0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ön camı 2000 yılında 500 tl vermiştik galiba. triger değişti bide kayışlar ve buji kabloları değişmişti. 11 yıl oldu sorun yok şimdilik çok şükür. 45.000 km oldu bunların değişeli. kayışlar ufaktan çatlamış gibi ama motoru yıkatınca bakarım güzelce.Ahmet abi dediğine katılıyorum bu arada +1
Kayis deyince triger diye anlamisim.O yuzden sormustum Mustafa. Aman motoru acma triger kayisina bakayim diye
Mustafa bravo ,arabayla uğraşmak çok iyidir.arabayı tanıtır,öğretir.
Atilla abi senin tavsiyen doğrultusunda ya 94 orj. japon ya da 98 gli special bulursam hemen alacağım.sahibinden.com. a hergün bakıyorum.işin doğrusu fiyatlarda 300-500 tl ye bakmadan sağlam bulursam almayı düşünüyorum.ne dersin abi?
sağol Atilla abi. meslekte nakliye olunca bide abicim civatasına kadar anlıyor insan
AE 101 kasa amortisör fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
Atilla abi çok teşekkür ederim. Aslında hiç bir sorunum yok. Amortisörler istediğim yumuşaklıkta fakat gacur gucur sesler geliyor. Değiştirip değiştirmeme arasında kararsızım. Değiştirirsem diye araştırayım dedim.
aynen öyle Mustafa otomobili bilen adam yolda kalmaz kalsa bile sürpriz bir aksaklıktan,tamir parası fazla vermez çünkü bakımlarını güzel yapar.
O gicirti, amortisor takozlarindan da olabilir, nasil yapilir bilmiyorum, ama suspansiyon baglanti noktalarinda yaglayici bir sprey kullanilmasi tavsiye ediliyor, ses sorununu gidermezse o zaman degisim dusunubelirsiniz.
önler dimi,bende de aynı sorun var.arkalar sağlam ama önler kasisten gecince hafiften gacır gucur ediyo