0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel paylaşım Aracım daha yeni ama son zamanlarda istemesemde lpg göz kırmaya başladı.Keşke neden aygaz daha pahalı diye de sorsaydınız
Mehmet ali bey siz aracı alırken bayiye sordunuzmu? garanti bozuluyormu toyota da merak ettim mesela ford ta bozuluyor arkadaşım bozdu garantiyi taktı lpgyi
ercancığım ben şimdiden merakını gidereyim istedim. ben ilk lpg montajından bu güne hep aygaz euro lpg+ kullandım. (uzunyolda 2 kez bulamadığımdan 20 tl lik shellgas ve 20 tl lik total gas almıştım)ilk 10.000 km bakımında değiştikleri filitreye içim yandı. pırıl pırıldı.10.000 km bakımı için para istediler, iki tane filtre değiştirip ıvır zıvır kontrol yaptılar. 10 TL eksik ödeme yaptım. Neden mi?kullanma kitapçığında filtrelerin değişimi için 20.000 km demiş ondan.Böylelikle bu konuda da 10.000 km bakımından önce bir uyarıda bulunayım istedim.
Ercan bey paylaşımınız bayağı yararlı olmuş.Filtreyi açtığınızda ki sonucu bizimle paylaşırsanız kesin bir bilgiye ulaşmış oluruz.Her müşteri hizmeti böyle olsa....Bu konu hakkında bilgim yok veya şu anda bir şey söyleyemeyeceğim gibi cevaplar veriyorlar. Şanslıymışsınız
Teşekkürler Sevgili Ercan, Güzel bir bilgilendirme olmuş. Senin 10.000 km yi doldurmanı bekleyeceğiz galiba. Aslında bindiğin uçaklar da lpg li olsa herhalde 1 haftada 10.000 km yi rahat yapmıştın.Selamlar
uzun süredir tartışılan, dedikodusu yapılan bir konuydu..............teşekkürler.............