0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun ama bence maliyetten kaçmamışsın daha fazla masrafa girmişsin yarın birgün o kırıdğın orjinal kapağı 100TLden aşşağı bulaamzsın
min. maliyet max. mutluluk hayırlı olsun..paylaşım için teşekkürler
eline koluna sağlık ama 20TL lik filtre mi ?
Erdem güzel olmuş eline sağlık ta bir ikitane tavsiyede bulunabilirmiyim izninle öncelikle filtreyi en yakın zamanda bütçeni ayarlayınca kaliteli bi marka ile değiştir , birde filtreyi K&N in filtre yağlama spreyi yada yağı ile yağla ki havadaki toz partikülleri tutsun bu şekilde tozu geçirebilir.Son olarak 90 derecelik açı biraz sert alsında, eğer 90 derecelik bükülen yerde pay varsa ordan kesip düz takmayı dene, gördüğüm kadarı ile kelebeğin ordaki boru kauçuk ve esniyecek şekilde tırtıklı onu hafifçe yana çevirerek monte et.
öncelikle eline emegine saglık, ugur arkadaşımıza katılmakla beraber şunu da belirtmeden gecemeyecegim. açık hava filtreleri motor ısısını direk almayacak şekilde. daha cok temiz havayı alacak şekilde motordan uzak havadar biryerlere monte edilir. senin montajını yaptıgın yer motora cok yakın. bu da senin hava yakıt karışımını etkileyerek daha cok yakmana neden olacaktır. açık hava filtrelerinin cok yaktırdığı meseleside tamamen yanlış yere monte edilmelerinden kaynaklanmaktadır. yoksa yakıtta bariz bir degisiklik olmaz.5-10 tl daha verip bir boru yardımı ile filtreyi biraz daha motordan uzaklaştır bence.
paylaşım için teşekkürler erdem güzel olmuş emeğine sağlık.. fakat mesut abiye katılıyorum mutlaka toz girmemesi için önlemini almaya bak..
hayırlı olsun erdem kimse cesaret edip filtre kutusunu doğrayamaz
erdem eline sağlık güzel olmuş ama bu filtreler tozu içeri veriyor ben akışmetre için 75 tl ye tornacıya özel boru yaptırıp 50tl ye jsw filtre almıştım ama boğaz kelebeğine toz gittiği için bir defa rolantide problem çıkartmıştı temizlenince geçti ama çok titiz olduğum için söktüm stock halde devam sende hevesini alınca böyle yaparsın
yahuw arkadaş hem tüplü hemde karbüratörlü arabalara yapılmıyormu bu filtre...gördükçe içim kıpırdıyor...arabayı satıp enjeksiyonlu alacam nerdeyse bu filtre için