Gönderen Konu: Corollam 'ı,civik 'mi,jetta'mı  (Okunma sayısı 15932 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Corollam 'ı,civik 'mi,jetta'mı
« Yanıtla #40 : Mayıs 31, 2009, 21:43:48 »
mazda 3.........
forumu seviyorum ya, normal adam yok, herkesin muhabbeti ayrı valla :D ceyhun bey sizin aracı satıp alalım bi tane mazda3, 22-23 bin ytl civarlarında var yahu..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 31, 2009, 21:43:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 31, 2009, 22:30:29 »

forumu seviyorum ya, normal adam yok, herkesin muhabbeti ayrı valla :D

:alkis: :rofl: :hurra: :dance: :daghan: :dans3:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 02, 2009, 01:55:46 »
forumu seviyorum ya, normal adam yok, herkesin muhabbeti ayrı valla :D ceyhun bey sizin aracı satıp alalım bi tane mazda3, 22-23 bin ytl civarlarında var yahu..
kardeş bu bi forum. herkese de açık zaten. senin normallikten anormallikten kastın nedir onu bilemem ama ben tercihimi söyledim. kabvul edersin etmezsin ayrı ama o benim tercihim. kusura bakmayın da bu forumda hangi konuya ne mesaj yazacağımı da size soracak değilim.
ha alalım olayına gelince, ben şuan takas formülü üzernde  duruyorum. tabi eğer bulabilirsem. sen bana 2004-2005 model civarı 60-70 bin km de bir mazda 3 bul takas usulü almazsam neyim. ben ciddiyim kardeş.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 02, 2009, 07:54:03 »
Arkadaşlar polemiğe gerek yok. Samimiyetten kaynaklanan ifadeleri yanlış anlamayalım, yanlış anlaşılmasına da izin vermeyelim lütfen :)

Ahmet ve Türkay, imzalarınıza çok güldüm ya :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Haziran 02, 2009, 12:03:17 »

Arkadaşlar polemiğe gerek yok. Samimiyetten kaynaklanan ifadeleri yanlış anlamayalım, yanlış anlaşılmasına da izin vermeyelim lütfen :)

Ahmet ve Türkay, imzalarınıza çok güldüm ya :)

Yok abicim yanlış anlaşılmasına izin vermeyiz zaten ki yanlış anlaşılacak birşeyde yok ;)

Ne mutlu bize abicim bi nebzede olsa gülümsemeye sebeb verdiysek. :) Hem gülme abi gerçekler bunlar. :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #45 : Haziran 02, 2009, 12:36:41 »
ceyhun bey alınmanıza gerek yok..başlık ve altındaki cevaplara bakın, ne demek istediğimi anlarsınız..ben size laf atmadım..ben, ahmet, A, B, C... kişileri konu dışında yorum yaptı konuyu değiştirdi, e siz de konu dışı cevap verdiniz, onunla ilgili birşey söyledim ben, üstelik burayı seviyorum diyorum gülerek söylüyorum nasıl yanlış anladınız :D bir de takasta zararlı çıkan siz olursunuz, satın kendinizinkini, altınızda 2003 sol hb var, onu 25 civarında bile satarsınız, hatta çok basit birşey söyleyim, bu sitede 1 hafta içinde sol corolla alacak bir üye var, satın ona aracınızı gidin istediğiniz mazda 3ü alın cebinize de 1-2 bin ytl para kalsın..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Haziran 02, 2009, 12:40:21 »
ceyhun bey alınmanıza gerek yok..başlık ve altındaki cevaplara bakın, ne demek istediğimi anlarsınız..ben size laf atmadım..ben, ahmet, A, B, C... kişileri konu dışında yorum yaptı konuyu değiştirdi, e siz de konu dışı cevap verdiniz, onunla ilgili birşey söyledim ben, üstelik burayı seviyorum diyorum gülerek söylüyorum nasıl yanlış anladınız :D bir de takasta zararlı çıkan siz olursunuz, satın kendinizinkini, altınızda 2003 sol hb var, onu 25 civarında bile satarsınız, hatta çok basit birşey söyleyim, bu sitede 1 hafta içinde sol corolla alacak bir üye var, satın ona aracınızı gidin istediğiniz mazda 3ü alın cebinize de 1-2 bin ytl para kalsın..

