Gönderen Konu: Vahşi Cazibeee...  (Okunma sayısı 8095 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Vahşi Cazibeee...
« Yanıtla #40 : Ağustos 18, 2008, 15:42:31 »
benimkinler biraz ses yapıyor  ama ince bir ayardan sonra gayet iyiler dunlop lastik kullanmalırı mükemmel ama bağzı  olumsuz özellikleride var abanın kapı kollarındaki ışıklandırma yok zenon farlar yok ben 4d4 vsc li modelini aldım  herşeyin full olması gereken arabam  zenon farsız cıktı ıpod kit istedim onu bile takılmamış arabada ön tarafta otururken kor noktalar var  kullanırken yanınınzda biri oturuyorsa yan tarafınızı iki kere kontrol etmek gerekiyor on cam kısmındaki kolonların kalınlıgından kaynaklanıyor direksyon kısmında sürtünme oluyor hatta alarmı ise berbat gecenlerde otoparkata arabamda ön camda levye buldum okadar zorlamalırına ramen alar devreye girmiyor park ederken bir hayli zorlanılıyor arka cam  acısında biraz görüş bozuklugu var arabanızı ilk aldıgınızda rot balans yaptırın cünkü yapılmıyor  direksiyon simidinde uzun yolda el cok terliyor  buna acılen bir cözüm bulmam lazım diger araclarımda başıma gelmiyordu fakat bunda nedense terleme oluyor  bunları cıkartısak gayet iyi bir arac ben  eski toyota calışanıyım :) 
TOYOTA COROLLA FAN CLUB TÜRKİYE
http://www.facebook.com/group.php?gid=31166178922

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 18, 2008, 15:42:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #41 : Ağustos 24, 2008, 00:18:52 »
arkadaslar bende 2009 comrootunu aldım siyah madıfıye etmek istiyorum neler yapabılırım ?yardımcı olorsanız sevınırım .bılerek celık cantlı almadım kendım kafama göre bısey taktırıcam bu konudada yardımcı olursanız sevınırım kafamdakı cant 5 kol sade bı cant almak ıstıyorum acaba yakısırmı bılmıyorum.bıde araba bana yuksek gelıyor.bıraz cökertmek istiyorum 2009 corollaya uygun helezon yay varmı bende bu sıteyı yenı kesfedenlerdenım.ılerde resmılerını koyarım arbamın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 05, 2008, 22:41:15 »
Abi araban çok hoşuma gidiyor.Maşallah.Bende arabamı alalı 4 ay oluyo.Balıkesir toyota plazadan satın aldım.Balıkesirde araba çizme olayları çok oluyor diyorlar doğrumu?Benim arabanın sadece sol ön kapartada çizik var derin ama belli olmuyo pek.Doğru mu bu sav?Alırken plazada e12 corollalarda vardı boydan boya çizik komple.Nedir bu anarşistlik yahu ?
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.orenormanurunleri.com
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #43 : Eylül 06, 2008, 13:47:31 »
Abi araban çok hoşuma gidiyor.Maşallah.Bende arabamı alalı 4 ay oluyo.Balıkesir toyota plazadan satın aldım.Balıkesirde araba çizme olayları çok oluyor diyorlar doğrumu?Benim arabanın sadece sol ön kapartada çizik var derin ama belli olmuyo pek.Doğru mu bu sav?Alırken plazada e12 corollalarda vardı boydan boya çizik komple.Nedir bu anarşistlik yahu ?

teşekkür ederim hasan,daha güzelleri sizlerin olur inşallah..ama bu Balıkesirde araba çizme olayını pek anlamadım..Bu her yerde olabilir ;) benim arabamı çizeni bende çizerim :D Arabam herşeyim benim(Yenge'niz den sonra tabii :)) duyarsa keser beni yoksa)
Bi Resim Koyamadım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Kasım 29, 2008, 01:40:16 »
malesef araba çizme olayları özellikle bahçelievler mah. sık rastlanıyor. şehrin genelindede var tabi. :(
97 1.6xei gerektiğinde ferrari gibi,gerektiğinde varyemez :):) seni seviyorum toyota!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Kasım 29, 2008, 08:12:26 »
aracınız çok güzelmiş, nazar değmesin. Güle güle mutlu günlerde kullanın..
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • only TOYOTA only COROLLA
« Yanıtla #46 : Kasım 30, 2008, 14:40:07 »
çok güzel araba...Allah kaza bela vermesin  :alkis: ...bende burhaniye damadıyım...görüşürüz umarım...
toyota toyota toyota  only toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Aralık 02, 2008, 21:26:20 »
kazasız belasız inşallah..
Kendini bir çok sananların aslında bir ... olmadığı bir dünyada yaşıyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Aralık 11, 2008, 23:57:40 »
Çok tatlı maşallah bu kasalar da yaa :) Kazasız belasız inşallah.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #49 : Temmuz 10, 2009, 16:07:17 »
Bi Güncel çekelim :D Ne zamandır foto eklememişim  :wacko: Buyurunnn photo show'a  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Temmuz 10, 2009, 16:28:27 »
Abi :wacko: :wacko:  Kusura bakmada buda biraz şans sanırım bu kadar mı foto çekmeye müsait mekan bolluğu olur... Elinize sağlık tabi çekim kalitesi kadraj vs ortada :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Temmuz 10, 2009, 16:32:30 »
Barış hocam, sadece 3 foto görebiliyorum ama 3'ü de harika :alkis: Eğer görmediysen, aşağıdaki başlığa bir göz at ve bu resimlerden birini mutlaka Aydın'a gönder derim :)

