mustafa bey bende 23 bin km dir brc sizin dediğinizden işte mysequent 07 taktırdım kullanıyorum bir sıkıntı yok.Bakınız sizin aracınız 4afe motor kodu herhalde yanılmıyorsam biizm kasada zze121 vvt-i var yeni nesil corollaların motor kodu ne bilmiyorumda onlarda dual vvt-i..Beyfendi sizin motorun suubaplarında kullanılan malzeme ile vvt-i larınki aynı değil.Yani sizin araçlar lpgye daha dayanaklı da diyebilirim..Bende 10 bin km de bir ortalam 100 tl verim bu hem lpg deposuna hemde benzin deposuna brc nin kendi katkılarından koyuyorum subapları koruması için..Şimdi prinsteki sistem gerçek o şekilde subapları koruyorsa aradaki 1,000 tl ye bakmam.40-50 bin tl değerindeki araba için o fiyat farkına bakılmaz.Ama araç sizin ki veya benim ki gibi 15-20 bin liralık birşeyse 3,000 tl civarınada prins takılmasına pek anlam vermem..VVt-i motorlarda forumda bir kaç kullancııda söylede 50 bin km üzeri yavaş yavaş subap sorunu çıkartmaya başlıyormuş.Buda 2-3 bin tl arası bir masraf ortalama olarak.Ama prinsteki valve care o sırada araç lpg de iken subapların lpg ile kuru yanmaması için katkı gönderiyor.DEdiğim gibi prins öyle herkes takmıyor takamıyor dhaa doğrusu fiyatlarından dolayı.Ancak üst sınıf mercedes bmw saveya diger marka araç sahipleri de kullanıyorlarmış bu markayı.Prinsin kullandıgı enjektörler benzin enjektörlerine enyakın çalışan enjektörlermiş..Benim kendi aracımda Brc var bir memnuniyetsizliğimde yok ancak sıfır 50 bin liralık araça lpg takmak söz konsuuysa brc di lovatoydu hiç bakmazdım 1,000 lira daha fazla verir prinsi taktırırdım.Ancak şuda var bu kitin maliyeti 2,600 ruhsat muayene falan 3,000 lirayı bulacak.Dizel ve benzinli araç arasındaki fiyat farkına yakın ise geri kalanı tamamen tüketiciye kalıyor..