0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla Murat Bey, siz manyaklara ne isim isterseniz onu verebilirsiniz. Site yöneticisi olduğunuza göre canınızın istediğini de yapabilirsiniz. Bana soran olursa, yazdığım her şeyi bilerek, düşünerek ve çok isabetli bir şekilde yazarım. Son iki günde yazılan yazılara bakılırsa hakikaten birilerinin damarına basmış olduğumu görüyorum ve keşke manyak kelimesini kullanmasaydım diyorum. Ama bildiğim kadarıyla bunları tarif edecek ve yasalar uyarınca hakaret kapsamına girmeyecek bir kelime bulamıyorum ki...İlacını almayı unutanlar ne kadar çokmuş bu konuda yazan???Siz bir yandan site kurallarına 'buraya yasa dışı hareketleri öven, teşvik eden... yazılar yazamazsınız' diyorsunuz, diğer yandan da yediği naneleri övüne övüne anlatan baba parasıyla alınmış arabasıyla kişisel tatmin sağlayan üç-beş çoluk çocuğa müsamaha gösteriyorsunuz. Bence bunun gözden geçirilmesi daha doğru olur. Yoksa, kötü olan iyi olanı daima kovmuştur, bir de bakmışsınız ki...
engin amca yaşınıza saygım var manyak demenize rağmen ilk mesajımda yinede saygımı ilettim ve aracımın problemini söyledim ama siz çok ağır konuşmaya devam ediyorsunuz ne demek hakaret kapsamına girmeyen kelime yok? sizin damarınıza biri sağlam basmiş ki hala sinirlisiniz.ben daha önceki mesajımdada söyledim eski aracımda sis farı olmasına rağmen açmıyordum.en önemli konu baba parası!!! ben ilk aracımın 7.000 lirasını ailemden aldım gerisini kredi çektim, sattım 2. aracıma 5 kuruş para vermedi ailem ve onuda sattıktan sonra şimdiki aracımı kredi ile aldım ailemden kimse elini cebine atmadı. üç beş çoluk çocuk derken sözlerinizi tartında konuşun. sizin yaşınız büyük olabilir ama karşınızdada çocuk yok.tekrar saygılarımla.
+1 seni terbiye ve nezaketinden dolayı kutluyorum.biz yaşlılarında sağlık problemlerini buraya taşımamalarını diliyorum.
atilla bey hayranınızım
Maşallah maşallah herkes ne düşündüyse paylaşmış,ne güzel buradaki çoğu insan sis farı konusunda hemfikir lakin ben istanbulda (gece ne vakit trafiğe çıksam) insanlar bu far olayını çok seviyor. Bana kalırsa biz çok, bilinçsiz ve bencil bir toplumuz, korkarımki bizden sonraki nesil bizlerden daha cahil daha bilinçsiz olacak.
Atilla abi bitanesin ya vallaha
sağol Mesutum sende bir tanesin.
piştt abilerim beni atlamayın