0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Atilla Abicim.Sizin yok mu hiç başınıza gelen böyle ilginç olaylar?
Ben de bir önceki arabamla yaşadığım olayı anlatayım. Arabayı kullanırken bir yerde çevirme oldu ve kontrol yapılıyordu. bagajı açmamı istediler bagajı içten açan sistemde bir arıza vardı mecburen anahtarı verdim ben de kontaktan çıkarıp anahtar elime hemen geldi buraya dikkat motor çalışırken!!! Neyse anahtarla işi biten görevli bana anahtarı geri verdi ve ben anahtarı takmadan gaza bastım ve anahtar elimde yola devam ettim. Bir yandan hayretler içindeyim bir yandan da gülüyorum olaya Herhalde bu marka modeller böyle diye düşündüm Sonra eşimle yolculuk yaparken yine sürüş esnasında anahtarı çıkarttım kontaktan ve eşime şunu tutar mısın dedim eşim aldı anahtarı ve onun kontak olduğunu görünce bir çığlık attı Her neyse bu bir süre daha devam etti. En son servise uğradığımda söyledim ya bu anahtarlar marştan çıkar mı? nasıl bir olaydır bu dedim yok abi olmaz öyle şey senin kontak kısmında arıza vardır dediler. Bakalım dedim taktık anahtarı çalıştırdım çıkarmak istedim çıkmadı..... sapasağlam abi çıkmıyor işte dediler... Ben rezil olmuş bir şekilde servisten ayrıldım. Daha sonra eve gelip kontağı kapattığımda motordan aynen kahkaha sesine benzer bir ses (tekleme yaptı) geldi ve sonra motor sustu... Ürperdim... Eve girdim çayımı içtim... Hiçbirşey olmamış gibi davrandım. Bu konuyu bir daha hiç açmadık ne arabam ne de ben....
... benim yüzümde tebessüm komşumun yüzünde hayal kırıklığı Ben de çok teşekkür ederim ama üzerimde bozukluk yok dedim ))...
Para-sorma-l aktivite olmuş
Barış kaptanım aklıma hiç gelmiyor.
başımdan geçen ilginç bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum tam tarih hatırlamıyorum ancak bundan 4 sene önce sanırım , istanbul küçükyalıda yolda giderken , birden trafik sıkıştı ve durdum.ozaman bende 2000 model yaris 1.3 luna vardı.Ve rengide altın sarısıydı Neyse trafikte dururken birgün birden ön yolcu kapısı açıldı ve yaşlı bir amca bindi 70 şli yaşlardaydı sanırım.Tabi ben bir an korktum,şaşırdım.Neyseki gözleri iyi görmeyen amcamın derdi anlaşıldı hemen.Bana küçükyalı da ismini hatırlamıyorum bir yer ismi söyledi,oraya gidicez dedi.Ben ama amca ben taksi dilim demeye kalmadı ben tarif ederim sana dedi Neyse götürdüm tabi , işimde yoktu.İnerken çıkardı bana para vermeye kalktı ozaman söledim taksi olmadığımı,tabiki almadım parasını ama hayır duasını aldım sanırım Gittiği yerde kahveydi Ama bu ilk ve son taksi sanmaları olmadı birçok kez el kaldıranlar , durdurmaya çalışanlar oldu
size çok yakındaki ocak ayındaki bir olayı anlatayım.gelin doğum yapacak diye istanbula gitmeden ae101 imi garajda çalıştırdım vedalaştım,anahtarı hatuna gerekirse kullanırsın diye bırakarak istanbula gittim.3 gün sonra eşim telefon etti arabada hiçbir hareket olmadığını akünün sıfır olduğunu söyledi.2.5 yıllık mutlu akü bitmez ama akü hakikaten sıfır olmuş.dönünce aküyü şarj ettim hiçbir problem yok,fakat benim koçum ya hatunun kendisini kullanmasını istemedi yahutta bir kaza yapacağını hissetti kendini kapattı.
hhahaha Atilla abi alemsin yaaa,cok güldümefsanenin bi özelliğini daha öğrenmiş olduk