0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benzin azaldıkça 20 liralk atarsın türkay abi ful görünsün
yok la hamal mıyım bir depo benzini taşıyayım? ben bunu bitirene kadar yeni full istasyonu açılır, gider açılışa fullerim
artık her full acılışında fotolu etiket yaparsın artık
bu arada yarım saat önce dönerken baktım türkay acayip sıra olmuş.taa köprünün altına geçmesin diye sıra sokağa girmişler sonu görünmüyordu
Tehhh fırsatı kaçırdık iyi mi Abi dün aradın açamadım ortam müsait değildi.Sonrada çok geç oldu diye arıyamadım kusura bakma emi.
Dün önünden geçerken bende kuyruğun sonunu göremedim. akşam saat 19.00 sularında
İnsan bi mesaj atar yaaa , 300 liramıza maal oldun Türkay...
şu dönemde yapılan zamlar ve gelecek zamlar göze alındığında resmen bedavaya alınmış gibi olmuştur...
2009 yılbaşında 2.85ten aldığımız benzin 3.07 olduğunda ortalığı kaldıran biz bugün koşa koşa gittik sıralara girdik.. üzüldüm gerçekten
Benzin lazım değilde lpg fiyatı iyiymiş yahu Eskişehir'de de artık olsa fena olmayacak
ben de onu çok beğenmedim 1.70 nedir ki benim lpgyi taktırdığım gün ucuz lpgciler 1.73 diyordu litre fiyatına; taktırdım montajdan çıkarken 1.97 olmuştu
Türkay 2.22 'den aşağısını görmedi benim corolla Görse sapıtır eminim ama litrede 50 kuruş fark olduktan sonra 1.70 'li litreler insana bedava gibi gelirdi herhalde