0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bana diyecekler arabanın orjinal filtre kutusunu kes sana kaliteli filtre benden diye yine harcayamam o kutuyu
metin abicim müsait olduğumuzda ikimiz geliyosun arka bahçeye hallediyoruz seninle ben kesmeden yaptım
......., gördüğüm kadarı ile kelebeğin ordaki boru kauçuk ve esniyecek şekilde tırtıklı onu hafifçe yana çevirerek monte et.
Ula bende onu anlamıyorum ya , sizin arabalara istediğinizi yapıyorsunuz birşey olmuyor , ben bir ampülü değiştiriyorum , arıza lambası yakıyor. Anlamadım gitti...
erdem eline sağlık güzel olmuş ama bu filtreler tozu içeri veriyor ben akışmetre için 75 tl ye tornacıya özel boru yaptırıp 50tl ye jsw filtre almıştım ama boğaz kelebeğine toz gittiği için bir defa rolantide problem çıkartmıştı temizlenince geçti ama çok titiz olduğum için söktüm stock halde devam sende hevesini alınca böyle yaparsın
Kaliteli filtre alırsanız kesinlikle öyle birşey olmuyor aldığınız filtre k&n simota aem gibi filtre değilse bide yağsızsa zaten o filtreden ve motordan ümidi kesin... 3000km civarında kullandık muayneye girerken çıkarttım boğaz kelebeğinde gram toz yoktu yıkamıştım bayada kir çıkmıştı yağlayıp yine taktım hala kullanıyoruz 500km rahat olmuştur hala tıkır tıkır çalışıyor araç ve hala 1 gram tozz yok... Ve Mesut abide arabayı aldığında takmış hala daha kullanıyor eğer öyle birşey olsaydı o kullanmazdı zaten
Ben Bu filtreyi takmadan önce filtresiz geziyordum olum O zaman benim motor hepten bitik..
ozaman boşver filtreyi çıkart sen ama zararın neresinden dönsen kârdır dediğimi yap sen fazla yağ olayını
ZZE112de filtreye gerek yok zaten :mesela muharrem abi buluşmaya gelir , arabasını parkedip hemen filitreyi söker Ama benimki mecburi olarar filitresiz kullanımdı , Daha doğrusu filitre kutusu patlak olduğu için her yerinden hava alıyordu. Milletin filitresinin alt tarafı kirlenir , benim filitrenin üst tarafı kirlenmişti , havayı kenarlardan çektiği için..
oda iyiymiş yahu kenarlara bişiler yapardın ya biz zze112 ciler filtre konusunda baya rahat oluyorz galiba
güzel olmuş ama orj kutuyu kesene kadar ercü gibi allem eder kullem eder uydururdum mutlaka benim yazın başında lpg takılırken usta kutunun altını ışık bile zor sızacak kadar ufak çatlatmış direk silikonla kapattım
Eee , Yüksek devirlerde benzini yumuşatmak için araya yağda karıştıran bir motorumuz var.. İstediğin kadar yükle , piston kırmıyor Motorun komple ağırlığı 90kg akarrrr...
Ercünün arabayı yaparken bende oradaydım ama aynı şekilde yapınca benim araba kabul etmiyor..Arkadaşlar Siz benim ilk denemem olduğunu falan sanıyorsunuz galiba;Dikkatinizi çekerim , bu araba 5 yıldır bizde ve bu benim taktığım 3. filitre , Takmak mesele değil ama en ufak bir ayarsızlıkta motor ışığı yanıyor yahu!...Ercü kardeşim daha toyotanın kaputunu açmamışken ben arabama en performanslı filitre projesini çıkarmıştım. Param olsa kendi aracıma özel kit yaptıracaktım..
Ercü uzama videosu çek bir gün bu yeterli değil Bİ gün beraber çekelim istersen seninki ile