Gönderen Konu: Paranormal Toyota Activites  (Okunma sayısı 6030 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Paranormal Toyota Activites
« : Aralık 29, 2010, 13:42:59 »
Arkadaşlar forumda bir sohbet esnasında (Navigasyon) konusu geçti döndü dolaştı buraya dayandı :) Ben de yeni bir konu açayım dedim :) Paranormal Toyota Activites :D Filmdeki gibi korkunç olaylar değil ama Toyotasıyla başından geçen sıradışı olaylar yaşayan arkadaşlarım varsa burada paylaşmak isteyebilirler :) İlginç Hikayelerinizi bekliyorum.
CUMHURİYET ... SONSUZA DEK !!!

Toyota Club Türkiye

Paranormal Toyota Activites
« : Aralık 29, 2010, 13:42:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 87000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Paranormal Toyota Activites
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2010, 13:53:43 »
Bu konu derya olur!!!!
Demedi deme........:)
Cihan Şenol
2011 Corolla 1.33 Beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2010, 14:13:41 »
Bu konu derya olur!!!!
aynen
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2010, 14:21:03 »
Bir akşam araba kendi kendine konuşmaya başladı japonca :nija:
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2010, 14:21:24 »
İlginç konu derken....
ama daha önce paylaştığım yabancı bir forumda paylaştığım bir konu vardı onu yazayım....
Abimin 1996 yılıdan aldığı corolla ile Sakarya karasu da kasaba gitmiştim şöyle bir sahil boyu yapayım dedim.Kenarda durmuş soğuk kolamı içerken  iki genç yaklaşıp arabaya şöyle bir incelediler.Bende Ne iş gibisinden bir bakış atınca abi ben bu arabaların hayranıyım hayalim böyle bir şey almak deyince bende tamam  istersen içinede bakabilrisin dedim ve (kapıyı açtım tabi anahtar bende :)  )
gençler şöyle bi güzel inceledi,sorular sordu bende bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalıştım Veeeeeeeeeeeeeeeeeee final cümlesi ile aynen ben dumur >:(
Renault cidden güzel arabaya yapmış demez mi.......
Abime analatmadım bunu zira arabasını o kadar seviyorki herhalde o gençleri bulsa benzetirdi bi güzel :))))))))) (Adam  1980 den beri sadece toyota kullanıyor)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2010, 14:57:59 »
İlginç konu derken....
ama daha önce paylaştığım yabancı bir forumda paylaştığım bir konu vardı onu yazayım....
Abimin 1996 yılıdan aldığı corolla ile Sakarya karasu da kasaba gitmiştim şöyle bir sahil boyu yapayım dedim.Kenarda durmuş soğuk kolamı içerken  iki genç yaklaşıp arabaya şöyle bir incelediler.Bende Ne iş gibisinden bir bakış atınca abi ben bu arabaların hayranıyım hayalim böyle bir şey almak deyince bende tamam  istersen içinede bakabilrisin dedim ve (kapıyı açtım tabi anahtar bende :)  )
gençler şöyle bi güzel inceledi,sorular sordu bende bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalıştım Veeeeeeeeeeeeeeeeeee final cümlesi ile aynen ben dumur >:(
Abime analatmadım bunu zira arabasını o kadar seviyorki herhalde o gençleri bulsa benzetirdi bi güzel :))))))))) (Adam  1980 den beri sadece toyota kullanıyor)

puhahahaa bu güzelmiş, reno haaa...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Aralık 29, 2010, 15:01:17 »
Bir akşam araba kendi kendine konuşmaya başladı japonca :nija:

Hahaha çok güzel :) Sendeki şoku tahmin edebiliyorum :) İşte bu da arada sırada da olsa arabamızla ilgilenmenin hal hatır sormanın önemini gösteriyor. Bayağı içlenmiş baksana senin araba :)

