0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzin lazım değilde lpg fiyatı iyiymiş yahu Eskişehir'de de artık olsa fena olmayacak
geçen sene bu zamanlar 1.50lerden bahsediliyordu...lpg zam şampiyonu maşallah
Aynen türkay milangazdan arkadaşlar 1.60lardan lpg alıyorlardı şimdi 2,60 olmak üzere bizim taktırdığımızı haber almışlar demekki...sen tut senelerce benzinde bin sonra lpgye geç adamlar 3.70e benzin alan 2 liraya lpg alır dokunmaz diye mi düşündüler naptılar
lpg 1 lira olsa napardık acaba düşünsene 10 liralık gaz koy akşama kadar gez olurdu vay beee düşünmesi bile çok güzel türkay biz çok geç kaldık lpg işinde
Aynen öyleeeee Valla telefon numaram var abicim haber alırsan direk ara beni babam getirmezse bile ben geitiricem şehir içinde yıllardır 30 lira alıyoruz 9 litrenin üstüne çıkamadı
o kadar düşükmüydü fiyat Türkay yahu, bende daha yüksek gibi hatırlıyorum sanki..
benim arkadaşlar beleş gazcı abi ya milangaz kullanıyorlar
abi bak oğuzhan murat temmuz 2010da çekmiş;
arkadaşlar normalde opetten başka firmadan benzin almamaya çalışırım. Ama bu son zamlardan sonra bir full'ü deneyim dedim. Bende 97 toyota corolla var. Normalde 60 liralık benzinle 180-200 km yol giderken 140 km'de benzin dibe vurdu. Libadiyedeki şubeden aldım. ama diğer şubeleri nasıl bilemiyorum.
Hocam Doğu ve Güneydoğuda en çok tercih edilen iki Marka Renault Ve Toyota'dır. Pek Farklı araba göremezsin..Renoyu Sorduğumda alt takımlar iyi dağ bayır demez, Toyota'yı sorduğumda her türlü benzinle çalışır dediler. Toyota o konuda çok iyi Irak benzininde bile sorun çıkarmıyor. Dikkat ederseniz ortadoğuda genellikle Toyota PickUplar vardır hep..
evet libadiye'deki.Açılınca ben de denemeyi düşünüyorum benzinini. Benzin fiyatları malum, durmadan zamlanıyor.Yakında bi zam daha gelirse 4 lira olur.