0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hatta ne
Ya bu çoçuğun konu hortlatmakta üstüne yok Abi kitleyiniz şu konuyu lütfennn
Mehmet abi gözünü seviyim yapma ya
konu biraz eski bir konu arkadaş sanırım arabayı çoktan almış belki değiştirmiştir bile:Dgelecekte bu ve benzeri konularda yardım isteyen arkadaşlarımız için söylüyorum; bence önce neye ihtiyacın olduğuna karar vermem gerekiyor. arabaların kalitesi noktasına gelince artık birçok üretici benzer standartları yakaladı. fiyat farklılıkları markanın adından, işçilikten ve kullanılan donanımlardan oluşuyor. üçüde de aynı sınıfta araç, yani ihtiyacını belirleyip en önemli noktalarda teknik özelliklerini kıyaslaman gerekli. şimdi yazacaklarım sadece örnek olsun diye yazıyorumörneğim honda idtiyorum çünkü spor araba ve modifiyeye daha uygun diyebilirsintoyota istiyorum çünkü yakıt ekonomisi için iyi, servis ağı yaygın diyebilirsinvw istiyorum çünkü konfor açısından diğerlerinden daha başarılı diyebilirsinyada x markayı istiyorum çünkü fiyatı ve bakım maliyetleri daha ucuz diyebilirsinyani bize tam olarak araçta neye ihtiyacın olduğunu belirtirsen sanırım sana daha fazla yardımcı olabiliriz
cooorollaaaaaa
dynaudio üretimi olanlar fena değil, ama beni tatmin etmiyorlar Yine de kapı tasarımları çok güzel. Yüzde yüz hava sızdırmaz bir kabin var kapıda hoparlör için.
Daha öğreneceğin çok şey var Arda Oldukça popüler konu olmuş, google'dan gelenlerin anahtar kelimelerine bakarsak