0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar ben karar veremedim bana yardımcı olursanız sevinirim1.corolla comfort m/m2.civik deream otm.3.jetta midlineben kararveremedim bana yardımcı olursanız çok makbule geçer aslında benim gönlüm corolladan yana ama son kararımı vermedenbilenlere sormakta çok fayda var şimdiden alakanıza teşekkür ederim[/quote]üçünüde al neden böyle dedim dersen ?araç alırken bi kriteriniz yok mu?konfor? ses yalıtımı? sorunsuzluk? yol tutuş? tasarım?bence bize bunlar hakkında bilgi sorun daha güzel oluryoksa herkes kendine göre bi nedenle içlerinden birini söyler ve size hiçbir faydası olmaz
dizel otomatik alırım ben. benzinliyse üçüde aynı gibi bence, o yuzden kendi beğendiğinizi seçin.[/quote]Yaman bu senin avatardaki kim ya, sanki bir yerden tanıyor gibiyim
bence corolla
TDI dünyaca kabul edilen ve kullanılan raabet gören bir dizel motor dün doğuş otoya gittiğim için enişteme transporter bakıcaktık EOS , passat CC , Scirocco ya bittim ama hemsi € bazında 35.000 € en ucuzu Jettayada bindim jettadan inip dayımın borasına bindim hiç bi fark yok gibiydi ( dayımın arabası çok temiz ondan da olabilir. ) ama 2009 model jettadaki konforu 2004 model borada bulabildim ben üçünüde almazdım biraz daha para biriktirip scriocco alırdım