Gönderen Konu: Balkız Soğukken Niye Geç Çalışıyor?  (Okunma sayısı 6084 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Balkız Soğukken Niye Geç Çalışıyor?
« Yanıtla #40 : Aralık 24, 2010, 17:51:18 »
Anaa , nası yani toyotalar bu havada tüpte çalıyıyormu? Geç çalışmayı bırakın hiç çalışmaz normalde...

yok devenin nalı yani erdem...
Ev Alma... Toyota Al...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 24, 2010, 17:51:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Aralık 24, 2010, 17:53:25 »
yok devenin nalı yani erdem...
Benim şimdiye kadar kullandığım hiç bir araba , hava eksinin altındayken gazda çalışmıyordu abi
Gerçi taksiciyiz ya el alışkanlığı olmuş arabayı akşam bırakırken benzine çekerdim her defasında...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Aralık 24, 2010, 17:57:06 »
Benim şimdiye kadar kullandığım hiç bir araba , hava eksinin altındayken gazda çalışmıyordu abi
Gerçi taksiciyiz ya el alışkanlığı olmuş arabayı akşam bırakırken benzine çekerdim her defasında...

yok abi naaptın sen yaa... yerler kaymak gibi buz olana kadar tüpe devam...ondan sonrada akşamları benzin, sabah çalıştıktan sonra tekrar tüp ;)
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Aralık 24, 2010, 18:04:33 »

yok abi naaptın sen yaa... yerler kaymak gibi buz olana kadar tüpe devam...ondan sonrada akşamları benzin, sabah çalıştıktan sonra tekrar tüp ;)
olsun abi , sonuçta araban karbüratörlü , soğuk gecelerde arabayı benzinde bırak , arabaya bişey olmasa bile enjektörleri bozarsın , zaten mesela mesela bir şahin vardı bizde akşam kapının önüne çekip benzine aldığımda eğer gaz verip motoru tamamen benzinle çalışır hale getirmezsem direk gaza geçirip istop edersem bile sabah çalıştıramıyordum, gaz içinde donduğunda kristalleşip motorun içi komple karlanıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Aralık 24, 2010, 18:06:09 »
olsun abi , sonuçta araban karbüratörlü , soğuk gecelerde arabayı benzinde bırak , arabaya bişey olmasa bile enjektörleri bozarsın , zaten mesela mesela bir şahin vardı bizde akşam kapının önüne çekip benzine aldığımda eğer gaz verip motoru tamamen benzinle çalışır hale getirmezsem direk gaza geçirip istop edersem bile sabah çalıştıramıyordum, gaz içinde donduğunda kristalleşip motorun içi komple karlanıyor.

gazda donan arabayı çalıştırmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirim :D  valla şimdilik sivasta havalar gayet iyi...bi kış gelsin bakalım nolacak napacaz :)
Ev Alma... Toyota Al...