Gönderen Konu: FULL akaryakıt istasyonu  (Okunma sayısı 25934 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: FULL akaryakıt istasyonu
« Yanıtla #100 : Aralık 28, 2011, 13:31:28 »
Arkadaşlar yılbaşı gecesi Full'de %12 inidirim olacağını söyledi yakıt aldığım istasyondaki sorumlu.Duyanlar duymayanlara iletsin:) Depoyu biraz daha uyguna doldurabiliriz galiba....
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Aralık 28, 2011, 13:31:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #101 : Aralık 28, 2011, 14:05:59 »
yüzde 12 eksik yakıt koymasınlarda:)
2000 2.4 a6 quattro,2001 mercedes v280,2005 bmw 530i,2008 2.7 lc prado,2011 corolla 1.33 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Aralık 28, 2011, 14:11:26 »

:D :D :D :D :D :D :D :D kimse hayrına birşey yapmaz oldu artık
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 106000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Aralık 28, 2011, 15:00:36 »
Mazotta %12 kaça geliyo :))) ? Ben geceleri zaten 3,49 dan alıyorum :D :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #104 : Aralık 28, 2011, 17:00:59 »
lpg yi hep full den alıyorum oldukça memnunum olumsuzluk yaşamadım 3 ay oldu neredeyse gayet güzelll
Yapman gereken hayırlı ve yararlı işleri yarına bırakma. Bakarsın yarın olur da, sen olmazsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Aralık 28, 2011, 17:51:02 »
Onu da yapabilirler dikkat etmek lazım :) geçen benzin çalanları izledim de artık aracın başından ayrılmıyorum :)
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Ocak 03, 2012, 00:03:08 »
Full banzin istasyonu bayilik kullanmıyor. İstasyonlar da firmaya ait. Dolayısı ile diğer markalardaki %14 lük bayi karının %7 lik bölümünü indiriyorlar ve böylece aynı zamanda hem akaryakıtı ucuzlatmış oluyorlar hem de diğer firmalardan %7 fazla kar elde ediyorlar. Ayrıca marka bağlılığı yaratmak için de Full Garanti kartı diye bir kart çıkardılar. Yakıttan kaynaklanacak arızaları firma karşılıyor. Ben yaklaşık 1 yıldır Full'den yakıt alıyorum diğer marka yakıtlardan hiç bir farkı yok.

Bu arada kaçak yakıt falan da kullanmıyorlar. Diğer firmalar da kaçak yakıt kullanmıyor ancak bayiler bireysel olarak kaçak yakıt satabiliyor. Firmalar kaçak yakıt satışını tespit ederse bayiliği iptal ediyor. Full'de ise zaten bayi olmadığı için diğerlerinden daha güvenilir yakıtları.

Not: Aynı zamanda Full 97 ve 95 oktan benzinin de maliyetinin aynı olduğunu ispatlamış oluyor. 
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #107 : Ocak 12, 2012, 17:25:48 »
Ben de cevap bekliyorum. Şüphelerim var. Yakıt alalım mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Ocak 13, 2012, 20:19:25 »
Ben de cevap bekliyorum. Şüphelerim var. Yakıt alalım mı?

Tarkan bey
Bence alın. Bursadaki FULL istasyonundan da aldım. Hiç bri sıkıntı yaşamadım. Türkiyede satılan yakıtların hepsi aynı merkezden dağıtılıyor. Bunun yanında yakıtta sahteciliği her istasyon yapabilir. Tamamen insanlıklarına kalmış.

Not: Bu arada FULL'de istasyonlar şirkete ait olduğu için şirket böyle bir riski göze alamaz. Diğerlerinde sitasyonlar şahıslara aBir sahtecilik çıkarsa şirket "o istasyonun sahibi böyle bir sahtecilik yaptı. Şirketle ilişiğini kestik" diyebiliyor. Bu da artı bir emniyet.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #109 : Ocak 16, 2012, 10:00:57 »
Seyit Bey;
Çok teşekkürler...     :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Şubat 28, 2012, 16:47:07 »
Arkadaşlar full bugun indirim yapmış bilgilerinize sunarım..

Siz istediniz biz fiyatları yine indirdik.
Bugün öğlen 12:00 – gece 24:00 saatleri arası AKARYAKIT VE LPG DE % 12'ye varan indirim.
BU FIRSATI SAKIN KAÇIRMA!!!

