0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam olarak 190 her şey dahil. Ok bu bilgiyi saklayayım kendi servisim ne isterse önlerine sererim. Bu arada yağ meselesine değinecem. Toyota daha önce mobil 1 kullanıyodu. Şimdi kendi özel yağı diyosunuz. Nedir ne değildir bu yağ. ve neden müşterinin istekleri dikkate alınmıyor. Mesela ben dizel araç kullananların tavsiye ettiği mobi 1 tam sentetik 0 - 40 yağ koydurmak istiyorum. Ama toyota inatla 10-40 koyuyor. Markası ne olduğu belli değil.[/quote]merhaba ismail bey..ben toyotama 20.000 bakımı yaptırdım shell 10W-40 koymuşlar.eskişehir toyotasa da.190 ytl verdim ... 30 .000 de fiyat olarak ayn mı bilmiyorum.
20.000 bakımı 190 a bedava yapmışlar. Ben geçen yıl Mayısda yaptırdım 215 ytl ye. 230 istemişdilerde. 30.000 bakımı daha uygun. Mazot filtresi değişmiyor bu bakımda. 190 istediler ama siteden yazılanları çıktı alıp getirdim. Her yer 175 e yapıyorda senin ne ayrıcalığın var dedim. Kartı verdim 175 çekti. Yağ konusuna gelince. Shell olduğunu bir sonraki bakım için yazılan ve sinyal koluna takılan kartta shell yazmasından mı anladınız yoksa izlerken shell koyduklarını gördünüzmü? Toyota kendi yağını koyuyor çünkü. Ama ne olduğunu kimse bilmiyor. Önceden Mobil 1 koyuyordu.[/quote]ismail bey... evet, izlerken görmedim... kartta yazıyor ama bu hafta bida gideceğim servis danışmanıyla akraba olacaz ...!yakında .bu sefer alttan egzoz motor soğukken ses yapıyo onu saracağım. yağ işinide sorayım.birde 190 ytl indirimli olduğundan normalde 230 ytl. kampanya yapmışlardı da ondan.
Tam olarak 190 her şey dahil. Ok bu bilgiyi saklayayım kendi servisim ne isterse önlerine sererim. Bu arada yağ meselesine değinecem. Toyota daha önce mobil 1 kullanıyodu. Şimdi kendi özel yağı diyosunuz. Nedir ne değildir bu yağ. ve neden müşterinin istekleri dikkate alınmıyor. Mesela ben dizel araç kullananların tavsiye ettiği mobi 1 tam sentetik 0 - 40 yağ koydurmak istiyorum. Ama toyota inatla 10-40 koyuyor. Markası ne olduğu belli değil.[/quote]arada bi bilgi wermek istedim...toyota natas'ın kullandıgı yag 10-40 castrol magnatec....yani her servisinki aynı degil tabiki..
Adres: Yıldız Kıratsiye Atatürk Cad. No:19 Burdur[/quote]Atatürk caddesi bildiğimiz mecburiyet caddesi mi?97-99 arasında burdurda okudum bende merak ettim neresinde işyeriniz
Günal bey nerelerdesiniz? Bi geliyonuz bi kaybuluyosunuz. Zaten Mertol bey hepten terk etti. Sende onun yolundamısın ne? [/quote] Yok Ismail bey, buralardayim ben. Fakat bugunlerde bir evlilik telasi sardi beni. Evin duzenlenmesi, esyalarin secimi vesaire ... Epey vakit aliyorlar. Bu nedenle pek bakamiyorum foruma.
Atatürk caddesi bildiğimiz mecburiyet caddesi mi?97-99 arasında burdurda okudum bende merak ettim neresinde işyeriniz [/quote]İş yerimizin bulunduğu cadde postane ve tekelin bulunuduğu caddede. yani 2. mecbvuriyet caddesiArkadaşlar 30 bin bakımını toyota bakırcılarda yaptırdım. 185 ytl tuttu. 20 ytl'de enjektör katkısı kattırdım. 195 ytl tuttu. Bu arada çamurlukta göçük vardı. Boyaya zarar vermeden beleş tarife düzeltmişler. İç dikiz aynasında titreme vardı. Garanti kapsamında değişimi yapıldı. Arkadaşların dediği gibi 40 bin bakımında öpecekler anlaşılan
Yemekmi? Hadeeee. Ben aracı alırken iyi yedirip içirmiştiler işlemleri beklerken ama servisiçin zaten oturup beklemedim hiç. Bırakıp çıktım. Sende neleri hesap etmişsin haa.Ama bi hesap hatan var. 185 ytl nin üsütne 20 ytl enjektör katkısı koyunca 205 ytl yapiy. )[/quote]Aracı Aydın Parmaksızlar'dan almıştım. O zaman eşimle birlikte yemek yedik. 1000,10 bin ve 20 bin bakımlarında öğle yemeği firmadandı. ( kendi personeli ile birlikte yedim. ) hatta bir seferinde kayınpeder bile yedi. Bu sefer öğleden sonraua randevu aldığım için yemek yiyemedim. Enjektör temizleyiciyi bana 20 ytl demişlerdi. Toplam fatura tutarı 195 ytl ondan bu biçimde hesap ettim. Not: Bakım sonunda aracın kül taplasına doldurdukları misafir şekerlerini kilosu kaç para bilmediğim için hesaptan düşemiyorum.
Aracı Aydın Parmaksızlar'dan almıştım. O zaman eşimle birlikte yemek yedik. 1000,10 bin ve 20 bin bakımlarında öğle yemeği firmadandı. ( kendi personeli ile birlikte yedim. ) hatta bir seferinde kayınpeder bile yedi. Bu sefer öğleden sonraua randevu aldığım için yemek yiyemedim. Enjektör temizleyiciyi bana 20 ytl demişlerdi. Toplam fatura tutarı 195 ytl ondan bu biçimde hesap ettim. Not: Bakım sonunda aracın kül taplasına doldurdukları misafir şekerlerini kilosu kaç para bilmediğim için hesaptan düşemiyorum. [/quote]Barış Bey çok iyisiniz yaaa bizdeki toyatoda içecek olarak sınır yok ama bak bugüne kadar kimse yemek teklif etmedi