0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hava ve yağ filtresi kesinlikle servisten alınır.
97 XEİ için hangi yağ filtresini kullanmak gerekiyor. 90915-10003 mü? 10004 mü?
Can önce servise giderek arabanın km sinin orijinal olup olmadığını tesbit ettir. onlar servis aralıklarından ve km lerinden sana en doğru bilgiyi verirler. km doğruysa triger için daha 27 bin km var. güven oto SAbri Kahveci 0212 5772515 kardeşimin kayınbiraderidir. kendine güvendiğin kadar güvenebilirsin elimde büyüdü. telefona Gökhanda çıkabilir selamımı söyle Toyota kulüp Türkiyeden aradığını söylersin ellerinde olmayan parça bile olsa hemen temin ederler.
Sincan sanayide yan sanayi hava filtresi 12 TL. İyi pazarlıkçıysanız 10 TL
arkadaşlar ben size toplam herşeyın fiyatını söyleyım çeşit çeşit hepside mevcut durumda şuan bişey daha açıklıcam yetkılı servısler özel servıslere dava açmıştır ve toyota amplemını kullanmak yasaklamıştır kullanan kışilere isim telif haklarını kullandıkları için istanbul ankara konya sivas kayseri tüm buralardakı toyota özel servislere para cezası gelmıştir onun için orjınal olan filitrelere kayseride bız bı uygulama başlattık dış kutusunu nıckroo kutusunda satmaya başladık üzerinde tüm servis kodlarıyla birliktedir servis parçaları gibi hiç bi sorun yaşanmamak tadır ve tüm parçalarda 1 yıl garantı vermekteyız ve bızım başlattıgımız bı konu daha vardır araclarımıza peryodık bakım defterı yaptırıp koyuyoruz ve buna yaptıgımız tum işlere 1 yıl garantı vermekteyız motor yag 4 litre 60 visco 5000yag filitresi 5 lira 7 lira yansanayı ----orjınal 10 tlhava filitresi 10 tl----orjınal 15 tlbenzın filitresi 15 tl--- orjınal 25 tlmazot filitresi 10 tl---orjınal 20 tlön motor kulagı yansanayı 25 lira orjınal 45 liratriger seti yan sanayı 35 lira orjınal 45 lira GMBdevırdayım pompası 45 sirocco 50 federal ----orjınal GMB tüm 80 yarım 60fren merkezi 45 yerli-----orjınal 150 tl aisındebrej seti yan sanayı çin aisın 130 çin valeo 90 ---orjınal valeo 160 ---orjınal aisın 230 amarsör federal 60 monroe 110 çin kyb 90 orjınal KYB 120 z rot 15 25 orjınal 35 tl varsa sormak istedikleriniz sorunuz
geçenlerde servisten aldım yağ filtresini 18 tl bu bahsettiğinizin hangisi oluyodur acaba 10003 mü 10004 mü?
1-Fren merkezi dediğiniz ön kaputu açınca karşıda, pvalfi ya da dağıtıcı taksimat denen parça mıdır?2-Kyb yi 2 ay önce 95 tl ye taktırdım.Üzerinde japan yazıyordu.Çin olanını nasıl ayırt edeceğiz?
Buyuk ihtimalle 90915-YZZF2'dir sizin filtre, Hakki. 90915-10003 sadece Japonya'da alinip satiliyor. Bir de sifir arabalara fabrikadan takili geliyor.
Lazım olur düşüncesiyle başlatıyorum.Herkes bilgisini paylaşırsa faydalı olur.-Triger seti 189 tl ...................Yan sanayii 40-50 tl- Hava filtresi 35 tl....................yan sanayii 20 tl-Kapı fitilleri Önler 180tl x2=360 tl Arkalar 122 tl x 2 =244 tl........yan sanayii ön + arka =180 tl-Motor takozu radyatörün alt kısmına denk düşüyor. 99 tl ......................yan sanayii 30 tl
kareş bu kapı fitillerinin yan sanayı fiyatlarını nerden aldıysanız bana o kişinin numarasını veya maıl adresını gönerırmısınız
hayır sizin dediğiniz emılötör yanı dagıtıcı o degil fren merkezi hidrolik dolu kutu hemen solda kutuda yazması degil amartsörün üzerinde yazması önemlı kutular japonyada yapılabılıo:D onun için içindeki mal önemlii eger buyuk bı parçacıdan aldıysanız 95 de normal sayılabılır neden onlarda iskonto fazla oldugunda ucuza alırlar pıyasa degerınden aşagı satarlar cunku çok mal satmak için bunu yapıyorlar