0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
modelı neydı arabanızın?
yanlış sordum kusura bakma. modelını hangı sınıfı. benımkı benzinli 1,6 comfort extra beyaz 2hafta ıcınde elimde. yukarda yazdıkların cam olayı bence elin alıştıgında yerını bakmadan bulabılırsın dıye dusunuyorum. kablo olayını arastırayım ben. tavsıyelerın varmı bu arada?
ya hocam bunları kafana takma şuan. araç yeni daha. bunlarla ılgılı pıyasaya yenı şeyler cıkacaktır diye düsünüyorum. çünkü piyasada çok corolla var makyajlı kasadan. arabanın keyfini çıkar bence. hayırlı olsun...
aracın hayırlı olsun atilla kardeşim:) bende de aynı araç var dizeli bahsettiğin meseleler 2011 modellerin hepsinde var adamalr herşeyi düşünmüş onu unutmuşlar:)) ama bunlarla canını sıkma arabanın keyfini sür bir süre sonra alışıyorsun hatta görmüyorsun bile:)))
iyi de Atilla zaten görmek istiyor tuşları onun derdi görememek hedefi görememek değil ki
tuşlardan bahsetmedim ) bagajda görünene kablolardan bahsettim:)
Bagajı kullanmasın olsun bitsin niye alışmaya çalışsın ki bu duruma? Büyütülecek bir mevzu mu?
bence de atilla bunlar ufak şeyler..
Atillacım üzülme sen, ben üzerinde çalışıp bir çözüm bulacağım kardeşim
inşallah abii teşekkür ederim abi ilgilendiğin için..
Ne demek Atillacım Bende de 2011 Corolla Comfort Extra D4D var modeller aynı yani.Ancak ne var ki yoğun çalışmalar sonucunda o kablolara çözüm olmadığını buldum. Tek yol kaldı onu denedim sorun çözüldü. Kabloların hepsini söktüm attım Bir çok fonksiyon çalışmaz hale geldi ama artık kablo falan gözükmüyor Sen de denemek istersen diye... Ciddi kafa patlatıyorum bu olaya aradaki esprilere gülmezsen valla keserim AR-GE çalışmalarını!!!