İlginç konu derken....
Abimin 1996 yılıdan aldığı corolla ile Sakarya karasu da kasaba gitmiştim şöyle bir sahil boyu yapayım dedim.Kenarda durmuş soğuk kolamı içerken  iki genç yaklaşıp arabaya şöyle bir incelediler.Bende Ne iş gibisinden bir bakış atınca abi ben bu arabaların hayranıyım hayalim böyle bir şey almak deyince bende tamam  istersen içinede bakabilrisin dedim ve (kapıyı açtım tabi anahtar bende :)  )
Abime analatmadım bunu zira arabasını o kadar seviyorki herhalde o gençleri bulsa benzetirdi bi güzel :))))))))) (Adam  1980 den beri sadece toyota kullanıyor)

Mehmet Bey bu da gerçekten bomba bir dumur olmuş :) Siz daha bu şokun etkisinden çıkamadan arkadaşlar herhalde kendi şaşkınlıkları ile (Renault nasıl bu kadar kaliteli araba yapabilir???) oradan uzaklaşmışlar sanırım :) Dumurdan çıkmanız ne kadar zaman aldı??? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Aralık 29, 2010, 15:05:07 »
Bu konu derya olur!!!!

Cihan Bey bu zaten Atilla abimle ortak ürünümüz olan bir konu :) Onunla sohbetimiz esnasında çıktı ortaya makinelerin ruhu, makinelerle yapılan ateşli tartışmalar derken :) Bakalım ne kadar gizemli şeyler yaşamış Toyota sahipleri :) Okyanus bile olur eminim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 29, 2010, 15:06:36 »
Aşağıdaki konunun ilk mesajını okumanızı tavsiye ederim :)

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/toyota'nin-bana-heralde-garezi-var-)/

Edit: Direkt linke tıklayınca olmuyor. Baştan sonra kadar tarayıp adres satırına yapıştırmak lazım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 29, 2010, 15:07:59 »
1995 te başvurdum ve 2001 de Türk vatandaşlığına kabul edildim bana sorarsan çok güzel Türkçe biliyorum ama gençlere anlatırken  belki 50 defa toyota kelimesi geçti.Sanırım ben toyota dedim onlar renault anladı.Bende dil bilgimden şüphelendim.  1 saat sürdü kendi kedine sorular sormam....Acaba diye :)))))
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Aralık 29, 2010, 15:13:22 »
1995 te başvurdum ve 2001 de Türk vatandaşlığına kabul edildim bana sorarsan çok güzel Türkçe biliyorum ama gençlere anlatırken  belki 50 defa toyota kelimesi geçti.Sanırım ben toyota dedim onlar renault anladı.Bende dil bilgimden şüphelendim.  1 saat sürdü kendi kedine sorular sormam....Acaba diye :)))))

Renault acenteleri bu adamlara para verip te böyle dedirtiyor olmasınlar??? :) Başka türlü nasıl başa çıkabilecekler Toyota ile??? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Aralık 29, 2010, 15:20:50 »
Aşağıdaki konunun ilk mesajını okumanızı tavsiye ederim :)

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/toyota'nin-bana-heralde-garezi-var-)/

Edit: Direkt linke tıklayınca olmuyor. Baştan sonra kadar tarayıp adres satırına yapıştırmak lazım.

