0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mazda 3.........
forumu seviyorum ya, normal adam yok, herkesin muhabbeti ayrı valla
forumu seviyorum ya, normal adam yok, herkesin muhabbeti ayrı valla ceyhun bey sizin aracı satıp alalım bi tane mazda3, 22-23 bin ytl civarlarında var yahu..
Arkadaşlar polemiğe gerek yok. Samimiyetten kaynaklanan ifadeleri yanlış anlamayalım, yanlış anlaşılmasına da izin vermeyelim lütfen Ahmet ve Türkay, imzalarınıza çok güldüm ya
ceyhun bey alınmanıza gerek yok..başlık ve altındaki cevaplara bakın, ne demek istediğimi anlarsınız..ben size laf atmadım..ben, ahmet, A, B, C... kişileri konu dışında yorum yaptı konuyu değiştirdi, e siz de konu dışı cevap verdiniz, onunla ilgili birşey söyledim ben, üstelik burayı seviyorum diyorum gülerek söylüyorum nasıl yanlış anladınız bir de takasta zararlı çıkan siz olursunuz, satın kendinizinkini, altınızda 2003 sol hb var, onu 25 civarında bile satarsınız, hatta çok basit birşey söyleyim, bu sitede 1 hafta içinde sol corolla alacak bir üye var, satın ona aracınızı gidin istediğiniz mazda 3ü alın cebinize de 1-2 bin ytl para kalsın..
Galeri aç... Ticarete atıl...
ahmetim bir taşla iki kuş, sonere araba bulmuş olduk, ceyhun abinin de mazda almasına yardımcı oluyoruz, daha büyük sevap mı var
ama türkay kardeşim benim yazdığımdan alıntı yaparak o yaklaşımda bulununca ben biraz alaycı hava sezinledim. neyse bu tarz yaklaşımları arada ahmet kardeş de yapıyor ama alıştıkvalla bunfdan sonra ne derseniz deyin gıkım çıkmayacak. ya siz çok akıllı ve kıvrak zekaya sahip adamlarsınız ya da ben biraz saftirik bi adamım. neyse uzatmayalım. sizi seviyor ve sayıyorum.
Hatta