Ankara istasyonlarımızda uygulanan mevcut LPG fiyatımız,kampanyalı LPG fiyatıyla aynı olduğu için ekstra bir indirim uygulanmamaktadır.
Full Ataköy Marina ve Full Bodrum Marina istasyonlarımız bu kampanyaya dahil değildir.
Kurumsal ve Ticari kartlar bu kampanyadan faydalanamamaktadır.

Kampanya süresince geçerli olan Pompa satış fiyatlarımız;

95-97 Euro LPG
İSTANBUL 3,95 3,48 2,24
ANKARA 3,96 3,48 2,27
KOCAELİ 3,94 3,48 2,27
İZMİR 3,95 3,48 YOK
MERSİN 3,95 3,48 YOK
BURSA 3,95 3,49 2,24
ANTALYA 3,95 3,49 2,3
ESKİŞEHİR 3,96 3,49 2,28
FULL ŞİŞLİ(İST.) 3,95 3,48 2,22

:argh:
Gökhan üLkEr
Astra 1.4 140 Hp Turbo SS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Şubat 28, 2012, 16:50:45 »
Arkadaşlar full bugun indirim yapmış bilgilerinize sunarım..

Siz istediniz biz fiyatları yine indirdik.
Bugün öğlen 12:00 – gece 24:00 saatleri arası AKARYAKIT VE LPG DE % 12'ye varan indirim.
BU FIRSATI SAKIN KAÇIRMA!!!

Ankara istasyonlarımızda uygulanan mevcut LPG fiyatımız,kampanyalı LPG fiyatıyla aynı olduğu için ekstra bir indirim uygulanmamaktadır.
Full Ataköy Marina ve Full Bodrum Marina istasyonlarımız bu kampanyaya dahil değildir.
Kurumsal ve Ticari kartlar bu kampanyadan faydalanamamaktadır.

Kampanya süresince geçerli olan Pompa satış fiyatlarımız;

95-97 Euro LPG
İSTANBUL 3,95 3,48 2,24
ANKARA 3,96 3,48 2,27
KOCAELİ 3,94 3,48 2,27
İZMİR 3,95 3,48 YOK
MERSİN 3,95 3,48 YOK
BURSA 3,95 3,49 2,24
ANTALYA 3,95 3,49 2,3
ESKİŞEHİR 3,96 3,49 2,28
FULL ŞİŞLİ(İST.) 3,95 3,48 2,22

:argh:
süper bir haber, benzin almalıyım

full e bende yeni satın aldığım aracımla başladım, oldukça da memnunum ne kadar ucuz benzin o kadar yüksek memnuniyet
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Şubat 28, 2012, 17:19:06 »
arkadaşlar ben denemek için full den 95 oktan benzinle aracın deposunu fullettim. aracın çekişinde vs. sorun olmuyor ancak yakıt çok hızlı yanıyo sanırım opet ve shell ile kıyasladığımda  ortalamada 70 km daha az yol katettim. yani kısaca full den alınan yakıt ucuz ama maliyetlendirmede bakınca diğerleri ile aynı oluyor. o yüzden artık shell den başka yerden yakıt almamaya karar verdim. bunuda göz önünde bulundurun derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Şubat 28, 2012, 17:45:13 »
arkadaşlar ben denemek için full den 95 oktan benzinle aracın deposunu fullettim. aracın çekişinde vs. sorun olmuyor ancak yakıt çok hızlı yanıyo sanırım opet ve shell ile kıyasladığımda  ortalamada 70 km daha az yol katettim. yani kısaca full den alınan yakıt ucuz ama maliyetlendirmede bakınca diğerleri ile aynı oluyor. o yüzden artık shell den başka yerden yakıt almamaya karar verdim. bunuda göz önünde bulundurun derim.

size katılıyorum bende fullu takip ediyorum ama hiç almadım.şirket araçlarına alıyoruz.ama dedğiniz gibi km de değişiklikler oluyor.

