0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba ankara da yaşıyorum arabanın komple iç temizliğinin yapılması için fiyat/performans açısından öne çıkan biryer arıyorum bilen,fikri olan, sağdan soldan duyan varsa fikirlerinizi bekliyorum not: arabanın döşeme ve koltukları bej ve ilk sahibinden dolayı baya kirlenmiş
Auto King var şaşmaz'da, benim arabanın da içi bej ve kirli, sakız falan bile yapışmış, bu cumartesi götürücem, baya büyük ve işinin ehli bir yere benziyor, görüşlerimi burada bildiririm...
Cevizliderede BUHAAR oto temizleme var. Tavsiye ederim. Çok iyi temizlik yapıyorlar. İnternetten aynı isimle ararsan bulabilirsin. Konya yolunda konya istikametinde giderken MHP genel merkezi ve Skoda servisini geçince soldaki OPET'in arkasında.
fiyat konusunda bilginiz var mı? oğuzhan bey görüşlerinizi bekliyorum...
bugün itibariyle aracımın iç temizliğini yaptırdım...öncelikle şunu söyleyim, gerçekten çok profesyonel çalışıyorlar, arabayı bıraktığınız zaman gözünüz arkada kalmıyor.gelelim temizliğe, yaklaşık olarak 7 saat sürüyor işlem, geldiğimde arabanın döşemeleri, içi, dışı camlar aynalar hepsi pırıl pırıldı, tavanı temizliyorlar, taban halılarını ve paspasları yıkıyorlar, hertürlü leke için özel maddeleri var, sakız falan yapışıktı hep benim koltuklara, iz bile kalmamış, stepneyi kaldırıp onun altını bile temizliyorlar, ben çok memnun ayrıldım, bi tanıdığımızın vasıtasıyla 150 TL'ye yaptırdık biz, normal fiyat 247TL, %30 indirimle 170 liraya geliyor.tvsiye ederim...
orayı duymuştum, taksit falan yapıyolar mı acaba?
Konuyu hortlatıyorum affola Detaylı iç temizliğin yanı sıra aracımda ki yer yer çok derin yer yer kılcal çiziklere çözüm bulacak bir yer arıyorum. iç temizlik için belli ki autokingden etkilenilmiş. peki çizikler içinde aynı yeri mi öneriyorsunuz? alternatif fikirlere açığım. hayırlı sahurlar, afiyet olsun
Oğuzhan 100 TL'ye FAST CARE yapıyorken 150 TL ye dışarıya yaptırmışsın ya ne diyeyim sana "Kışa birlikte veda ediyoruz" kampanyası çerçevesinde Detaylı İç Temizlik işlemi önümüzdeki 1 hafta için 100 TL. Referans olarak Emre Abuşoğlu'nu gösterebilirim Detaylar için:http://www.fastcare.com.tr/detayli-ic-temizlikBu arada kullandığımız ürünlerin neredeyse tamamı Meguiar's. (Vinil ve plastik temizleme sıvısı, genel temizleme sıvısı, jant temizleme sıvısı, motor temizleme sıvısı, deri bakım sütü) Ekstradan arap sabunu kullanıyoruz ön yıkama işlemleri için.
İstanbul Anadolu yakası için tavsiyesi olan var mı?