0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maşallah cekik gözlü bi harika duruyo ya
araç gercekten cok tatlı (bendede aynı var diye soylemiyorum ) birşey gözüme takıldı aracın yere basması harika bir göz zevki veriyor hatta bende yapmayı düşünebilirim ama kafamda soru işaretleri var mesela hızlı ve biraz eğimli bir virajda arkayı yoldan kopcak gibi hissediorum yani kayma hissi veriyor sizinkinde nasıl bu durum.ve bu işlem aracın verilerinde (yakıt vb. ) iyileştirme yapıyormu.bu arada plakaları bende yapıstırtmak istiyorum nasıl yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim
..gercekten harika fotograflar.mekanlar cok hos.soyleyecek pek birsey yok,ALLAH nazardan saklasin.bu kadar guzel fotograflari gorunce soylemeden gecemeyecegim.bence avatarda bulunan fotografi yarismada da kullanmis olsaydiniz tartismasiz birinci olurdunuz.arka plan ve i$ik cok guzel uyum saglamis.sanki reklam filminden bir sahne gibi.bu arada fotografi arsivime ekledim helal edin ...
Barış bey 1 nolu sayfadaki karelerden 4 nolu olanı çok güzel ama ışık kaynaklı olsa gerek bir fluluk söz konusu.Birde merak ettiğim bir konu var.Bütün fotolarınızda direksiyon ya sağa yada sola dönük duruyor...Nedeni nedir acaba..? Bu arada aracınızı en iyi günlerde güle güle,kazasız belasız kullanın...Yolunuz hep açık olsun
arabanız hayırlı olsunözellikle rengi çok güzel
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın