Gönderen Konu: Paranormal Toyota Activites  (Okunma sayısı 6031 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
Ynt: Paranormal Toyota Activites
« Yanıtla #20 : Aralık 29, 2010, 23:19:29 »
Teşekkürler Atilla Abicim.Sizin yok mu hiç başınıza gelen böyle ilginç olaylar? :)
kartal kardeşim düşünüyorum aklıma gelirse yazarım.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 29, 2010, 23:19:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 31, 2010, 21:32:39 »
başımdan geçen ilginç bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum :D tam tarih hatırlamıyorum ancak bundan 4 sene önce sanırım , istanbul küçükyalıda yolda giderken , birden trafik sıkıştı ve durdum.ozaman bende 2000 model yaris 1.3 luna vardı.Ve rengide altın sarısıydı :D Neyse trafikte dururken birgün birden ön yolcu kapısı açıldı ve yaşlı bir amca bindi 70 şli yaşlardaydı sanırım.Tabi ben bir an korktum,şaşırdım.Neyseki gözleri iyi görmeyen amcamın derdi anlaşıldı hemen.Bana küçükyalı da ismini hatırlamıyorum bir yer ismi söyledi,oraya gidicez dedi.Ben ama amca ben taksi dilim demeye kalmadı ben tarif ederim sana dedi :D Neyse  götürdüm tabi , işimde yoktu.İnerken çıkardı bana para vermeye kalktı ozaman söledim taksi olmadığımı,tabiki almadım parasını ama hayır duasını aldım sanırım :D Gittiği yerde kahveydi :D Ama bu ilk ve son taksi sanmaları olmadı birçok kez el kaldıranlar , durdurmaya çalışanlar oldu :D
emniyet kemersiz çıkmam abi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 31, 2010, 21:47:22 »
Birgün beyaz 1.3 corollayla okula gidiyordum.. İlerden soldan bir tane mitsubishi l200 geliyordu.. Yolcu koltuğunda oturan adam dikkatlice benim arabaya bakıyordu. Adam yaklaştı 70-80le giderken kafayı pencereden çıkardı, arabayı satıyor musun diye bağırdı :D Yok dedim düşünmüyorum.. Satsan kaça satarsın dedi :D Yok abi satmam dedim .. Şöyle bir daha süzdü arabayı, teşekkür etti gitti :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 31, 2010, 22:42:04 »
Ben de bir önceki arabamla yaşadığım olayı anlatayım. Arabayı kullanırken bir yerde çevirme oldu ve kontrol yapılıyordu. bagajı açmamı istediler bagajı içten açan sistemde bir arıza vardı mecburen anahtarı verdim ben de kontaktan çıkarıp anahtar elime hemen geldi buraya dikkat motor çalışırken!!! :) Neyse anahtarla işi biten görevli bana anahtarı geri verdi ve ben anahtarı takmadan gaza bastım ve anahtar elimde yola devam ettim. Bir yandan hayretler içindeyim bir yandan da gülüyorum olaya :) Herhalde bu marka modeller böyle diye düşündüm :) Sonra eşimle yolculuk yaparken yine sürüş esnasında anahtarı çıkarttım kontaktan ve eşime şunu tutar mısın dedim eşim aldı anahtarı ve onun kontak olduğunu görünce bir çığlık attı :) Her neyse bu bir süre daha devam etti. En son servise uğradığımda söyledim ya bu anahtarlar marştan çıkar mı? nasıl bir olaydır bu dedim yok abi olmaz öyle şey senin kontak kısmında arıza vardır dediler. Bakalım dedim taktık anahtarı çalıştırdım çıkarmak istedim çıkmadı..... sapasağlam abi çıkmıyor işte dediler... Ben rezil olmuş bir şekilde servisten ayrıldım. Daha sonra eve gelip kontağı kapattığımda motordan aynen kahkaha sesine benzer bir ses (tekleme yaptı) geldi ve sonra motor sustu... Ürperdim... Eve girdim çayımı içtim... Hiçbirşey olmamış gibi davrandım. Bu konuyu bir daha hiç açmadık ne arabam ne de ben.... :)

Bizim arabada da anahtari, calisirken cikarabiliyorum. Normali bu degil tabii. :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
  • 580 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Aralık 31, 2010, 22:44:00 »
anahtar çok kullanılınca dişleri aşınıyor,ondandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 31, 2010, 22:56:29 »
apartmanımıza yeni taşınmıştık alt kattaki öğretmen komşum (hanımıda öğretmen) broadwayi satıp sıfır auris almıştı onların aracı benim araçtan biraz daha koyu gri ikiside siyah camlı bir sabah gece vardiyasından döndüm evin önündeki park yerine çektim daha inmedim koşa koşa geldi benim arabaya binmeye çalıştı farkedince çok bozuldu başka bir gün hanım benden önce inmişti merdivenlerden onların aurisin kapısına yapışmış hadi aç şunu diyor :D arabam her ne kadar 2003 modelde olsa ayda bir cilalayınca kimseyi inandıramıyorum yaşına

