0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...Levent Bey konusu geçen 2011 aracınızla ilgili bu konuyu servislede tartıştınızmı ? Ne diyorlar ?
Kapılardaki düğmeler hakkında sizinle hem fikirim. Işık olmaması çok rahatsız edici bir durum.Çok acemice tasarım yapılmış.İşte bu markada bazı inatçı şeyler var, mesela bu ve bunun gibi maliyetsiz ama konfor açısından önemli şeyler.
Toyota servisler bence hiç bir yeniliğe imza atamaz, daha da ötesi, asla üretici firmaya kullanıcı şikayetlerini iletmiyor.
Arkadaşlar çok yazdınız çizdiniz bu kablolar hakkında! Bir fotograf ekleyin de bizde görelim. Tam olarak hangi manzara sizi rahatsız ediyor.Bu forumda çok yetenekli arkadaşlar var, bakmışsınız sizlere fikirde bulunulabilir.Kapılardaki düğmeler hakkında sizinle hem fikirim. Işık olmaması çok rahatsız edici bir durum.Çok acemice tasarım yapılmış.İşte bu markada bazı inatçı şeyler var, mesela bu ve bunun gibi maliyetsiz ama konfor açısından önemli şeyler.
Benim 2000 model kötü (mecazi) corolla'mın cam düğme ışıkları yanıyor, bagajda da görünen kablo yok vs yok pırıl pırıl Levent Bey konusu geçen 2011 aracınızla ilgili bu konuyu servislede tartıştınızmı ? Ne diyorlar ?
2011 corollamiz var bu baslik ve okuduklarim beni o kadar etkilemis ki,arabanin bagajindaki kablolarla cebellestim kopardim, bagajin tabanindaki su tahliye tipasi falan kopup elimde kaldi, bagajdan benzin deposu gorunuyordu,,, terler icinde uyandim:) ÇOK KORKTUUUM:))
)) Bagaj kapağında gözüken kablola için siyaa ceryancı bantı alıp sarabilirsiniz böylece göze batmaz. Toyotanın 2011 kasaında bir ilke imza atmak isterseniz sol ön kapıdaki buton gurubunun içlerine uygun bir şekilde led koyarak hiç bir yere delik delmeden ledleri silikon ile tuturup butonların arasından ışık çıkmasını sağlayabilirsiniz hatta ön ve arka camların aydınlatma ledlerini farklı yaparak ayırt etmenizi kolaylaştırabilirsiniz.Son olarak bir düzeltme daha yapabilirsiniz bagaj kapağını açınca sol tarafta bir kablo plastik tırtıklı botunun içinden geçirebilinirdi.
rezalet neyse canını sıkma toparlanır düzeltilir. diğer elegans modeller de falan ışıklıdır herhalde olmazsa onlarla değiştirirsin.
Atillacım yapı marketlerde PVC kablo kanaletleri var bunların renklileri de var beyaz da bulabilirsin. Hatta bunların dirsek diye tabir edilen dönüşler için kullanılan yuvarlak bağlantı elemanları da var. Onlardan alıp kablolar içerde kalacak şekilde bagaj demirine sıkıştırıp yapıştırabilirsin. Ama bunun için önce bagaj demirinin (kabloları içinden geçirmeye çalıştıkları) ölçülerini al ona göre kanalet al. Bunlar farklı ebatta satılan malzemeler çünkü... o şekilde biraz daha estetik olabilir statik banta göre....AR GE çalışmalarım devam ediyor bu arada hala aklıma daha güzel fikirler gelirse onları da paylaşırım
evet dün arkadaşıma corollamı gösterirken bagaj kapağını açtım ve açmamla birlikte neredeyse utandım diyebilirim. çok özensiz bir kaplama
Nasıl bu kadar eminsiniz ? Nereden biliyorsunuz ?