Gönderen Konu: VVT-İ Hava Filtre Kiti yapımı (hiç bir ek masraf gerektirmeden.)  (Okunma sayısı 15339 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Videosuz olmaz hakikaten :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Bana diyecekler arabanın orjinal filtre kutusunu kes !!! sana kaliteli filtre benden diye yine harcayamam o kutuyu :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Bana diyecekler arabanın orjinal filtre kutusunu kes !!! sana kaliteli filtre benden diye yine harcayamam o kutuyu :D :D

metin abicim müsait olduğumuzda ikimiz geliyosun arka bahçeye hallediyoruz seninle ben kesmeden yaptım :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
metin abicim müsait olduğumuzda ikimiz geliyosun arka bahçeye hallediyoruz seninle ben kesmeden yaptım :D
Ula bende onu anlamıyorum ya , sizin arabalara istediğinizi yapıyorsunuz birşey olmuyor , ben bir ampülü değiştiriyorum , arıza lambası yakıyor. Anlamadım gitti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
......., gördüğüm kadarı ile kelebeğin ordaki boru kauçuk ve esniyecek şekilde tırtıklı onu hafifçe yana çevirerek monte et.
Abi dediğini bugün denedim , ama hortum büküldüğü için motor arıza lambası yandı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ula bende onu anlamıyorum ya , sizin arabalara istediğinizi yapıyorsunuz birşey olmuyor , ben bir ampülü değiştiriyorum , arıza lambası yakıyor. Anlamadım gitti...

Seninki duygulu araba naza çekiyo kendini :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Erdem şu motoru bi parlat kardeşim bu pislik ne :D Videoda istiyok bu arada
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
erdem eline sağlık güzel olmuş ama bu filtreler tozu içeri veriyor ben akışmetre için 75 tl ye tornacıya özel boru yaptırıp 50tl ye jsw filtre almıştım ama boğaz kelebeğine toz gittiği için bir defa rolantide problem çıkartmıştı temizlenince geçti ama çok titiz olduğum için söktüm stock halde devam sende hevesini alınca böyle yaparsın

Kaliteli filtre alırsanız kesinlikle öyle birşey olmuyor aldığınız filtre k&n simota aem gibi filtre değilse bide yağsızsa zaten o filtreden ve motordan ümidi kesin... 3000km civarında kullandık muayneye girerken çıkarttım boğaz kelebeğinde gram toz yoktu yıkamıştım bayada kir çıkmıştı yağlayıp yine taktım hala kullanıyoruz 500km rahat olmuştur hala tıkır tıkır çalışıyor araç ve hala 1 gram tozz yok... Ve Mesut abide arabayı aldığında takmış hala daha kullanıyor eğer öyle birşey olsaydı o kullanmazdı zaten ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Kaliteli filtre alırsanız kesinlikle öyle birşey olmuyor aldığınız filtre k&n simota aem gibi filtre değilse bide yağsızsa zaten o filtreden ve motordan ümidi kesin... 3000km civarında kullandık muayneye girerken çıkarttım boğaz kelebeğinde gram toz yoktu yıkamıştım bayada kir çıkmıştı yağlayıp yine taktım hala kullanıyoruz 500km rahat olmuştur hala tıkır tıkır çalışıyor araç ve hala 1 gram tozz yok... Ve Mesut abide arabayı aldığında takmış hala daha kullanıyor eğer öyle birşey olsaydı o kullanmazdı zaten ;)
Ben Bu filtreyi takmadan önce filtresiz geziyordum olum :D
O zaman benim motor hepten bitik.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ben Bu filtreyi takmadan önce filtresiz geziyordum olum :D
O zaman benim motor hepten bitik.. :D

ozaman boşver filtreyi çıkart sen :D ama zararın neresinden dönsen kârdır :D  dediğimi yap sen fazla yağ olayını ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
ozaman boşver filtreyi çıkart sen :D ama zararın neresinden dönsen kârdır :D  dediğimi yap sen fazla yağ olayını ;)
ZZE112de filtreye gerek yok zaten :D :D :
mesela muharrem abi buluşmaya gelir , arabasını parkedip hemen filitreyi söker :D

