0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağol metin abi teşekkür ederim...kafaya koydum ölmezsen GLI alacam
Benmi ? Osman ağzını hayıra aç kardeş Ben ölmeyimde sen al yine tabi. Hatta ben alayım sana
abi pardon ölmezsem yazacaktım yaa senle bi alakası yok durumun...ALLAH uzun ömürler versin
Peki araba çalışınca motor sıcaklığın normale geliyormu normal sürede ?
Osman, bujilerin ne durumda ? sorun bence ateşleme ile ilgili gibi geliyor sanki ama bir baktırmandan fayda var
peki yazın yada 5 ay önce bu sıkıntın yokmuydu ? ne zaman neden sonra başladı. Soğuklardan sonra mı patlak verdi ? Geçen yıl neydi durum ?
havalar iyiyken sıkıntı yokki zaten... motor ısınıncada problem yok...sadece soğukken oluyor...mesela sabah 9 da işe geldim dün arabayı parkettim akşam 7 gibi gittim yine aynı oldu...yanımdaki arkadaşım çalışmayacak felan sandı kötü oluyor yani
anladım zor durum bir gün ustana bırak arabanı akşamdan, sabahtan bi baksın bence
Bence sende bir katkı maddesi al würt markayı çok öneriyorlar benzine kat bir süre kullan araban kendine geldin ben şu an kullanıyorum yavaş yavaş farkı hissediyorum
halaa sorunun ne olabileceğini söyleyen kimse çıkmadı....
karbüratörlü araçsa şunu dene birde. bende kesin faydası oldu...marşa basmadan 1 kez kontağı çevir tık sesi duyana kadar (2-3 sn) bekle kontağı kapat. (motora lpg gönderilir bu arada)aynı işlemi 1 kez daha tekrarla.3 seferde marşa bas. birde böyle dene...sonucunu yazarsan memnun olurum..