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Ocak 03, 2011, 10:11:31 »
Süper :) Bomba olaylar gelmiş ben yokken :) Hepsi harika :) Benim de eski arabamla yine yaşadığım bir olay komşumda da bende de aynı tip arabalar vardı ve genelde yanyana parkederdik :) bir sabah kalktım işe gideceğim malum Ankara kışı arabalar karla kaplı :) Komşum da arabasının karlarını bir güzel temizlemiş bitirmek üzere :) Kolay gelsin günaydın dedim ve kumandaya bastım komşumun temizlediği arabanın kapıları ciyuv ciyuv edip açıldı :) bir süre sessizlik bakışmalar ve benim yüzümde tebessüm komşumun yüzünde hayal kırıklığı :) Ben de çok teşekkür ederim ama üzerimde bozukluk yok dedim :))) daha sonra birlikte onun arabasını da temizledik tabii :)
CUMHURİYET ... SONSUZA DEK !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 03, 2011, 14:05:05 »
... benim yüzümde tebessüm komşumun yüzünde hayal kırıklığı :) Ben de çok teşekkür ederim ama üzerimde bozukluk yok dedim :)))...

:alkis: :rofl:

Para-sorma-l aktivite olmuş  :lol:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Ocak 03, 2011, 23:46:38 »
:alkis: :rofl:

Para-sorma-l aktivite olmuş  :lol:

Hahaha süper bu espri benim esprimi geride bıraktı :) bir alkış da benden size :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
  • 580 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Şubat 15, 2011, 21:51:02 »
Teşekkürler Atilla Abicim.Sizin yok mu hiç başınıza gelen böyle ilginç olaylar? :)
Barış kaptanım aklıma hiç gelmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Şubat 16, 2011, 13:46:50 »
Barış kaptanım aklıma hiç gelmiyor.

canım abim hiç dert etme :) senin canın sağolsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Şubat 16, 2011, 13:56:58 »
başımdan geçen ilginç bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum :D tam tarih hatırlamıyorum ancak bundan 4 sene önce sanırım , istanbul küçükyalıda yolda giderken , birden trafik sıkıştı ve durdum.ozaman bende 2000 model yaris 1.3 luna vardı.Ve rengide altın sarısıydı :D Neyse trafikte dururken birgün birden ön yolcu kapısı açıldı ve yaşlı bir amca bindi 70 şli yaşlardaydı sanırım.Tabi ben bir an korktum,şaşırdım.Neyseki gözleri iyi görmeyen amcamın derdi anlaşıldı hemen.Bana küçükyalı da ismini hatırlamıyorum bir yer ismi söyledi,oraya gidicez dedi.Ben ama amca ben taksi dilim demeye kalmadı ben tarif ederim sana dedi :D Neyse  götürdüm tabi , işimde yoktu.İnerken çıkardı bana para vermeye kalktı ozaman söledim taksi olmadığımı,tabiki almadım parasını ama hayır duasını aldım sanırım :D Gittiği yerde kahveydi :D Ama bu ilk ve son taksi sanmaları olmadı birçok kez el kaldıranlar , durdurmaya çalışanlar oldu :D

