0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herhalde bu bilginin kaynağını da verirsiniz bizi fazla merakta bırakmadan...
Sanırım sis farı diye tabir ettiğimiz farlar için farklı sistemler var. Mesela uzak mesafe farı, sis farı gibi.
sis farı (esasında sis lambası) yere yakın olanlardır ve siste önünü aydınlatır.uzak mesafe farları bilhassa rally arabalarında tampona takılır ve yüksektedir.yüksekte olan farların siste hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur işe yaramaz önünü dahada görünmez yapar.
En ucuz ceza 1000TL olsun o zaman kesesine güvenen kuralları çiğnesin.
tabi benım ön plakam neden ortada değilmişte hafif yan taraftaymış diye ( ön taraftan geçirdiğim kazadan ötürü, biraz sağ tarafa tutturdum) 128TL ceza yedim, sonuc olarak yazmak isteyen yazıyor, ve bir kulp buluyorlar emin olun.ve tüm bunlar olurken bir polis gelip kıdemce yüksek meslekdaşına " abi hala içerdeyiz " demesi sizce ne anlam taşıyor ?
Açıklama ( - alkış ) : Yasa dışı bir uygulamayı savunmasıZaman : Bugün 07:14:41
bakilmaz.. Simdi magandalar mi suclu yoksa acemiler mi suclu?
Engin abi bana kizdiniz galiba:s ama burda benim soylemek istedigim bircok sey vardi.. Normalde sisler masum, yanlis tasarlanan sisler tehlikelidir.. Acemiler de bu teklikeyi arttirir ve bunu masum sisler dahi tetikler.. Benim size katilmadigim konu ise yasalarimiz hususunda cok tutucu olmaniz.. Ulkemizde trafik kurallari da dahil bircok alandaki yasalarimiz eksik yada yanlis sekilde olusturulmasina ragmen; sizin, 'yasaya uymayan akillansin uslansin' diye sert bir tutum ve ifade ornekleri gostermenizdir..(konuya cevap yazmazsiniz belki ama uzduysem ozur dilerim abi)