Gönderen Konu: detaylı iç temizlik için yardım ankara  (Okunma sayısı 17793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: detaylı iç temizlik için yardım ankara
« Yanıtla #40 : Mart 18, 2012, 08:10:34 »
Serkanım maşallah maşallah ciilop olmuş bildiğin. :) Haydi hayırlı olsun yeni aracın. :D Çok başarılı bir işlem olmuş ne kadar zaman aldı?

Saolasın Sercanım, 7-8 saat civarı sürdü. Aslında arabanın biraz daha beklemesi gerekiyordu ama ben aldım.  Sadece benim oturduğum koltuk kurudu. Diğerleri hala yaştı. Şimdi güneşin altına koydum arabayı doğal yollarla kurutuyorum :D
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 18, 2012, 08:10:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 18, 2012, 08:12:38 »
Saolasın Sercanım, 7-8 saat civarı sürdü. Aslında arabanın biraz daha beklemesi gerekiyordu ama ben aldım.  Sadece benim oturduğum koltuk kurudu. Diğerleri hala yaştı. Şimdi güneşin altına koydum arabayı doğal yollarla kurutuyorum :D

Oooh miss diyorsun yani ;) haydi gözün aydın sonra daha net footolarla bekliyoruz :kanka:
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #42 : Mart 20, 2012, 10:27:55 »
Serkan Bey'e bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum  :)
Amatör bir ruhla profesyonel olarak iş yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız işlerin hiçbirisi zaman kaygısı içermediğinden işlemler uzun sürüyor. Serkan Bey sabah saat 10.00' da aracını teslim etti, kendisine aracını saat 18.30'da teslim ettik.

Yapılan işlem detayları şu şekilde:
    * Aracın vakum makinası yardımıyla katı partiküllerden ve tozlardan arındırılması
    * Aracın tavanının, emniyet kemerlerinin Meguiar’s temizlik sıvısı – mikrofiber bez yardımıyla temizlenmesi
    * Aracın koltuklarının Meguiar’s temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi
    * Aracın trim üstü döşemelerinin, trimlerin, pandizotunun ve bagaj kısmının Meguiar’s temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi
    * Döşeme kenarı, cam köşesi gibi kritik noktaların temizlik fırçası ve Meguiar’s temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi
    * Aracın göğüs kısmının Meguiar’s temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi.
    * Aracın taban halısının Meguiar’s temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi
    * Aracın paspaslarının yıkanması, ön yıkama işlemi ardından Meguiar’s temizlik sıvısı ile temizlenmesi
    * Aracın temizlenen aksamlarına uygun bakım sütlerinin uygulanması (plastik aksam, direksiyon, vites körüğü )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 21, 2012, 01:45:58 »

çok güzel ve temiz olmuş :) güzel günlerde güle güle kirlensin:)
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #44 : Mart 21, 2012, 01:57:30 »
Amatör bir ruhla profesyonel olarak iş yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız işlerin hiçbirisi zaman kaygısı içermediğinden işlemler uzun sürüyor. Serkan Bey sabah saat 10.00' da aracını teslim etti, kendisine aracını saat 18.30'da teslim ettik.

* Aracın vakum makinası yardımıyla katı partiküllerden ve tozlardan arındırılması
    * Aracın tavanının, emniyet kemerlerinin Meguiar’s temizlik sıvısı – mikrofiber bez yardımıyla temizlenmesi
    * Aracın trim üstü döşemelerinin, trimlerin, pandizotunun ve bagaj kısmının Meguiar’s temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi
    * Döşeme kenarı, cam köşesi gibi kritik noktaların temizlik fırçası ve Meguiar’s temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi
    * Aracın paspaslarının yıkanması, ön yıkama işlemi ardından Meguiar’s temizlik sıvısı ile temizlenmesi
    * Aracın temizlenen aksamlarına uygun bakım sütlerinin uygulanması (plastik aksam, direksiyon, vites körüğü )

Can bey ellerinize sağlık, İstanbul için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mart 21, 2012, 10:25:51 »
hayırlı olsun iyi günlerde pislensin.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #46 : Mart 22, 2012, 00:22:07 »
Malesef İstanbul'da tanıdığım bildiğim biryer yok. Sigara Yanığı konusunda ihtiyacınız olursa Sanver Usta var ama aklınızda bulunsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mart 22, 2012, 00:43:11 »
Malesef İstanbul'da tanıdığım bildiğim biryer yok. Sigara Yanığı konusunda ihtiyacınız olursa Sanver Usta var ama aklınızda bulunsun :)
Can bey araç içi antibakteriyel temizlik ve pasta cila işlemide yapıyormusunuz ? Ücreti ne kadardır ?
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mart 22, 2012, 10:12:02 »

Can bey, güzel iş çıkarmışsınız
Acaba yukarıda bahsettiğiniz Meguiar's temizlik sıvılarının isimlerini bizimle paylaşırmısınız. Belki kendim halı yıkama
makinesiyle bu sıvıyı kullanarak arabanın koltuklarını temizleyebilrim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • .....
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mart 22, 2012, 10:42:04 »
Can bey araç içi antibakteriyel temizlik ve pasta cila işlemide yapıyormusunuz ? Ücreti ne kadardır ?

http://www.fastcare.com.tr/ abi siteden bilgi alabilirsin. pasta cila işlemini can kardeşim ve özgür kardeşim kusursuz ve itinayla yapıyorlar. zamanınız olursa uğrarsınız abi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #50 : Mart 23, 2012, 00:14:04 »

Teşekkür ederim.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #51 : Mart 27, 2012, 00:56:24 »
Meguiar's Genel Temizleyici işinizi görecektir. Bunun dışında Meg 40 ve deris sütünü dieğr aksamlar üzerinde güvenle kullanabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mart 11, 2016, 14:44:47 »
Konuyu hortlatıyorum arkadaşlar. Aracım 5 yıldır kullanıldığı için artık detaylı bir iç temizliğe ihtiyacı var. Aynı zamanda kızımın aracının da detaylı iç temizlik ihtiyacı var. Benim aracımın içi siyah döşeme, kızımın aracı ise bej. Son zamanlarda Ankara'da detaylı iç temizlik yaptıran var mı?

Can kardeşim, eskiden komşuyduk görüşüyorduk. Nerelerdesin? Faaliyet ve fiyat durumun nedir?
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,