Gönderen Konu: KATKILI OTOGAZDA SON NOKTA (AYGAZ MÜŞTERİ HİZ. İLE KONUŞTUM)  (Okunma sayısı 8658 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
ercan abi şu senin 10bini dört gözle bekliyoruz valla artık :D daha çok mu  :islik:

:D daha var 9000km dur yahu  ne kadar çok km o kadar masraf demek :D araca km eklemek demek daha gencecik aracım 106binde :D

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
Ercan Kardeşim kusura bakma ama Aygaz Müşteri Hizmetleri ile yaptığını söylediğin görüşmenin içeriği beni hiç tatmin etmedi.. Bilmeyerek Aygazın imaj kurtarma çabasına alet olduğunu düşünüyorum.
Ben olsaydım enjektör yağlanmasını kendisi dışındaki markaların pisliğinin Aygaz sayesinde temizlenmesine bağlayan müşteri hizmetleri sorumlusuna öyleyse neden katkı oranını azaltma gereği duyduklarını da sorardım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
ben opetten çok aldım hepte çok yaktı aracım. bp total ve po dan şaşmıyorum. shellde güzel ama oda çok yakıyor. ben totalin 10 tllik gazı ile 62 km yaptım yazın. opetin 20 tllik gazı ile aynı gün 73 km yaptım ve tekrar tekrar denedim o yüzden opetten almıyorum.
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 sol sedan otomatik
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
şu opetler ile aygazı ayırmak lazım ama;
her opette aygaz olmayabildiği gibi bizim burada bir ara po'da da aygaz vardı
malatya