0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkanım maşallah maşallah ciilop olmuş bildiğin. Haydi hayırlı olsun yeni aracın. Çok başarılı bir işlem olmuş ne kadar zaman aldı?
Saolasın Sercanım, 7-8 saat civarı sürdü. Aslında arabanın biraz daha beklemesi gerekiyordu ama ben aldım. Sadece benim oturduğum koltuk kurudu. Diğerleri hala yaştı. Şimdi güneşin altına koydum arabayı doğal yollarla kurutuyorum
Serkan Bey'e bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum Amatör bir ruhla profesyonel olarak iş yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız işlerin hiçbirisi zaman kaygısı içermediğinden işlemler uzun sürüyor. Serkan Bey sabah saat 10.00' da aracını teslim etti, kendisine aracını saat 18.30'da teslim ettik.Yapılan işlem detayları şu şekilde: * Aracın vakum makinası yardımıyla katı partiküllerden ve tozlardan arındırılması * Aracın tavanının, emniyet kemerlerinin Meguiars temizlik sıvısı mikrofiber bez yardımıyla temizlenmesi * Aracın koltuklarının Meguiars temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi * Aracın trim üstü döşemelerinin, trimlerin, pandizotunun ve bagaj kısmının Meguiars temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi * Döşeme kenarı, cam köşesi gibi kritik noktaların temizlik fırçası ve Meguiars temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi * Aracın göğüs kısmının Meguiars temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi. * Aracın taban halısının Meguiars temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi * Aracın paspaslarının yıkanması, ön yıkama işlemi ardından Meguiars temizlik sıvısı ile temizlenmesi * Aracın temizlenen aksamlarına uygun bakım sütlerinin uygulanması (plastik aksam, direksiyon, vites körüğü )
Malesef İstanbul'da tanıdığım bildiğim biryer yok. Sigara Yanığı konusunda ihtiyacınız olursa Sanver Usta var ama aklınızda bulunsun
Serkan Bey'e bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum Amatör bir ruhla profesyonel olarak iş yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız işlerin hiçbirisi zaman kaygısı içermediğinden işlemler uzun sürüyor. Serkan Bey sabah saat 10.00' da aracını teslim etti, kendisine aracını saat 18.30'da teslim ettik.Yapılan işlem detayları şu şekilde: * Aracın vakum makinası yardımıyla katı partiküllerden ve tozlardan arındırılması * Aracın tavanının, emniyet kemerlerinin Meguiar’s temizlik sıvısı – mikrofiber bez yardımıyla temizlenmesi * Aracın koltuklarının Meguiar’s temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi * Aracın trim üstü döşemelerinin, trimlerin, pandizotunun ve bagaj kısmının Meguiar’s temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi * Döşeme kenarı, cam köşesi gibi kritik noktaların temizlik fırçası ve Meguiar’s temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi * Aracın göğüs kısmının Meguiar’s temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi. * Aracın taban halısının Meguiar’s temizlik sıvısı yardımıyla temizlenmesi * Aracın paspaslarının yıkanması, ön yıkama işlemi ardından Meguiar’s temizlik sıvısı ile temizlenmesi * Aracın temizlenen aksamlarına uygun bakım sütlerinin uygulanması (plastik aksam, direksiyon, vites körüğü )
Can bey araç içi antibakteriyel temizlik ve pasta cila işlemide yapıyormusunuz ? Ücreti ne kadardır ?