0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi arabayı niye tüpte çalıştıyorsun, benzinde çalıştırsana
her çalıştırmada benzine alıp sonra tüpemi geçiyim? çok zahmetli be alperen
Osman, senin mikserli sistem sanırım. LPG performansını gösterecek kıvamı normal ısılarda yakalıyor, motor soğuk olduğu içinde hem sağlıksız çalışıyor hem çiğ yanmamış gazı boşuna atıyor yakmadan. Ya sıralıya geç, yada benzinle bir zahmet
lpg ciler geçis sistemi takıyolar ondan taktır bıtane 3-4 gaz pompalamada lpgye geçıyo..
bu saatten sonra sıralıyamı geçiyim metin abi inşallah GLI alınca sıralı taktırırım
inşallah Osman. Pardon karburatörlümü araban ?
evet karbüratörlü...
mehmet o dediğin sistemi yeni duydum ne kadara yapıyorlar nasıl bişey acaba?
Desene öyle biz mikserli, sıralı falan diyoruz birde. Mecburen elle düğmeyi kontrol edeceksin o zaman. Mehmet'in dediği sistem olmaz senin araca kanımca Ama yakışır bir GLİ
istersen hemen öğrenirim osman !
tabi abi biz düğmeyle uğraşıyoruz hala ama şuan GLI olmaz...bunu alalı 7-8 ay oldu zaten..1-2 sene beklemem lazım GLI için...
osmanım telefon geldi şimdi karbüratörlüler için olmuyomuş tek nokta enjeksiyonlular için oluyomuş bu sistem..
aradım şimdi fiyat alıyolar.. karburatorlu oldugunu soylemedım ama onuda sorarız..
Sağlık olsun, günü gelir o da olur. Allah gönlüne göre versin. Düğmeninde tadı başka olur hem tadını çıkar