0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
enteresan, lastikleri siz mi değiştirdiniz? yoksa bridgestonelar ile mi geldi?bu arada ben de nedense her arabanın lastiğine bakar oldum ayrıca yanlış değilim değil mi, desen ER300...[/quote]Sevgili Alper,Lastiklerimiz Dunlop SP Sport 01 ..bu arada güle güle kullanalım arabamızı değil mi kazasız, belasız..Lastikler her sevkiyatta değişiyormuş..bize Dunlop denk geldi..Gayette iyi
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin gülegüle kullan.Bu arada iç döşeme ve koltuklar krem renk mi?[/quote]teşekkürler arkadaşlar,Allah hepimize kaza-bela vermesin Bülentcim arabanın iç döşemeleri krem,nasıl temiz tutcaz bilmiyorum sen ne kadar dikkat etsen de,misafir ettiğin yolcular etmeyebiliyor..ama krem renkte arabayı gösteriyor,özelliklede bizimki gibi koyu renk arabaları..yapacak birşey yok..dikkat edeceğiz..yada korumanın yollarını bulucaz..Ziebart olsa buralarda döşeme koruma yaptıracağım ama yok ki başka bir yolunu bilen varsa ve bana söylerse sevinirim tabii..tecrübeler paylaşınca değerli oluyor..
teşekkür ederim Alper,amatörce yapıyoz bişeyler..aslında tam kapabilsem şu çekim modlarını,daha güzel fotolar çekicem ama casioex-z75 makinam..bilgisi olanlardan yardım please [/quote]Baris Bey fotograflar cok super olmuslar...Siz Toyota yla anlasin, aracin lansman resimlerinde sizinkileri kullansinlar... Bi ara benim arabayi da boyle yakisikli yakisikli cekseniz diyorum...
Baris Bey fotograflar cok super olmuslar...Siz Toyota yla anlasin, aracin lansman resimlerinde sizinkileri kullansinlar... Bi ara benim arabayi da boyle yakisikli yakisikli cekseniz diyorum... [/quote]Anaaa...! sizin arabanız çok kibar bir hanım efendi,yakışıklı resim nasıl çekebilirimki? çekerken flaşım patlar,merceğim suya girer falam neme lazım.. hem siz benden daha iyi bir fotoğraf ustasısınız..Alçak gönüllük yapmayın,sizden öğrendim foto çekmeyi bem
Sevgili Alper,Lastiklerimiz Dunlop SP Sport 01 ..bu arada güle güle kullanalım arabamızı değil mi kazasız, belasız..Lastikler her sevkiyatta değişiyormuş..bize Dunlop denk geldi..Gayette iyi [/quote]lastikler nasıl sertmi? ses yapıyor mu?