Hakkı Bey tam olarak bu başlığa uygun bir olaymış :) Gerçekten Paranormal yani :) Tabi Gökmen üstü açık uyumadıysa :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Aralık 29, 2010, 15:59:51 »
Ben de bir önceki arabamla yaşadığım olayı anlatayım. Arabayı kullanırken bir yerde çevirme oldu ve kontrol yapılıyordu. bagajı açmamı istediler bagajı içten açan sistemde bir arıza vardı mecburen anahtarı verdim ben de kontaktan çıkarıp anahtar elime hemen geldi buraya dikkat motor çalışırken!!! :) Neyse anahtarla işi biten görevli bana anahtarı geri verdi ve ben anahtarı takmadan gaza bastım ve anahtar elimde yola devam ettim. Bir yandan hayretler içindeyim bir yandan da gülüyorum olaya :) Herhalde bu marka modeller böyle diye düşündüm :) Sonra eşimle yolculuk yaparken yine sürüş esnasında anahtarı çıkarttım kontaktan ve eşime şunu tutar mısın dedim eşim aldı anahtarı ve onun kontak olduğunu görünce bir çığlık attı :) Her neyse bu bir süre daha devam etti. En son servise uğradığımda söyledim ya bu anahtarlar marştan çıkar mı? nasıl bir olaydır bu dedim yok abi olmaz öyle şey senin kontak kısmında arıza vardır dediler. Bakalım dedim taktık anahtarı çalıştırdım çıkarmak istedim çıkmadı..... sapasağlam abi çıkmıyor işte dediler... Ben rezil olmuş bir şekilde servisten ayrıldım. Daha sonra eve gelip kontağı kapattığımda motordan aynen kahkaha sesine benzer bir ses (tekleme yaptı) geldi ve sonra motor sustu... Ürperdim... Eve girdim çayımı içtim... Hiçbirşey olmamış gibi davrandım. Bu konuyu bir daha hiç açmadık ne arabam ne de ben.... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 29, 2010, 16:02:26 »
Barış Bey, ben de son cümleleri okurken ürperdim doğrusu  :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #14 : Aralık 29, 2010, 16:28:14 »
Papatya ya da Melisa çayı iyi geliyor ürpermelere Hakkı Bey :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 29, 2010, 17:23:02 »
Barış harika olmuş.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Aralık 29, 2010, 18:09:00 »

puhahahaa bu güzelmiş, reno haaa...
nerdesin sen be evren
yeni yeni görüyorum seni buralarda
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Aralık 29, 2010, 19:40:07 »
Ben de bir önceki arabamla yaşadığım olayı anlatayım. Arabayı kullanırken bir yerde çevirme oldu ve kontrol yapılıyordu. bagajı açmamı istediler bagajı içten açan sistemde bir arıza vardı mecburen anahtarı verdim ben de kontaktan çıkarıp anahtar elime hemen geldi buraya dikkat motor çalışırken!!! :) Neyse anahtarla işi biten görevli bana anahtarı geri verdi ve ben anahtarı takmadan gaza bastım ve anahtar elimde yola devam ettim. Bir yandan hayretler içindeyim bir yandan da gülüyorum olaya :) Herhalde bu marka modeller böyle diye düşündüm :) Sonra eşimle yolculuk yaparken yine sürüş esnasında anahtarı çıkarttım kontaktan ve eşime şunu tutar mısın dedim eşim aldı anahtarı ve onun kontak olduğunu görünce bir çığlık attı :) Her neyse bu bir süre daha devam etti. En son servise uğradığımda söyledim ya bu anahtarlar marştan çıkar mı? nasıl bir olaydır bu dedim yok abi olmaz öyle şey senin kontak kısmında arıza vardır dediler. Bakalım dedim taktık anahtarı çalıştırdım çıkarmak istedim çıkmadı..... sapasağlam abi çıkmıyor işte dediler... Ben rezil olmuş bir şekilde servisten ayrıldım. Daha sonra eve gelip kontağı kapattığımda motordan aynen kahkaha sesine benzer bir ses (tekleme yaptı) geldi ve sonra motor sustu... Ürperdim... Eve girdim çayımı içtim... Hiçbirşey olmamış gibi davrandım. Bu konuyu bir daha hiç açmadık ne arabam ne de ben.... :)
abi resmen sesli güldüm yaaa :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Aralık 29, 2010, 22:27:26 »
Barış harika olmuş.
abi resmen sesli güldüm yaaa :D

Daha ne hikayeler çıkacak durun siz :) Bakalım en ilginç olay kimden gelecek? :) Hikayemi beğenen herkese teşekkürler :) Ama en çok o motor susturma anında yaşadığım durumda beni yalnız bırakmayan hepsi birbirinden değerli Yusuf!!! :D arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :) :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #19 : Aralık 29, 2010, 22:54:03 »
Barış harika olmuş.
Teşekkürler Atilla Abicim.Sizin yok mu hiç başınıza gelen böyle ilginç olaylar? :)