Ama benimki mecburi olarar filitresiz kullanımdı , Daha doğrusu filitre kutusu patlak olduğu için her yerinden hava alıyordu. Milletin filitresinin alt tarafı kirlenir , benim filitrenin üst tarafı kirlenmişti , havayı kenarlardan çektiği için..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
ZZE112de filtreye gerek yok zaten :D :D :
mesela muharrem abi buluşmaya gelir , arabasını parkedip hemen filitreyi söker :D

Ama benimki mecburi olarar filitresiz kullanımdı , Daha doğrusu filitre kutusu patlak olduğu için her yerinden hava alıyordu. Milletin filitresinin alt tarafı kirlenir , benim filitrenin üst tarafı kirlenmişti , havayı kenarlardan çektiği için..

oda iyiymiş yahu :D kenarlara bişiler yapardın ya :D biz zze112 ciler filtre konusunda baya rahat oluyorz galiba  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
oda iyiymiş yahu :D kenarlara bişiler yapardın ya :D biz zze112 ciler filtre konusunda baya rahat oluyorz galiba  :islik:
Eee , Yüksek devirlerde benzini yumuşatmak için araya yağda karıştıran bir motorumuz var.. İstediğin kadar yükle , piston kırmıyor :D  Motorun komple ağırlığı 90kg :D akarrrr...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
güzel olmuş ama orj kutuyu kesene kadar ercü gibi allem eder kullem eder uydururdum mutlaka :) benim yazın başında lpg takılırken usta kutunun altını ışık bile zor sızacak kadar ufak çatlatmış direk silikonla kapattım :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
güzel olmuş ama orj kutuyu kesene kadar ercü gibi allem eder kullem eder uydururdum mutlaka :) benim yazın başında lpg takılırken usta kutunun altını ışık bile zor sızacak kadar ufak çatlatmış direk silikonla kapattım :)

Ercünün arabayı yaparken bende oradaydım ama aynı şekilde yapınca benim araba kabul etmiyor..
Arkadaşlar Siz benim ilk denemem olduğunu falan sanıyorsunuz galiba;
Dikkatinizi çekerim , bu araba 5 yıldır bizde ve bu benim taktığım 3. filitre , Takmak mesele değil ama en ufak bir ayarsızlıkta motor ışığı yanıyor yahu!...
Ercü kardeşim daha toyotanın kaputunu açmamışken ben arabama en performanslı filitre projesini çıkarmıştım. Param olsa kendi aracıma özel kit yaptıracaktım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Eee , Yüksek devirlerde benzini yumuşatmak için araya yağda karıştıran bir motorumuz var.. İstediğin kadar yükle , piston kırmıyor :D  Motorun komple ağırlığı 90kg :D akarrrr...

Benimkine yumuşak geliyo sanırsam benzin :islik:

Ercünün arabayı yaparken bende oradaydım ama aynı şekilde yapınca benim araba kabul etmiyor..
Arkadaşlar Siz benim ilk denemem olduğunu falan sanıyorsunuz galiba;
Dikkatinizi çekerim , bu araba 5 yıldır bizde ve bu benim taktığım 3. filitre , Takmak mesele değil ama en ufak bir ayarsızlıkta motor ışığı yanıyor yahu!...
Ercü kardeşim daha toyotanın kaputunu açmamışken ben arabama en performanslı filitre projesini çıkarmıştım. Param olsa kendi aracıma özel kit yaptıracaktım..

:)Evet haklı olabilirsin ben arabayla bu sene bu denli haşır neşir oldum ve bayada sağlam oldum sanırım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 28 kere teşekkür etti
Erdem video yok mu :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 28 kere teşekkür etti
Ercü uzama videosu çek bir gün bu yeterli değil :D Bİ gün beraber çekelim istersen seninki ile :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ercü uzama videosu çek bir gün bu yeterli değil :D Bİ gün beraber çekelim istersen seninki ile :D

2. dediğin daha mantıklı :D