Kardeşim hastayım sende ki şu azim ve hevese. :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #47 : Haziran 02, 2009, 12:45:28 »
ahmetim bir taşla iki kuş, sonere araba bulmuş olduk, ceyhun abinin de mazda almasına yardımcı oluyoruz, daha büyük sevap mı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 02, 2009, 16:31:48 »
Galeri aç... Ticarete atıl...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #49 : Haziran 02, 2009, 17:34:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Haziran 02, 2009, 17:41:04 »
ama türkay kardeşim benim yazdığımdan alıntı yaparak o yaklaşımda bulununca ben biraz alaycı hava sezinledim. neyse bu tarz yaklaşımları arada ahmet kardeş de yapıyor ama alıştık
valla bunfdan sonra ne derseniz deyin gıkım çıkmayacak. ya siz çok akıllı ve kıvrak zekaya sahip adamlarsınız ya da ben biraz saftirik bi adamım. neyse uzatmayalım. sizi seviyor ve sayıyorum.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 02, 2009, 17:43:37 »
ha bide şunu söyliyim. benim araba okadar etmez kardeş. sen internetteki fiyatlara aldanma. 133 bin km de benim araç. sen o şartlarda bana müştteri bul veririm ama zor. kim o arkadaş belki bağlantı kurarız kendisiyle.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Haziran 02, 2009, 18:02:20 »
ahmetim bir taşla iki kuş, sonere araba bulmuş olduk, ceyhun abinin de mazda almasına yardımcı oluyoruz, daha büyük sevap mı var :)
bi de benim civic e bi müşteri bulsan tam cennetlik olursun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #53 : Haziran 02, 2009, 20:15:06 »
hayırdır kemal abi çok memnundun sen niye satıyorsun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Haziran 02, 2009, 21:49:48 »

ama türkay kardeşim benim yazdığımdan alıntı yaparak o yaklaşımda bulununca ben biraz alaycı hava sezinledim. neyse bu tarz yaklaşımları arada ahmet kardeş de yapıyor ama alıştık
valla bunfdan sonra ne derseniz deyin gıkım çıkmayacak. ya siz çok akıllı ve kıvrak zekaya sahip adamlarsınız ya da ben biraz saftirik bi adamım. neyse uzatmayalım. sizi seviyor ve sayıyorum.

Ceyhun abi diyoruz zaten yaşca benden büyüksünüz saygı sonsuzdur her zaman ;) Burda samimiyetten kaynaklanan şeyler bunlar, tabiki de kapatalım... Bakın kilo konusu açılmadan bile bana abartisiz 15 üye şişmanlık konusunda espri yapmıstır abi ben bunlara alınmıyorum, ama boyle sıcak bir ortamda degilde başka biri yapsa o tür espriler kimsenin aklına gelmicek cevaplarda veririm, aklım derse okula vs basmasada, pratik e kıvrak zekamada güvenirim adamı dilimle döverim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • aile için efsane
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #55 : Haziran 02, 2009, 22:28:29 »
MMT sorunlarını görüp duydukça civic diyorum. Almanlar ekonomi yapmışlar ama süprize açık....
EFSANELER HİÇBİR ZAMAN ÖLMEZ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Haziran 06, 2009, 10:59:54 »
otomatik vites jettayı ŞİDDETLE öneriyorum yakıt açısındanda düz vitesten farkı yok hatta bazı zamanlarda daha ekonomik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Ağustos 17, 2009, 13:13:36 »
Konu habire hortlatılıyor :) :) :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ağustos 18, 2009, 14:44:05 »
bide ben hortlatim üçüde birbirinden güzel yönleri var.