0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Cetin Bey, ben de Kucukyali'dayim (Altintepe Mah.), ben de arastiriyorum isciligine guvenebilecegim makul fiyatli detayli temizlik firmasi.
Oğuzhan 100 TL'ye FAST CARE yapıyorken 150 TL ye dışarıya yaptırmışsın ya ne diyeyim sana "Kışa birlikte veda ediyoruz" kampanyası çerçevesinde Detaylı İç Temizlik işlemi önümüzdeki 1 hafta için 100 TL. Referans olarak Emre Abuşoğlu'nu gösterebilirim Detaylar için:http://www.fastcare.com.tr/detayli-ic-temizlikBu arada kullandığımız ürünlerin neredeyse tamamı Meguiar's. (Vinil ve plastik temizleme sıvısı, genel temizleme sıvısı, jant temizleme sıvısı, motor temizleme sıvısı, deri bakım sütü) Ekstradan arap sabunu kullanıyoruz ön yıkama işlemleri için.
Can hocam bu kampanyayı ne zamana kadar yapıyorlar? Benimde araç içi bej renk iyi bir temizliğe ihtiyacı var.
Seko biz İst de kendimiz yaparız bea sen de alet edavat var ne de olsa.
Hacı dışı tamamda içini nasıl yapcaz. Bende iç temizliği için tek alet edavat döşeme temizleyici Ne yıkama makinası var nede koruyucu birşey
Dıştan başlarız içe doğru gireriz olmamı.
FAST CARE kampanyası yarın sonmuş. Bende bugünden randevu aldım gelecek hafta cumartesi için. Randevuyu şimdi aldığım için aynı fiyattan yapabileceklerini söylediler. Sonucunu burada paylaşırım...
İşini biliyorsun Serkanım, bekliyoruz sonucu umarım güzel olacaktır.
Döşeme bej renk olduğu için temizliğin kalitesi belli olur. Emniyet kemeri ve şöför koltuğunda bolca leke var. Meguiars ürünleri kullanıyoruz dediler. Sonucu şimdiden bende merak ediyorum
Dediğim gibi baştan koruma yaptırsaydın sıkıntı olmazdı bence, ben yaptırdım ...onaxda hiç kir olmadı ayrıca bir leke sürülmediği sürece.
Sen hele dur, daha dün bir bugün iki. Senin araçta 1.5 senelik olsun da ondan sonra tekrar konuşuruz bu konuyu
Bende Altintepe'deyim..temizlik olarak sonax butik Göztepe'ye uğrarsanız iyi olur..Gidipte şikayetçi olan duymadım..(bende daha gitmedim,sadece duyum..)
Kış kampanyası bitti FAST CARE'de. Güncel Detaylı İç Temizlik fiyatı 150 TL. Her geçen gün Meguiar's ürün yelpazemizi genişletiyoruz. Serkan Bey göüşlerini işlemden sonra sizlerle paylaşır artık