0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi araban çok hoşuma gidiyor.Maşallah.Bende arabamı alalı 4 ay oluyo.Balıkesir toyota plazadan satın aldım.Balıkesirde araba çizme olayları çok oluyor diyorlar doğrumu?Benim arabanın sadece sol ön kapartada çizik var derin ama belli olmuyo pek.Doğru mu bu sav?Alırken plazada e12 corollalarda vardı boydan boya çizik komple.Nedir bu anarşistlik yahu ?
Barış hocam, sadece 3 foto görebiliyorum ama 3'ü de harika Eğer görmediysen, aşağıdaki başlığa bir göz at ve bu resimlerden birini mutlaka Aydın'a gönder derim http://www.toyotaclubtr.com/digital-fotografcilik/1-toyota'li-digital-fotograf-yarismasi/Düzenleme: Şimdi hepsini görebiliyorum
Abi Kusura bakmada buda biraz şans sanırım bu kadar mı foto çekmeye müsait mekan bolluğu olur... Elinize sağlık tabi çekim kalitesi kadraj vs ortada
Can,foto çekmeyi çok seviyorum.Fazla zaman ayıramasamda yakalayınca da affetmiyorum Daha bir sürü foto var arabayla ilgili..Yarın Ürgüp'e gidiyorum.Bol bol Peribacaları'yla-Ihlara vadisiyle çekerim güneş batımında ,yanında balonlar... En iyisi ben katılmayayım yarışmaya Hakkı Bey teşekkür ederim bilgilendirme için..Çok foto var seçim yapamıyorum,daha 20 gün var.Ne kareler çıkar
Elinize sağlık abicim, aynen bende foto çekmeyi çok seviyorum ama henüz pro bi makine yok malum öğrencilik hem araba hem makine olmuyor biraz para yapıyorum bakmışım arabaya harcamışım Eeee şey peri bacaları fotolarını bekliyoruz gezin siz mümkünse bi 20 gün gelmeyin :p :p
arabanız hoş kazasız belasız güzel sürüşler