http://www.toyotaclubtr.com/digital-fotografcilik/1-toyota'li-digital-fotograf-yarismasi/

Düzenleme: Şimdi hepsini görebiliyorum
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Temmuz 10, 2009, 16:34:15 »
Barış hocam, sadece 3 foto görebiliyorum ama 3'ü de harika :alkis: Eğer görmediysen, aşağıdaki başlığa bir göz at ve bu resimlerden birini mutlaka Aydın'a gönder derim :)

http://www.toyotaclubtr.com/digital-fotografcilik/1-toyota'li-digital-fotograf-yarismasi/

Düzenleme: Şimdi hepsini görebiliyorum

Hakkı abi ayıp yaa :D  Rakipleri arttırma zaten şansımız yok :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #53 : Temmuz 10, 2009, 17:00:29 »
Abi :wacko: :wacko:  Kusura bakmada buda biraz şans sanırım bu kadar mı foto çekmeye müsait mekan bolluğu olur... Elinize sağlık tabi çekim kalitesi kadraj vs ortada :alkis: :alkis:

Can,foto çekmeyi çok seviyorum.Fazla zaman ayıramasamda yakalayınca da affetmiyorum :D Daha bir sürü foto var arabayla ilgili..Yarın Ürgüp'e gidiyorum.Bol bol Peribacaları'yla-Ihlara vadisiyle çekerim güneş batımında ,yanında balonlar... :D En iyisi ben katılmayayım yarışmaya ;) Hakkı Bey teşekkür ederim bilgilendirme için..Çok foto var seçim yapamıyorum,daha 20 gün var.Ne kareler çıkar  :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Temmuz 10, 2009, 17:07:13 »

Can,foto çekmeyi çok seviyorum.Fazla zaman ayıramasamda yakalayınca da affetmiyorum :D Daha bir sürü foto var arabayla ilgili..Yarın Ürgüp'e gidiyorum.Bol bol Peribacaları'yla-Ihlara vadisiyle çekerim güneş batımında ,yanında balonlar... :D En iyisi ben katılmayayım yarışmaya ;) Hakkı Bey teşekkür ederim bilgilendirme için..Çok foto var seçim yapamıyorum,daha 20 gün var.Ne kareler çıkar  :D :D

Elinize sağlık abicim, aynen bende foto çekmeyi çok seviyorum ama henüz pro bi makine yok malum öğrencilik hem araba hem makine olmuyor biraz para yapıyorum bakmışım arabaya harcamışım :D

Eeee şey peri bacaları fotolarını bekliyoruz gezin siz mümkünse bi 20 gün gelmeyin :p :p :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #55 : Temmuz 10, 2009, 17:43:24 »
    Elinize sağlık abicim, aynen bende foto çekmeyi çok seviyorum ama henüz pro bi makine yok malum öğrencilik hem araba hem makine olmuyor biraz para yapıyorum bakmışım arabaya harcamışım :D

Eeee şey peri bacaları fotolarını bekliyoruz gezin siz mümkünse bi 20 gün gelmeyin :p :p :D :D :D

Öğrenciyken bizde öyleydik,harçlığımızı arabaya yatırıyorduk :D diğer isteklere para kalmıyordu.Şimdi sadelikten hoşlanmaya başlayınca (Yaşlanınca) para elde kalıyor değişik uğraşlar-harcamalar arıyorsun..Bende Foto makinasına bulaştım,iyikide bulaşmışım tam bir hastalık..Gezmeyide seviyorum,onun içinde bol bol mekan buluyorum..ahh bide boş zaman olsa :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Temmuz 10, 2009, 23:17:26 »
arabanız hoş kazasız belasız güzel sürüşler
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #57 : Temmuz 16, 2009, 23:41:32 »
arabanız hoş kazasız belasız güzel sürüşler

teşekkür ederim Ceyhun bey,Hadi gene yırttınız Ürügp'te RS'nin direksiyonuna oturamadık ve fotoda yakalayamadık tabi..Yaris'i de çekmek aklıma gelmedi ne diim.Corolla diye adapte olunca :( son gün bi resim atarım  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Temmuz 17, 2009, 00:08:57 »
toyota böyle fotoğraf çekemedi
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • mona rıza :))
« Yanıtla #59 : Temmuz 19, 2009, 14:11:03 »
maşallah cekik gözlü bi harika duruyo ya