Zaten opet ten açıklama  gelmişti bi ara akaryakıtta indirim % 8 den fazla ise o yakıttan şüphe edin diye..
SAYGILARIMLa
Gökhan üLkEr
Astra 1.4 140 Hp Turbo SS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Şubat 28, 2012, 17:48:49 »
Sema hanım, bir ara deponuz bittiğinde PO yakıtı ile deneyiniz, diğer markaların hepsinden en az 50km daha fazla menzil yaptığını göreceksiniz, fiyatıda pahalı değil, birde kart alıyorsunuz, her yakıt alışınızda benzinci arkadaş okutuyor ve biriken paranız kadar bedava yakıt alıyorsunuz, forumda bu önerimi dinleyip deneyenlerin hiç birinden şikayet gelmedi. PO yakıt kalitesi diğer markaların yakıt kalitesinden aşağı olmayıp, Toyotanın önerdiği 5 markadan biridir.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #115 : Şubat 28, 2012, 17:57:48 »
dediğinizi bende bir ara deneyeyim, aracım zaten şehir içinde çok az yakıt tükettiği için belkide bende anlayamadım durumu, benim bildiğimde bu yakıtların aynı rafineriden geldiği, uzun süre PO için yakıt taşıyan gemilerde çalıştım. belkide sonradan konulan katkılar değiştiriyor bunu. Tekin beyin önerdiği PO kart olayıda mantıklı, bende bi dönem sürekli PO dan yakıt alıyordum, evime çok yakın yerde bulunduğu için, ha sonuç olarak, çok bir promosyon olmadı bana, biraz göstermelik bir promosyon ama, yinede ne olursa olsun mantıklı. Ama şu da var, babamda 3-4aydır fullden yakıt oluyor, kendisi böyle birşeyden hiç şikayet etmedi. Sürüş karakteristiğindeki en ufak değişiklikte menzili ciddi şekilde etkiler, bunun denemesi sadece, otoyol gibi hiç duraklanmayan yollarda yapılabilir bence, aksi takdirde karma sürüş yapıldığında, trafiğin fazladan 10dk tıkanması, menzili en az 10-15km etkileyeceği kanısındayım.
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Şubat 28, 2012, 18:04:05 »
Sema hanım, bir ara deponuz bittiğinde PO yakıtı ile deneyiniz, diğer markaların hepsinden en az 50km daha fazla menzil yaptığını göreceksiniz, fiyatıda pahalı değil, birde kart alıyorsunuz, her yakıt alışınızda benzinci arkadaş okutuyor ve biriken paranız kadar bedava yakıt alıyorsunuz, forumda bu önerimi dinleyip deneyenlerin hiç birinden şikayet gelmedi. PO yakıt kalitesi diğer markaların yakıt kalitesinden aşağı olmayıp, Toyotanın önerdiği 5 markadan biridir.
öneriniz için teşekkür ederim Tekin Bey, aracı aldığım günden bu yana yakıt alacağım istasyon seçimini  yapmak için Shell,opet, full ve suan PO nun yakıtını  (   dan aldığım yakıt var depoda ) denedim ancak
anladımki benim araba Shell'i sevdi :) gerçi şuan yakıt sarfiyatı henüz biraz yüksek ama yinede aralarında kıyasladığımda Shell diye karar aldım. bide yeni bir yakıtları var full save onu tecrübe edeyim istiyorum. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Şubat 28, 2012, 18:10:18 »
dediğinizi bende bir ara deneyeyim, aracım zaten şehir içinde çok az yakıt tükettiği için belkide bende anlayamadım durumu, benim bildiğimde bu yakıtların aynı rafineriden geldiği, uzun süre PO için yakıt taşıyan gemilerde çalıştım. belkide sonradan konulan katkılar değiştiriyor bunu. Tekin beyin önerdiği PO kart olayıda mantıklı, bende bir dönem sürekli PO dan yakıt alıyordum, evime çok yakın yerde bulunduğu için, ha sonuç olarak, çok bir promosyon olmadı bana, biraz göstermelik bir promosyon ama, yinede ne olursa olsun mantıklı. Ama şu da var, babamda 3-4aydır fullden yakıt oluyor, kendisi böyle birşeyden hiç şikayet etmedi. Sürüş karakteristiğindeki en ufak değişiklikte menzili ciddi şekilde etkiler, bunun denemesi sadece, otoyol gibi hiç duraklanmayan yollarda yapılabilir bence, aksi takdirde karma sürüş yapıldığında, trafiğin fazladan 10dk tıkanması, menzili en az 10-15km etkileyeceği kanısındayım.
ben değerlendirmeyi yaparken bu  kıstaslar çerçevesinde yaptım zaten. trafik sorunu çok yaşamıyorum bu nedenle değerlerin doğru olduğunu düşünüyorum. zira değerlendirme yaparken full den alım yapan arkadaşlarımlada durumu paylaştığımda kendileride aynı sonucu fark etmişler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Şubat 28, 2012, 18:12:06 »
dediğinizi bende bir ara deneyeyim, aracım zaten şehir içinde çok az yakıt tükettiği için belkide bende anlayamadım durumu, benim bildiğimde bu yakıtların aynı rafineriden geldiği, uzun süre PO için yakıt taşıyan gemilerde çalıştım. belkide sonradan konulan katkılar değiştiriyor bunu. Tekin beyin önerdiği PO kart olayıda mantıklı, bende bir dönem sürekli PO dan yakıt alıyordum, evime çok yakın yerde bulunduğu için, ha sonuç olarak, çok bir promosyon olmadı bana, biraz göstermelik bir promosyon ama, yinede ne olursa olsun mantıklı. Ama şu da var, babamda 3-4aydır fullden yakıt oluyor, kendisi böyle birşeyden hiç şikayet etmedi. Sürüş karakteristiğindeki en ufak değişiklikte menzili ciddi şekilde etkiler, bunun denemesi sadece, otoyol gibi hiç duraklanmayan yollarda yapılabilir bence, aksi takdirde karma sürüş yapıldığında, trafiğin fazladan 10dk tıkanması, menzili en az 10-15km etkileyeceği kanısındayım.

