0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bazen şunu düşünüyorum,düşünmek istemesem de....acaba bu araba üreticileri önceki modellerde her şeyi gerektiği gibi yapıp kalitelerini ıspatlıyor......uzun süre arızası ve eksiği olmayan araçlardan daha çabuk bozulsun,fiyatı düşük olsun diye bazı malzemeleri çalıyorlar mı.kablo görünmesi,düğme ışıklarının olmayışı gbi gibi problemler 2004 1,6 benzinli corolla terrramda yok....sizin adınıza üzüldüm selamlar.....
cam kaldırma butonlarına led uygulaması http://www.tundrasolutions.com/forums/highlander/125466-how-illuminating-power-window-control-console/
Güvenlik açısından sürücünün dikkatini fazla çekmemesi için olabilir.Bu amaçla yol bilgisayarına erişim düğmelerini bile zor ulaşılacak hale getirmişler.Kısacası bence güvenlik amaçlıdır.Güvenli kazasız sürüşler...
Ben dün izmire geldim nihayet arabamızı gördüm çok fazla inceleyemedim ama sürücü tarafındaki cam açma düğmelerinde sorun yok gibi geldi, bir tanesi ışıklı, ordan diğerlerinin yerini kestirebiliyorsunuz ama yolcular için eziyet gerçekten.. hatta bana kalırsa kapı kolları da belli belirsiz bir ışıklandırmayla aydınlatılması lazım.. + küllük ve ayna ayarlama, aynaları kapatan düğme de ışıklı olmalıydı
yahu benim 96 xei m de de bile cam açma düğmesi ışıklı 96 model bu ya nası olurda 2010 model arabada olmaz bu anlamak mümkün değil ya benim araçta direksiyon arızalanmıyor şükür 2000 bilmem kaç model arabanın direksiyon kutusu arızalanıyor yok motorundan ses geliyor ya valla ben burda sinirleniyorum ne biçim iş bu ya ya varya istesinler 20 yıl bakım gerektirmeyecek araba yapar bunlar ama işlerine gelmez tabi bu ne biçim iş anlamak mümkün değil gerçekten off...
4o milyar verdiginiz arabada bunları dusunme demek bu kadar kolaymı..