Gönderen Konu: :( 2011 corolla cam kaldırma düğmeleri ve bagajda görünen kablolar :(  (Okunma sayısı 18791 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
:) :D Hahahaha yalnız asıl bomba şimdi geliyor.... Türkçe yazıp japoncaya tercüme ettirdikten sonra aynı japonca karakterleri kopyalayıp onları metin kısmına yapıştırdıktan sonra Türkçeye tercüme ettirince ortaya bomba birşey çıktı :) :) :) Bu google da milletle alay ediyor sanırım :) aynı japoncanın Türkçe çevirisi aşağıda yer almaktadır: :)

Gövde kablo sevgili Japon arkadaşlar ne var? Güzel bir araba, Peters, kafanın yakın burada patlatıyorlar delikler kardeşim Attila ile üretilen çok. Ancak, en kısa sürede ışınlama geldi, albüm kapak sorunları gibi avantajları, bu konu üzerinde durmak. Attila veya önemsiz kovanı döküldü. Bu buluş aklımdan dışarıda yemek yemek, Peter's multi-milyoner kardeşim:)

:) :) :) Asıl alkış Google Translate e :) :) :) :alkis:

Sonra bana :)
CUMHURİYET ... SONSUZA DEK !!!

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bazen şunu düşünüyorum,düşünmek istemesem de....acaba bu araba üreticileri önceki modellerde her şeyi gerektiği gibi yapıp kalitelerini ıspatlıyor......uzun süre arızası ve eksiği  olmayan araçlardan daha çabuk bozulsun,fiyatı düşük olsun diye bazı malzemeleri çalıyorlar mı.kablo görünmesi,düğme ışıklarının olmayışı gbi gibi problemler 2004 1,6 benzinli corolla terrramda yok....sizin adınıza üzüldüm selamlar.....
hayat 3 ile 4 arasındadır.ya 3,5 atarsın ya da 4 4 lük yaşarsın......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 2 kere teşekkür etti
arkadaşlar bazen şunu düşünüyorum,düşünmek istemesem de....acaba bu araba üreticileri önceki modellerde her şeyi gerektiği gibi yapıp kalitelerini ıspatlıyor......uzun süre arızası ve eksiği  olmayan araçlardan daha çabuk bozulsun,fiyatı düşük olsun diye bazı malzemeleri çalıyorlar mı.kablo görünmesi,düğme ışıklarının olmayışı gbi gibi problemler 2004 1,6 benzinli corolla terrramda yok....sizin adınıza üzüldüm selamlar.....
eet abi aynenn ilk başta kaliteli yapıyorlar sonrada mazemden çalıyorlar çaldıkları gibi bide fiyatını yükseltiyorlar inan bu konu çok kurcaladı kafamı çok fazla ömrü olmıyacak bu arabanın bende :( :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 10 kere teşekkür edildi
Haklı olabilirsiniz. Bu durumda Ford Model T'den bu yana otomobillerden parça araklana araklana ancak bugünkü donanımlara sahip arabalar alabilir duruma gelmiş bulunuyoruz. Ben o günlere yetişemedim maalesef, ama Model T kimbilir ne kadar donanımlıydı... :olu:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTA GİBİ
  • Kan Grubu: A+
Güvenlik açısından sürücünün dikkatini fazla çekmemesi için olabilir.Bu amaçla yol bilgisayarına erişim düğmelerini bile zor ulaşılacak hale getirmişler.Kısacası bence güvenlik amaçlıdır.Güvenli kazasız sürüşler...
PARA İLE SATIN ALINAMAYAN TEK ŞEY ZAMANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
Güvenlik açısından sürücünün dikkatini fazla çekmemesi için olabilir.Bu amaçla yol bilgisayarına erişim düğmelerini bile zor ulaşılacak hale getirmişler.Kısacası bence güvenlik amaçlıdır.Güvenli kazasız sürüşler...
ama göz alıcak birşey yokki abi tamam hadi şöför için öle birşey düşündüler yolcu napacak:(((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ben dün izmire geldim nihayet arabamızı gördüm çok fazla inceleyemedim ama sürücü tarafındaki cam açma düğmelerinde sorun yok gibi geldi, bir tanesi ışıklı, ordan diğerlerinin yerini kestirebiliyorsunuz ama yolcular için eziyet gerçekten.. hatta bana kalırsa kapı kolları da belli belirsiz bir ışıklandırmayla aydınlatılması lazım.. + küllük ve ayna ayarlama, aynaları kapatan düğme de ışıklı olmalıydı
Veteriner Hekim Gökhan YELALDI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
yahu benim 96 xei m de de bile cam açma düğmesi ışıklı 96 model bu ya nası olurda 2010 model arabada olmaz bu anlamak mümkün değil ya benim araçta direksiyon arızalanmıyor şükür 2000 bilmem kaç model arabanın direksiyon kutusu arızalanıyor yok motorundan ses geliyor ya valla ben burda sinirleniyorum ne biçim iş bu ya ya varya istesinler 20 yıl bakım gerektirmeyecek araba yapar bunlar ama işlerine gelmez tabi bu ne biçim iş anlamak mümkün değil gerçekten off...
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
Ben dün izmire geldim nihayet arabamızı gördüm çok fazla inceleyemedim ama sürücü tarafındaki cam açma düğmelerinde sorun yok gibi geldi, bir tanesi ışıklı, ordan diğerlerinin yerini kestirebiliyorsunuz ama yolcular için eziyet gerçekten.. hatta bana kalırsa kapı kolları da belli belirsiz bir ışıklandırmayla aydınlatılması lazım.. + küllük ve ayna ayarlama, aynaları kapatan düğme de ışıklı olmalıydı
malesef geçen rezil oldum arkada arkadaşım oturuyordu geceydi bide yanlışlıkla camı açtı ama kapatmak için düğmeyi bulamadı dedi 2011 model arabada ışıklandırma yok tofaşın en kötü arabasında ışık var ya dedi:( buda bana yetti:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
yahu benim 96 xei m de de bile cam açma düğmesi ışıklı 96 model bu ya nası olurda 2010 model arabada olmaz bu anlamak mümkün değil ya benim araçta direksiyon arızalanmıyor şükür 2000 bilmem kaç model arabanın direksiyon kutusu arızalanıyor yok motorundan ses geliyor ya valla ben burda sinirleniyorum ne biçim iş bu ya ya varya istesinler 20 yıl bakım gerektirmeyecek araba yapar bunlar ama işlerine gelmez tabi bu ne biçim iş anlamak mümkün değil gerçekten off...
hergün bi mazameden çalıyorlar arabanın kıymetini bil abi bundan önce polom vardı bundan daha lüxtü :( fazla incelemedim alırken nasıl olsa comfort doludur die düşündüm boş bi araba:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Cam kaldırma düğmelerinin ışıksız olması kötü. Sürücü tarafındakiler tek bir ışıklı düğme sayesinde tahmini olarak bulunabiliyor ama yolcular zorluk çekebiliyor.. Ama bagajdaki kablolar o kadar da göze baar cinsten değil yani.. Tabi içerden biyerden geçse daha iyiymiş
Veteriner Hekim Gökhan YELALDI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
2008 elegant MMT'yi yeni sattim Cuma gunu Comfort Extra geliyor, 2008'de de cam kaldirma dugmelerinde aydinlatma yokmuydu ??? hic hatirlamiyorum... ah su japonlar :)
Kablolama konusuna gelince.... Tekrar corolla almadan once bircok ureticiyi dolastim... hele Chevrolet Cruize'un kaputunu actim :) bizim maslak sanayide toplanmis gibi :)  Corolla yine cok iyi....  bu gelenler yine Japonya imalati Guney Afrikadan gelenlere gore daha iyidir isciligi ve malzeme kalitesi....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gönül ister GTİ cüzdan der TDİ
  • Araç: Başka Marka
  • 4 kere teşekkür edildi
japon otomobil üreticileri konfor ve ayrıntı konusunda biraz az düşünen bir yapıya sahipler,japonların sadece üst segment araçlarında bu tarz ayrıntılara yer veriliyor ama bir avrupa lı olsa b segmenti bir araçta bile bu tarz ayrıntılara çok fazla yer veriliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **

