0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sis farının asıl amacı; sisli veya yağışlı havada aydınlatmak değil, karşıdakini/öndekini rahatsız etmeden fark edilmek.
Akıllı magandaymıs vesselam
ha 19 yaşımdayken çok yakıyodum o ayrı
Bir de, durup dururken neden 'patladığımı' soran arkadaşlara cevabım var.Ben bu sis lambası magandalığına ilk günden beri karşı çıkıyorum. Ortalıkta bir yasa, bir yönetmelik mevcut olduğuna göre asıl sorulması gereken soru, 'ya siz, siz neden karşı çıkmıyorsunuz?' olmalı değil mi?Galiba çoğunluk tarafından unutulmuş, ama bu forumun kuralları arasında bir yerlerde 'yasa dışı, kural dışı hareketlerin övülmemesi, savunulmaması, teşvik edilmemesi' mealinde birtakım ifadeler vardı diye hatırlıyorum.Bu konuyu bilmeyenler öğrensin diye açmıştım. Amacım bilip de umursamayanları yontmak değildi, bunun mümkün olmadığını biliyorum. Herkes kendi yolunda devam eder, aklı olan kullanır, olmayanı günün birinde (inşallah) akıllandırırlar, akıllanmayanı da (mutlaka) eğitirler.Herkese kanunlu kurallı, 'uygarca' sürüşler dilerim...
Engın bey, konuya ılıskın ılk mesajınızı okudugumda sosyal bır mesaj verılmeye calısmaktansa bır sınır bır kızgınlık halı oldugunu algılayarak berkı bızımle paylasmak ıstersınız dusuncesıyle neden yazma ıhtıyacı hıssettıgınızı merak ettıgımı ıletmıstım. Sag olun, var olun cevabımı vermıssınız
sis lambam krıldı 250 tl dıyor servıs ucuk bı fıyat demı