0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de bir hikaye anlatayım o zaman...Aurisidaha yeni alıcaz, İstanbuldayız, gün içinde arabayla bayağı bi gezdik, yaklaşık 80 km falan, neyse tüm işler bitti, en son bankada adamın parasını havale ettik, adamla el sıkıştık, adam gitti...biz de kasko ve trafik sigortalarının fakslaelimize geçmesi için bir kırtasiyeye girdik, geldik, aurisin direksiyonuna daha ilk kez oturacağım, babam kasko ve sigortayı yaptırmadan arabayı kımıldattırmadı bile, bindim arabaya, marş basmıyor...sabahtan beri okadar yere gittik, tam adam arabayı bıraktı gitti, arabanın aküsü bitmiş...eski sahibine çok alışmış zavallım, küstü, bayaa bi naz yaptı bize...ama artık bizi de çok seviyor kendileri
Ama eski sahibi bence bir yerlerde bir zamanlar bişeyleri açık unutarak sizin aküyü çökertmiş ben 2003 model aracımın orjinal aküsünü 2010 eylülünde değiştirdim ve araç beni uyardı resmen aküm bitiyor bu akşam değiştirmezsen sabah çalışmayacağım der gibiydi adeta akücü aküye baktı ağbi biz ekmek yemeyecekmiyiz bitsin artık tam yedi yılı bitirmiş resmen dedi
Arabayı sağa çektim bekliyorum, bir taraftanda müzik dinliyorumAniden 25-27 yaşlarında bir kız arka kapıyı açıp kendini arabaya attı "çabuk öndeki kırmızı arabayı takip et" diye otoriter bi emir verdiBir an ne yapacağımı şaşırdım, ama çabuk toparlandım, bir filimde görüp çok güldüğüm espriyi uygulamaya karar verdim, arabamdan indim ve o kırmızı arabanın peşinden koşmaya başladım... az sonrada o kız benim arabayla arkamdan geldi durmamı işaret etti, ama ben hala koşmaya devam ediyorumneyse bir süre sonra artık nefesim kesildi durdum , arabamı aldım elinden, ben soluklanırken o gülme krizinden çıkmaya çalışıyordu.........mesele az sonra açıklığa kavuştu; birbirimize sık sık eşşek şakası yaptığımız (Ama çok iyi anlaştığımız) yakın bir arkadaşım , samimi olduğu başka bir arkadaşını ayarlamış , bana şaka yapmak istiyorlarmış; beklentileride gerçekten arabayı takip etmemmiş, ama ben o arabayı yayan takip etmeye kalkınca olay çok farklıbir boyu aldı...şimdi o kızla'da her fırsatta şakalaşıyoruz