herşeyi anlıyorumda şu cam açma düğmelerinin ışıksız olması bence kabul edilemez...
2011 TOYOTA COROLLA D-4D COMFORT EXTRA KAR BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
olayı çözdüm
dikkatimiz dağılmasın kaza yapmayalım diye ışıksız yapmışlar
el yordamıyla düğmeleri bulmaya alışıp, dikkatimizi yoldan dağıtmayalım diye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: -
  • 15 kere teşekkür edildi
4o milyar verdiginiz arabada bunları dusunme demek bu kadar kolaymı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
4o milyar verdiginiz arabada bunları dusunme demek bu kadar kolaymı..
  ben 40 bin verceğime 25-30 a temiz bir avensis bulurum daha iyi avensislerde bu ışıklandırmalar vardır sanırım her türlü konfor donanım var kendini ispatlamış bir araç avensis bence efsane avensis desek daha doğru olur :) bu aracımı satsam kesinlikle terciğim 2003 avensis olurdu ömürlük bir araç bence.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 corolla comfort
  • Kan Grubu: 0-
bende de 2011 corolla comfort var. forumdan okuduğumda bagaja özellikle baktım kablo vs. göremedim. bagaj havuzu var belki ondandır dedim onu cıkardım tekrar baktım kablo göremedim.

sürücü tarafı hariç cam kaldırma düğmelerinde evet ışık yok. bu konuda haklısınız onları koymak 5 dolara mal olmaz firma için ama koymamışlar.

ben çözüm olarak küçük yuvarlak fosforlu etiket yapıştırmayı düşünüyorum