ulaşılmadıkça kadınlar sadece erkelerin ihtiyacını gören gerçekte hiç bir anlamı olmayan cinsel birleşmelere muhtaç olacaktır.erkeklerde sadece sanal zevklerde dolaşırlar.
Abi eğer Müslümanım diyorsam tabi ki de hayatımı dinime göre şekillendirmek zorundayım.Siz diyorsanız ki ben dine göre yaşamam,o zaman bir ortak noktada buluşmamız imkansız.Bu yüzden cevap yazmıyorum!
Benim Hocam Toyota gibi adam!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Ocak 19, 2011, 17:55:31 »
Sn. Yiğit, lütfen kişisel yorum yapmamaya çalışalım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #85 : Ocak 19, 2011, 18:05:56 »
Abi eğer Müslümanım diyorsam tabi ki de hayatımı dinime göre şekillendirmek zorundayım.Siz diyorsanız ki ben dine göre yaşamam,o zaman bir ortak noktada buluşmamız imkansız.Bu yüzden cevap yazmıyorum!

tutarlı insanları severim.kurana göre yaşıyorsanız tabiki .cevap vermediğiniz için teşekkür ederim.
Corolla Comfort Ekstra(Dizel)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #86 : Ocak 19, 2011, 18:28:24 »
Sn. Yiğit, lütfen kişisel yorum yapmamaya çalışalım.
Bu konuda kişisel yorum yapmayan var mı sayın yöneticim?:)

tutarlı insanları severim.kurana göre yaşıyorsanız tabiki .cevap vermediğiniz için teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim abi..:)
Benim Hocam Toyota gibi adam!