0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki tuna kardeşim ikna ettin beni diyebiliriz Başka birşey sormak istiyorum sana..Bu toyota team europe(TTE) ile bir alışverişiniz oluyormu? orada araç için satılan ürünleri getirtiyormusunuz ? Yada orada satılan ürünleri kendi imkanımızla getirip taktığımız zaman garantide bir problem oluyormu?[/quote]evet abi TTE nin bütün ürünlerini getirebiliyoruz aynı garanti şartları o ürünler içinde geçerli yanlız siz kendi imkanlarınızla getirirseniz toyotasa garantisi içine girmez
evet abi TTE nin bütün ürünlerini getirebiliyoruz aynı garanti şartları o ürünler içinde geçerli yanlız siz kendi imkanlarınızla getirirseniz toyotasa garantisi içine girmez[/quote] Tuna bey fiyat öğrenebilirmiyiz o zaman?..(TD340-26453-00 for 163 PS models ) bu kit ten takmak istiyorum araca.Bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum..
Bu beygir arttırıcı chipler var. Bunları getirtip takabiliyomusunuz? Mesela 90 beygirlik motoru 115 beygir güce ulaştıran chipler varmış.[/quote] Benim sorduğum üründe o chiplerden işte İsmail bey..Araç 163 hp..Uygulamadan sonra 204 hp oluyor..41 beygirlik bir fark oluyorki korkunç bir artış demek tork onakeza yine %30 gibi bir fark oluyor..Garantidede bir sorun çıkmayacaksa öpte başına koy denebilecek bir ürün
Bu chipler her araca takılabiliyormu? mesala benimkisi verso 1,6 ve kazanç olarak kaç beygir farketiyor[/quote] [url]http://www.tte.de/[/url] Sanırım sorunun cevabını bu adreste bulabilirsiniz Şahin bey
bu kitler yanlızca hilux ve hiace için türkiyeye geldi verso için biraz araştırdım malesef yok abi senin istediğin parça için toyotasadan fiyat almamız gerekli[/quote] Tuna bey kodunu yanlış yazmışım parçanın (TD340-80251-00 for 166 PS models ) doğrusu bu olacaktı..Size zahmet olacak ama bir fiyat alsak toyotasadan..Çapada oturuyoum bende gerekirse gelirim servisede yüzyüzede görüşebiliriz..Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim