Gönderen Konu: FULL akaryakıt istasyonu  (Okunma sayısı 26132 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: FULL akaryakıt istasyonu
« Yanıtla #60 : Mart 02, 2011, 13:43:50 »
Benzin lazım değilde lpg fiyatı iyiymiş yahu  :( :blink: |-\ Eskişehir'de de artık olsa fena olmayacak ;)

Aynen öyleeeee :alkis:

Valla telefon numaram var abicim haber alırsan direk ara beni babam getirmezse bile ben geitiricem şehir içinde yıllardır 30 lira alıyoruz 9 litrenin üstüne çıkamadı :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mart 02, 2011, 13:43:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mart 02, 2011, 13:52:24 »
geçen sene bu zamanlar 1.50lerden bahsediliyordu...lpg zam şampiyonu maşallah
Aynen türkay milangazdan arkadaşlar 1.60lardan lpg alıyorlardı şimdi 2,60 olmak üzere :D bizim taktırdığımızı haber almışlar demekki...sen tut senelerce benzinde bin sonra lpgye geç adamlar 3.70e benzin alan 2 liraya lpg alır dokunmaz diye mi düşündüler naptılar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mart 02, 2011, 13:53:52 »
lpg 1 lira olsa napardık acaba düşünsene 10 liralık gaz koy akşama kadar gez olurdu vay beee düşünmesi bile çok güzel türkay biz çok geç kaldık lpg işinde :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mart 02, 2011, 13:55:18 »
Aynen türkay milangazdan arkadaşlar 1.60lardan lpg alıyorlardı şimdi 2,60 olmak üzere :D bizim taktırdığımızı haber almışlar demekki...sen tut senelerce benzinde bin sonra lpgye geç adamlar 3.70e benzin alan 2 liraya lpg alır dokunmaz diye mi düşündüler naptılar :D
bir şey söyleyim mi :D haksız da değiller be :D 3.70ten benzin alan ben 2.20den lpg almaya başladığımda ne kadar mutlu oldum anlatamam :D görmedim çünkü 1.70leri 1.50leri 1.25leri :D benim gördüğüm tasarruf bu :D
lpg 1 lira olsa napardık acaba düşünsene 10 liralık gaz koy akşama kadar gez olurdu vay beee düşünmesi bile çok güzel türkay biz çok geç kaldık lpg işinde :D
1 lira olduğu zamanlarda 2.5 liraya benzin alıyorduk zaten sabahtan akşama kadar geziyorduk ercan abi boşver, değişmedi bir şey :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mart 02, 2011, 14:04:19 »
geçen sene bu zamanlar 1.50lerden bahsediliyordu...lpg zam şampiyonu maşallah

o kadar düşükmüydü fiyat Türkay yahu, bende daha yüksek gibi hatırlıyorum sanki.. ;)
Aynen öyleeeee :alkis:

Valla telefon numaram var abicim haber alırsan direk ara beni babam getirmezse bile ben geitiricem şehir içinde yıllardır 30 lira alıyoruz 9 litrenin üstüne çıkamadı :D

:D olur olur haber vermeme bile gerek yok duyulur mutlaka merak etme ve sende 30 liraya artık 10 litre alırsın inşallah :) şuan 30 liraya 7.5 litre bile etmiyor pazarlıkla :D :D

Hesabını bilen tarife ile LPG'ye geçişi öneriyorum bu arada :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #65 : Mart 02, 2011, 14:11:52 »
o kadar düşükmüydü fiyat Türkay yahu, bende daha yüksek gibi hatırlıyorum sanki.. ;)
benim arkadaşlar beleş gazcı abi ya :D milangaz kullanıyorlar :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #66 : Mart 02, 2011, 14:16:02 »
abi bak oğuzhan murat temmuz 2010da çekmiş;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Mart 02, 2011, 14:25:31 »
benim arkadaşlar beleş gazcı abi ya :D milangaz kullanıyorlar :D
:D

abi bak oğuzhan murat temmuz 2010da çekmiş;

hakikaten ya 1.60 yazıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Mart 02, 2011, 18:43:31 »
arkadaşlar bu full istasyonunda satılan benzin ne kadar kaliteli performans yapılan km re konusunda herhangi bsıkıntı varmı.? ondan sonra sibopları enjektörleri elimize almayalım
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #69 : Mart 07, 2011, 08:56:56 »
arkadaşlar normalde opetten başka firmadan benzin almamaya çalışırım. Ama bu son zamlardan sonra bir full'ü deneyim dedim. Bende 97 toyota corolla var. Normalde 60 liralık benzinle 180-200 km yol giderken 140 km'de benzin dibe vurdu. Libadiyedeki şubeden aldım. ama diğer şubeleri nasıl bilemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Mart 07, 2011, 09:17:39 »
arkadaşlar normalde opetten başka firmadan benzin almamaya çalışırım. Ama bu son zamlardan sonra bir full'ü deneyim dedim. Bende 97 toyota corolla var. Normalde 60 liralık benzinle 180-200 km yol giderken 140 km'de benzin dibe vurdu. Libadiyedeki şubeden aldım. ama diğer şubeleri nasıl bilemiyorum.

