0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben amaerikcan parklarımı yakıp 10bin kelvinlil sislerimide açıyorum gece gündüz öyle geziyorum.. sis manyağı tanıdığınız yoksa gelin tanışalım..
Niye açıyosun abicim sislerini sis yokken:))))) Adı üstünde sis farı. Yağmur yağmazken silecek çalıştırıyormusun? Düz mantık:)))
plakamı nabıcan umut abi
abi neden öyle yazdığımı açıkladım az çok forumdan msjlarımı filan biliyorsun.. normalde böle birşey yapmam..
söle sefa cım yahu imzamdada yazıyor ben farlarıma sislerime gayet dikkat ederim sislerimide gece asla yakmam. fakat ilk msjda ki kelekler melekler tabirleri hoşuma gitmedi.. ne güzel kurallara aykırı olduğu anlatılmış kelekler ne oluyor. hep deniyor bizim forumuz abi kardeş ilişkisi gayet güzel saygılı.. konunun başlığı ofsayt bi kere..
abi yağmur yağmazken camlar kirlenince su takviyesi ile silecekler açılır. o düz mantık ile gidersek benim araçta ve 2003-2006 arası tüm avensislerde olan yansıtıcı problemine çözüm bulamadığım için akşamları önümü göremiyorum ve sis farlarının gösterdiği 5 mt ile gidiyorum. farlar sadece kendisini aydınlatıyo gelde açma yani
KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİBölüm 7, Madde 127, Fıkra (d), Bent 2: “Sadece park veya sis ışıkları yakılarak araç sürülmesi (yasaktır.)”Bölüm 7, Madde 127, Fıkra (d), Bent 5: “Sis ışıklarının; sis, kar, şiddetli yağmur sebebiyle görüşün yetersiz olduğu haller dışında ve geceleri yakını ve uzağı gösteren ışıklarla aynı zamanda kullanılması (yasaktır)”
Türkay arabayı pıstırırken bana mı sordun olm bana ne:))))) Gülü seven dikenine katlanırmış:))))Muhalif üye Umut:))))))))))))))
Geç saatlerde farları yakmadan, parklarla gitmeyi kastediyor galiba.
abi senle karşılaşmak hiç istemiyorum kısaların uzun bana tamam da öyle desin alperen o zaman, böyle açık bir madde olunca ceza yacak bir bahane oluyor...
hayırdır bu ne anlamda ?
Üyelerimizden birinin aşırı duyarlılığı tutmuş artık forumda görüş ve davranış belirtmek yasak yoksa - alkış veriyorlar