0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam olarak 190 her şey dahil. Ok bu bilgiyi saklayayım kendi servisim ne isterse önlerine sererim. Bu arada yağ meselesine değinecem. Toyota daha önce mobil 1 kullanıyodu. Şimdi kendi özel yağı diyosunuz. Nedir ne değildir bu yağ. ve neden müşterinin istekleri dikkate alınmıyor. Mesela ben dizel araç kullananların tavsiye ettiği mobi 1 tam sentetik 0 - 40 yağ koydurmak istiyorum. Ama toyota inatla 10-40 koyuyor. Markası ne olduğu belli değil.[/quote]İsmail bey, gerçekten de hangi marka yağ kullanılıyor ben de merak ettim. Olanağınız varsa bakımda ne marka yağ kullandıklarını sorunuz. Öte yandan dizeller için 0-40 ince gelmez mi?
Sizin Derinde Toyota Plaza Samsundamı? Eğer oysa ben bu gün orayı aradım. Onlarda 175 ytl dediler. Trabzon Toyata Seçil Plazayı aradım 225 ytl dediler. Hemen dedim şu servis, buservis 175 diyor diye siz neden bu kadar isitiyosunuz. İşte biz bujilere katkı falan koyuyoruz 20 ytl o tutuyo. Size işçilikten ikram etmişlerdir filan mırın kırın etti. Dedim ayın 29 una randövü ver, 175 ytl den yukarıda 1 kuruş vermem.[/quote]samsunda bizim bayimiz var derindereler oradada yaptırabilirsin
samsunda bizim bayimiz var derindereler oradada yaptırabilirsin[/quote] Tuna bey hazır sizi yakalamışken bende bir şey söyleyim..Bende aracı 40 binlik bakım için geçen hafta getrirdim Zeytinburnuna.358 ytl parça masrafı 514 ytl işçilik masrafı tuttu..Başka birşey söylemeye gerek yok sanırım!!.Bir dahaki sefere faturayı hacı amcaya verecem(ömer ) Bakalım bu işçilik gerçekten tutuyormuymuş o kadar
Aracım 30.000 oldu. Bakım zamanı. Ama neler yapılacak bilmiyorum. Gitmeden zaten egzantrik zinciri sparişi verecez. Gitmeden neler değişeceği, nelere bakım yapılacağı konusunda bilgi sahibi olmak isterim. Daha önce yaptıranlar varsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Ve ne kadara yaptırdınız?[/quote]SelamYapılacak fazla bişey yok merak etmeyin. Yağ, Yağ filtresi Hava filtresi değişecek. Tahminen 160.ytl civarı. Ayrıca o araçta triger kayışı değil zincir var, o yüzden değişim söz konusu değil.
Tuna bey hazır sizi yakalamışken bende bir şey söyleyim..Bende aracı 40 binlik bakım için geçen hafta getrirdim Zeytinburnuna.358 ytl parça masrafı 514 ytl işçilik masrafı tuttu..Başka birşey söylemeye gerek yok sanırım!!.Bir dahaki sefere faturayı hacı amcaya verecem(ömer ) Bakalım bu işçilik gerçekten tutuyormuymuş o kadar [/quote]ihsan abi senin araban ufak bi araba değilki maşşallah apartman ama şunu söyleyim işçiligi cok zor bi araba seni hertürlü yol koşulunda amacına ulaştırmak için tasarlanmış bir araba bir corollayla tepelere cıkıp of-road yapamazsın ama senin arabanın o koşulda seni yarı yolda bırakmaması için bakımı biraz daha fazla zaman alıyor yine toyotanın parçaları ve işçilikleri inan diğer markalara göre çok ucuz tanıdıgım bir arkadaşında range-rover veya farklı bir marka olan birine sorarsan verdikleri servis ücretlerini söylemek istediğimi daha iyi anlarsın evimin tam karşısındaki derici bir komsun var adamda kia sorento var adam her bakımda 2.000 lira dan aşagı vermiyorum diyor ki kia sorento konfor olsun sağlamlık olsun can güvenliği olsun hiç bir şekilde land curuser ile karşılaştırılamaz bile
ihsan abi senin araban ufak bi araba değilki maşşallah apartman ama şunu söyleyim işçiligi cok zor bi araba seni hertürlü yol koşulunda amacına ulaştırmak için tasarlanmış bir araba bir corollayla tepelere cıkıp of-road yapamazsın ama senin arabanın o koşulda seni yarı yolda bırakmaması için bakımı biraz daha fazla zaman alıyor yine toyotanın parçaları ve işçilikleri inan diğer markalara göre çok ucuz tanıdıgım bir arkadaşında range-rover veya farklı bir marka olan birine sorarsan verdikleri servis ücretlerini söylemek istediğimi daha iyi anlarsın evimin tam karşısındaki derici bir komsun var adamda kia sorento var adam her bakımda 2.000 lira dan aşagı vermiyorum diyor ki kia sorento konfor olsun sağlamlık olsun can güvenliği olsun hiç bir şekilde land curuser ile karşılaştırılamaz bile[/quote] Peki tuna kardeşim ikna ettin beni diyebiliriz Başka birşey sormak istiyorum sana..Bu toyota team europe(TTE) ile bir alışverişiniz oluyormu? orada araç için satılan ürünleri getirtiyormusunuz ? Yada orada satılan ürünleri kendi imkanımızla getirip taktığımız zaman garantide bir problem oluyormu?