0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nasıl mı bu kadar emin konuşabiliyorum ? ;Ektradan Cruise Control konusunda montajı, bir çok kişi şikayet bildirip mail atmış olmamıza rağmen, sorunun çözümü için üretici firmaya bilgi veremeyeceklerini söylediler toyota müşteri hizmetlerinden. Yani ; "Sattığımız malın arkasındayız, geliştirme için bir şey yapamayız" demek bu.
Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usmeşuur kablomuzışıksız düğmelerimiz he bi tanesi ışıklı hakkını yemiyelim Uploaded with ImageShack.us
Böyle şeylere takıp canınızı boşuna sıkmayın. Arabadan soğursunuz sonra. 2010 Tuv kayıtlarında en az kusurlu ve problemli olarak Toyota birinci gelmiş. Bu forumda biri yazmış ve belgesini koymuştu. Diğer markalara göre en az problemli ve yakıt açısından en tasarruflu gene Toyoto'lar. Evet, cam düğmelerinde led olmaması saçmalık. Ben de fosforlu bant vs. gibi bir şey alıp yapıştırmayı düşünüyorum üzerlerine.
bende soğudum valla bu butonları nasıl ışıksız yapabiliyorlar, kaç paradır 4 tane led ampul, hele o bagajın hali ne öyle , kablolar açıkta; hondada bile hemede en baz modelinde dahi o kablolar görünmüyor
atilla bey merhaba bende size katılıyorum, bende sırf bagaj kapağı açıldığında kapağın iç görüntüsü iğrenç olduğu için soğudum biraz, ama ne yapalım bu eksiklikleri biz kapatacaz,adamlar düşünmemiş.
teşekkür ederim abi komple kablattırmayı düşünüyorum bagaj kapağını nasıl olur sence abi
Barış Durgut arkadaşımızın ar-ge çalışmalarına limon sıkmamak için bugüne kadar sustum, fakat artık dayanamayıp söyleyeceğim. İstanbulda Karaköy alt geçidinde ve muhtelif yerlerde kitap okuma lambası diye kıskaçlı LED lambalar satılıyor. Dört kapıya da birer tane alıp dirsek dayama koluna japonla yapıştırmak suretiyle düğmeler (ve kapı içleri) mükemmel şekilde aydınlatılabilir. Pil masrafından kaçınmak isteyenler enerji almak için kapının içinde bir yerlerden yararlanabilir.Bu buluş için herhangi bir patent ücreti talep etmemekteyim. Maksat cam düğmelerini görmekte zorlanan arkadaşlara yardımcı olmaktır.
Engin abim de gerçekten yaratıcı düşünceler geliştiriyor
Toyota o aydınlatma procemi yanlış anlamış (herhalde Japonların Türkçesi de bu forumlarda yazan adı lazım değil bazı arkadaşlar kadar kötü), bana yüklü bir sipariş verdiler.
弟ピーターにご挨拶。誤解かどうか、日本の人々がする我々の文章を読んでいる日本語の文章を理解しています。私は弟の仕事を感謝しています。:)
Yukarıda yazılanlar tamamen hayal ürünü olup hiçbir kişi veya kurum ile alakası yoktur.