kardeş sen cok kötü yerde trafiğe yakalanmışsın,mazallah dikkat et bi daha küçükyalıdan geçerken,kapılarını falan kilitle,demedi deme :) :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
  • 580 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Şubat 16, 2011, 14:24:27 »
bir bayram gecesi ford granadamla suadiyeden bakırköye gidiyoruz gece vakti tam boğaziçi köprü yoluna saptık,trafik vızır vızır sağımda solumda tırlar,araba başladı kesiklik yapmaya,ödüm koptu dursam tırlar üstümüzden geçecek,başladım arabayla konuşmaya,hadi yavrum hadi koçum beni yolda diye konuşunca araba birden düzeldi.belki pislik gitti ama arabam beni yolda bırakmadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gönül ister GTİ cüzdan der TDİ
  • Araç: Başka Marka
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 16, 2011, 14:35:49 »
benim ki çok taze bir olay,aracı teslim almaya gittiğimde servisin etrafında bir tur atmak istedim,çıktım yola servisin arka tarafından u yaparak İstanbul yoluna indim tekrar bayii ye girmek için sinyal verdim polis çevirdi :) ehliyet ruhsat istendi ehliyet tamam da ruhs...(ruhsat ve araca ait bütün evraklar bayide) dediğim anda ekip aracına kadar buyurun dedi,ruhsatsız dolaşıyor dedi,ben durumu anlatmaya çalıştıkça susturdular,aracı bağlamak zorundayız falan diyorlar,en sonunda konuşmama fırsat verdiler durumu anlattım ama ikna olmadılar 100 mt kadar yürüyüp ruhsatı alıp geldim öyle bıraktılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
  • 580 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Şubat 16, 2011, 14:51:22 »
size çok yakındaki ocak ayındaki bir olayı anlatayım.gelin doğum yapacak diye istanbula gitmeden ae101 imi garajda çalıştırdım vedalaştım,anahtarı hatuna gerekirse kullanırsın diye bırakarak istanbula gittim.3 gün sonra eşim telefon etti arabada hiçbir hareket olmadığını akünün sıfır olduğunu söyledi.2.5 yıllık mutlu akü bitmez ama akü hakikaten sıfır olmuş.dönünce aküyü şarj ettim hiçbir problem yok,fakat benim koçum ya hatunun kendisini kullanmasını istemedi yahutta bir kaza yapacağını hissetti kendini kapattı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Şubat 16, 2011, 15:01:06 »
h
size çok yakındaki ocak ayındaki bir olayı anlatayım.gelin doğum yapacak diye istanbula gitmeden ae101 imi garajda çalıştırdım vedalaştım,anahtarı hatuna gerekirse kullanırsın diye bırakarak istanbula gittim.3 gün sonra eşim telefon etti arabada hiçbir hareket olmadığını akünün sıfır olduğunu söyledi.2.5 yıllık mutlu akü bitmez ama akü hakikaten sıfır olmuş.dönünce aküyü şarj ettim hiçbir problem yok,fakat benim koçum ya hatunun kendisini kullanmasını istemedi yahutta bir kaza yapacağını hissetti kendini kapattı.

hahaha Atilla abi alemsin yaaa,cok güldüm
efsanenin bi özelliğini daha öğrenmiş olduk :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
  • 580 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Şubat 16, 2011, 15:10:24 »
h
hahaha Atilla abi alemsin yaaa,cok güldüm
efsanenin bi özelliğini daha öğrenmiş olduk :) :)
  evladım valla aynısı oldu isteyen yorumlasın.sapasağlam akü tamamen sıfır tavan lambası bile yanmıyor.sonra benim arabada lamba açık ikazı var ,yani muamma.burada yerler cam gibi hava o kadar soğuk sabahları garaja iniyorum denemek için çalıştırıyorum,saat gibi gelde işin içinden çık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Şubat 16, 2011, 15:15:41 »
ilginç abi,senin ki tam bi efsane olmuş,yada japonların kehaneti tutuyo :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Şubat 17, 2011, 00:29:28 »
2006 corollayı yeni aldık daha ilk günün hevesi babam işe arabayla gitcek, normalde servisle giderdi. atlamış arabaya havaalanı yoluna çıkmış ışıklara takılmış ve vitesi p ye atmış. yeşil yanmış vitesi d ye atcak babam vites geçmiyor. kırmızı yanıyo yeşil yanıyo babam arabayı stop ediyo çalıştırıyo tık yok. yolun ortasında bırakıyo arabayı iniyo arabadan. durduğu ışıkların yanı da polis karakolu. karakoldan polis geliyo arabayı çalıştırıyo vitesi geçiriyor vites geçiyo. en sonunda  anlaşılıyo ki babam frene basmak gerektiğini bilmiyo vites geçirirken :D ne de olsa ilk otomatik vitesi otomatik vitesle ilgili bişey bilmiyor :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #39 : Şubat 18, 2011, 00:17:13 »

Haha süpermiş abiciğim :) Onu bilmem de şu işin sırrını çözersen benim toyotama da uygulayalım abicim ya. Hadi gözünü seveyim :) Hanım arabayı alıp götürüyor benim de içimi götürüyor :) Maşallahı var sağlam soförlüğü o konuda rahatım ama taptaze sıfır toyotayı ona kullandırmak da.... :) Rodaj kısmında üstünlük bendeydi bak şimdi rodaj hassas bir konudur falan diye bağlamıştım. Rodaj bitimi ve bakımı sonrası Toyotamı göremez oldum :( Ne olur abim derdime çare. Şu işin sırrını bana da söyle. Hanım aldığında çalışmasın Toyotam :)