0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
93-98 Corolla'larin benzin filtresini kim uretiyor acaba?OP Parts diye bir marka gordum internette, sordum Japon mali dediler.Dogru mu bilmiyorum.
ben servisimde orjinal yedek parça üreticilerin kendi ambalajlarında satışını yaptıkları parçaları kullanıyorum müşterilerimin aracı benim aracımdır.Yan sanayi diye tabir edilen ucuz parçaları far sinyal tampon v.s çok önemli olmayan kısımlarda kullanabilirsiniz
banda iki adet ae 101 sağ sol elktirkli ayna ve ayna kumanda düğmesi lazım. fiyatını bilen varmı acaba. uygun parça satısı biliyorsanız numarasını paylaşırsanız sevinirim
Sayın ufuk sönmez bey bana sanki buradaki parçalar aşırı pahalı gibi geldi internette bazı sitelerdeki fiyatlarla bunların arasında neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var. astarı yüzünden pahalı olacak galiba 700 liraya yakın masraf çıkar buardaki rakamlara göre en iyisi eski sisteme devam
ufuk bey montajı niye elektrikçi yapmalı? snuçta kapakları sökünce boşta duran soketleri ben görebiliyorum.. elektrikçi o soketi yerine takmaktan başka ne yapacak ki ?
türkay senin bu konu hakkında bilgin ve tecrüben varsa bana biraz yardımcı olsana birader parçalar kaça çıkar kendimiz yapabilirmiyiz ben sana parasını öndersem veyakredi kartından bu işi halledebilirmiyiz
hayır işte ufuk bey, benimki de manuel.. üstelik bildiğiniz en boş model, xli.. ayna kontrol düğmesinin olduğu kapağı sökünce o kapağın arkasına takılı boşta duran soket mevcut, kablolar da aynalara dağıtılmış durumda ve soketler aynaların olduğu yerde de hazır.. ismail abi ben de çok araştırıyorum bu işi, ben biraz abartıp m5 aynası planlıyorum, elektrikli, ısıtmalı, otomatik yukarı doğru katlanan, mavi cam vs vs. ancak fiyat tuzlu geldiği için yapamıyorum.. malum istediğim aynanın sıfırı 1000tlyi buluyor bizim gli aynası da çıkmacılara bir sorayım buluruz ama kaça buluruz bilemem sıfırı 188 olan parçaya 150tl fiyat çekiyorlar mübarekler
evet birader kapağın altındaki kabloyu bende gördüm fakat aynalardakileri görmedim internette yan saanayiler 100 lira civarıda düğmeyi bulamadım birde el değmeden aldınmı insanın içine sinmiyor şöyle aldığın malzemeyi bi yoklayacaksın sen bak bakalım toplam da 250 300 ü geçmezse ben düşünüyorum
Ufuk kardes, elimde Suzuki yag filtresi var. P/N. 16510-61A01 Tokyo Roki'nin LFS708 numarali filtresi.1990'a kadar Corolla'da kullaniliyor. 4AGE motorlarda.1993-02 Corolla'da kullanan da varmis. Filtrenin bir avantaji icinde daha fazla-daha genis filtreleme pilesi olmasi. Sence kullanabilir miyim?
Bahsettiğiniz tesisat kapı tesisatıdır,aynaların kumandasının bağlantısını yapacağınız tesisat için yine elektrik ustasına ihtiyacınız olacaktır