Gönderen Konu: Paranormal Toyota Activites  (Okunma sayısı 6032 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: Paranormal Toyota Activites
« Yanıtla #40 : Şubat 18, 2011, 00:42:39 »
ben de bir hikaye anlatayım o zaman...
Aurisidaha yeni alıcaz, İstanbuldayız, gün içinde arabayla bayağı bi gezdik, yaklaşık 80 km falan,
neyse tüm işler bitti, en son bankada adamın parasını havale ettik, adamla el sıkıştık, adam gitti...
biz de kasko ve trafik sigortalarının fakslaelimize geçmesi için bir kırtasiyeye girdik, geldik, aurisin direksiyonuna daha ilk kez oturacağım, babam kasko ve sigortayı yaptırmadan arabayı kımıldattırmadı bile, bindim arabaya, marş basmıyor...
sabahtan beri okadar yere gittik, tam adam arabayı bıraktı gitti, arabanın aküsü bitmiş...
eski sahibine çok alışmış zavallım, küstü, bayaa bi naz yaptı bize...
ama artık bizi de çok seviyor kendileri :)
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 18, 2011, 00:42:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #41 : Şubat 18, 2011, 22:59:10 »
Aurisidaha yeni alıcaz, İstanbuldayız, gün içinde arabayla bayağı bi gezdik, yaklaşık 80 km falan,
neyse tüm işler bitti, en son bankada adamın parasını havale ettik, adamla el sıkıştık, adam gitti...
biz de kasko ve trafik sigortalarının fakslaelimize geçmesi için bir kırtasiyeye girdik, geldik, aurisin direksiyonuna daha ilk kez oturacağım, babam kasko ve sigortayı yaptırmadan arabayı kımıldattırmadı bile, bindim arabaya, marş basmıyor...
sabahtan beri okadar yere gittik, tam adam arabayı bıraktı gitti, arabanın aküsü bitmiş...

Kıyamam Herbie ye benzemiş :) Güzel bir filmdi Herbie :) Sadık bir arabaymış :) Umarım size karşı da sadık olur :) Birbirinize iyi bakın :)
CUMHURİYET ... SONSUZA DEK !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Şubat 19, 2011, 16:13:48 »

Ama eski sahibi bence bir yerlerde bir zamanlar bişeyleri açık unutarak sizin aküyü çökertmiş ben 2003 model aracımın orjinal aküsünü 2010 eylülünde değiştirdim ve araç beni uyardı resmen aküm bitiyor  bu akşam değiştirmezsen sabah çalışmayacağım der gibiydi adeta :)
akücü aküye baktı ağbi biz ekmek yemeyecekmiyiz bitsin artık tam yedi yılı bitirmiş resmen dedi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Şubat 19, 2011, 16:29:31 »
Ama eski sahibi bence bir yerlerde bir zamanlar bişeyleri açık unutarak sizin aküyü çökertmiş ben 2003 model aracımın orjinal aküsünü 2010 eylülünde değiştirdim ve araç beni uyardı resmen aküm bitiyor  bu akşam değiştirmezsen sabah çalışmayacağım der gibiydi adeta :)
akücü aküye baktı ağbi biz ekmek yemeyecekmiyiz bitsin artık tam yedi yılı bitirmiş resmen dedi :)

muhtemelen öyle bişeyler olmuştur, yoksa pek 4 senede tükenmiyor bu aküler...
ama adam arabayı bırakıp gidene kadar hiç renk vermedi...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Şubat 19, 2011, 16:57:33 »
Arabayı sağa çektim bekliyorum, bir taraftanda müzik dinliyorum
Aniden 25-27 yaşlarında bir kız arka kapıyı açıp kendini arabaya attı  "çabuk öndeki kırmızı arabayı takip et" diye otoriter bi emir verdi
Bir an ne yapacağımı şaşırdım, ama çabuk toparlandım, bir filimde görüp çok güldüğüm  espriyi uygulamaya karar verdim,
arabamdan indim ve o kırmızı arabanın peşinden koşmaya başladım... az sonrada o kız benim arabayla arkamdan geldi durmamı işaret etti, ama ben hala koşmaya devam ediyorum
neyse bir süre sonra artık nefesim kesildi durdum , arabamı aldım elinden, ben soluklanırken o gülme krizinden çıkmaya çalışıyordu...
......mesele az sonra açıklığa kavuştu; birbirimize sık sık eşşek şakası yaptığımız (Ama çok iyi anlaştığımız) yakın bir arkadaşım , samimi olduğu başka bir arkadaşını ayarlamış , bana şaka yapmak istiyorlarmış; beklentileride gerçekten arabayı takip etmemmiş, ama ben o arabayı yayan takip etmeye kalkınca olay çok farklıbir boyu aldı...
şimdi o kızla'da her fırsatta şakalaşıyoruz :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Şubat 19, 2011, 18:27:49 »
ah hocam ah sen uslanmazsın.direksiyondaki kız olmasın sakın?
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #46 : Şubat 22, 2011, 00:25:25 »
Arabayı sağa çektim bekliyorum, bir taraftanda müzik dinliyorum
Aniden 25-27 yaşlarında bir kız arka kapıyı açıp kendini arabaya attı  "çabuk öndeki kırmızı arabayı takip et" diye otoriter bi emir verdi
Bir an ne yapacağımı şaşırdım, ama çabuk toparlandım, bir filimde görüp çok güldüğüm  espriyi uygulamaya karar verdim,
arabamdan indim ve o kırmızı arabanın peşinden koşmaya başladım... az sonrada o kız benim arabayla arkamdan geldi durmamı işaret etti, ama ben hala koşmaya devam ediyorum
neyse bir süre sonra artık nefesim kesildi durdum , arabamı aldım elinden, ben soluklanırken o gülme krizinden çıkmaya çalışıyordu...
......mesele az sonra açıklığa kavuştu; birbirimize sık sık eşşek şakası yaptığımız (Ama çok iyi anlaştığımız) yakın bir arkadaşım , samimi olduğu başka bir arkadaşını ayarlamış , bana şaka yapmak istiyorlarmış; beklentileride gerçekten arabayı takip etmemmiş, ama ben o arabayı yayan takip etmeye kalkınca olay çok farklıbir boyu aldı...
şimdi o kızla'da her fırsatta şakalaşıyoruz :rofl:

hakikaten bomba bir espri olmuş :) koptum resmen. İyi ki arkadan gelmiş kızceğiz arabayla :)
CUMHURİYET ... SONSUZA DEK !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Şubat 22, 2011, 08:19:37 »
Kemal Bey, bu tam bombaymış ya :alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Şubat 22, 2011, 16:06:16 »
Mali bunu beğendi  :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...