benzin 4 TL iken mi aldın bilmiyorum ama ben bir kaç kez aldım ve her birinde km tuttum herhangi bir farklılık yoktu. biz her ne kadar güvenilir firmalardan almaya gayret etsek de bu iş benzin istasyonunun insafına kalmış. benzin diye kokteyl aldığımız oluyordur çoğu zaman.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Mart 07, 2011, 09:28:05 »
valla arkadaşlar ben full'ü benim hiace minibüste kullanıyorum.gayet memnunum amaşuan içinaçıkçası auris'te kullanmakpekiçimden gelmiyor nedense ama bu şekilde giderse onada full kısmet olacak
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Nisan 03, 2011, 10:38:35 »
Akaryakıtta tamamen istasyonun iş ahlakına kalmış durumdayız. Büyük firmaların da istasyonları isim hakkıyla çalıştıkları için istasyonun hatası firmaya mal ediliyor. Benzin veya mazot bir kaç arkadaşın da dediği gibi her firma aynı yerden alıyor. Ulusal marker da zorunlu olunca özellikle batıdaki istasyonlarda pek kaçak yakıt satışı yapılamıyor.
Ankara'da bir tane Full istayonu var o da İskitlerde. %7 indirimli idi. Diğerlerinde 95 oktan 4.13 Tl iken Fullde 3.99 Tl'den satılıyor. 95 oktan da 97 oktan da aynı fiyat.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Akaryakıt ve hayat pahalılığını kınıyorum...
  • Araç: Avensis
  • 2 kere teşekkür edildi
2011 Toyota Avensis Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Nisan 04, 2011, 17:16:44 »
Hocam Doğu ve Güneydoğuda en çok tercih edilen iki Marka Renault Ve Toyota'dır. Pek Farklı araba göremezsin..

Renoyu Sorduğumda alt takımlar iyi dağ bayır demez, Toyota'yı sorduğumda her türlü benzinle çalışır dediler. Toyota o konuda çok iyi Irak benzininde bile sorun çıkarmıyor. Dikkat ederseniz ortadoğuda genellikle Toyota PickUplar vardır hep..

Corolla içerisinde pislik bulunduran benzini asla yemez...Ama mazotta tam tersi çünkü kaçak olarak gelen iran mazotları türk mazotlarından daha ince ve temiz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #75 : Nisan 05, 2011, 13:31:55 »

geçtiğimiz cumartesi günü göztepe libadiye full istasyonundan full depo mazot aldım... cumartesiden bugüne kadar 180 km yapmışım henüz bu sabah 1 ışık gitti göstergede.... arabanın çekişinde falanda bişey hissetmedim... şimdilik memnunum arkadaşlar depo bittiğinde tam ölçümü yazarım ama diğer firmalardan farkı yok gibi....
2011 TOYOTA COROLLA D-4D COMFORT EXTRA KAR BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Nisan 05, 2011, 13:52:33 »
evet libadiye'deki.Açılınca ben de denemeyi düşünüyorum benzinini. Benzin fiyatları malum, durmadan zamlanıyor.
Yakında bi zam daha gelirse 4 lira olur.   
3 ocak bile nostalji olmuş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Mayıs 05, 2011, 23:20:10 »
15.000 km'den beri Full'den LPG alıyorum. Hiçbir sorun yok. Çekişte fark yok. Gittiğim menzil aynı. LPG filtresi değişiminde kirlilik yok. Arabayı da bedava yıkıyorlar daha ne olsun ;)
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Mayıs 06, 2011, 09:41:21 »
Ankara da iskitler de var sürekli önündn geçiyorum .Açıkçası "ucuzdur vardır illleti , pahalıdır vardır lezzeti " ata sözüne uyarak almıyorum ama bu fiyatlar snaıırm bizi almaya itiyor .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2007 yaris D4D
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #79 : Mayıs 06, 2011, 09:46:21 »
dizel için henüz güvenemiyorum ama adamlar iddialılar...

http://www.fullgaranti.com.tr/Full1.html