Alper bey, haklısınız, yakıtlar TPAO'dan tek elden çıkıyor ve markalara göre marker'lar ve katıklar konuyor, zaten firmalara para kazandıran olayda bu katıklarda gizlidir, TPAO'dan en iyi fiyatı yerli markamız sayılabilecek olan PO alır ve içine en az katığıda PO koyar, nereden biliyorsun? diye soracak olursanız, en iyi fiyata en iyi yakıtın varlığını PO'da bulduğum için söyleyebiliyorum.

Diğer taraftan yakıt sarfiyat konusu her nekadar çok değişken olsada her sürücü kendine göre bir baz alıyor, şu kadar km yaptım, şukadar gün gidip geldim, km'de şukadar kr. yakıyor ve L/100km gibi.

PO Önceden biriken puanlarla hediye veriyordu, şimdi para karşılığı yakıt olarak veriyor, geçen ay biriken tutarım 70TL idi, çocuklar gibi sevinmiştim. 
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #119 : Şubat 28, 2012, 18:26:17 »
Alper bey, haklısınız, yakıtlar TPAO'dan tek elden çıkıyor ve markalara göre marker'lar ve katıklar konuyor, zaten firmalara para kazandıran olayda bu katıklarda gizlidir, TPAO'dan en iyi fiyatı yerli markamız sayılabilecek olan PO alır ve içine en az katığıda PO koyar, nereden biliyorsun? diye soracak olursanız, en iyi fiyata en iyi yakıtın varlığını PO'da bulduğum için söyleyebiliyorum.

Diğer taraftan yakıt sarfiyat konusu her nekadar çok değişken olsada her sürücü kendine göre bir baz alıyor, şu kadar km yaptım, şukadar gün gidip geldim, km'de şukadar kr. yakıyor ve L/100km gibi.

PO Önceden biriken puanlarla hediye veriyordu, şimdi para karşılığı yakıt olarak veriyor, geçen ay biriken tutarım 70TL idi, çocuklar gibi sevinmiştim. 
haklısınız, sema hanımın söyledikleride aynı şeyleri destekliyor zaten, ben bugün için yine fullün günlük %12 indirimini kullanıcam, her halikarda ekonomik geliyor, fakat ilerleyen günlerde dediğiniz gibi bende deneme yapacağım ve çok yüksek ihtimalle dediğiniz gibi ekonomik çıkacaktır.
Önceleri uzun süre PO dan yakıt alırken ilk dönemlerde deterjan hediye ediyorlardı, sanırım 2 senelik kadar ev ihtiyacı deterjan stocklamıştım eve, sonra kart sistemine geçti, dediğiniz gibi hediyeler olayı vardı, tam yakıt hediye sistemine geçtiği sıralarda ben o hakkı 1 defa kullanıp, sonrasında gemiye gitmiştim hatırlamıyorsam Dediğiniz gibi PO iyi bir alternatif, bende muhtemelen PO ya geçeceğim, önümüzdeki günlerde şartlar değişmezse.