0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa bey 0 km 2011 model corolla alıpta tüp taktırmak nasıl anlamıyorum... Bu kadar para verdikten sonra az km yapmış dizel de alabilirdiniz... Aracınızın her yerini delik deşik edipte , 1 yıllık benzin parasını daha az yakacak diye tüpe vermek akıl karımı.... İnan aracınıza hiç acımıyor musunuz....
sanırım biraz haklı
yakıt tasarruf kitleri işe yararmı arkadaşlar ? lpg ye alternatif olarak... ?
Oğuz abi kullanmadığım için birşey diyemem ama işe yarıyor olsaydı üreticiler kendileri katarlardı diye düşünyorum.
Mahmut kardeşim lpg etkili değilmi en az %15 tasarruf sağlar ancak üreticiler onu takmıyorlar... bu bence piyasadaki yönlendirmeye bağlı...henüz petrol dönemini aşabilmiş değiliz çünkü piyasaya hakim güçler bu işten para kazanıyor ve izin vermiyorlar akaryakıt alternatiflerine..
Mustafa Bey, Hoş geldiniz. Forumun kuralı gereği önce kendinizi tanıtınız. Aracınızı tanıtıınız...
marka kadar işçilik de çok önemli hatta işçiliğin önemi markadan önde gelir....iyi tanınan işiliği methedilen bir firmaya gidin onlar yönlendirir....yerliden ziyade ithali öneririm....ben balıkesirdeyim ustama gittim KME taktı (BRC var aynı yerde onu takmadı mesela!!- kötü diye değil)bende 2011 a/t auris var seninle aynı motor 124hp 1100km.oldu daha yeni lpg sorun yok!!!araç 2800de.zor karar.......usta ve işçilik en önemlisi.......allah işini rast getirsin....