0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa abi şehiriçinde de tabi ekonomik yapmış olursun fakat, şehirler arası için LPG ile toplayacağın bonuslar benzinli kullanıma göre oldukça fazla olur. Bence durma taktır hemen. Bizlerlede paylaş, bende düşünüyorum çünkü.
Hasan herkese tüp tak deme len
Arkadaşlar;2006 model Toyota corolla sedan 1400 motor benzinli aracımla geçen hafta Şehirlerarasında 130 Tl'lik yakıtla 510 Km yaptım.Şehiriçinde 400 Krş yakıyor.Ayda en az 1500 Km yapıyorum.Lpg taktırsam kaç ayda amorti eder.Acaba değermi.?
Metin abi düşünme sende hemen taktır
sen de taktır mesut abi taktırdıktan sonra bana dua edersin
Hasan taktırayımda markada çok kararsızım, sonra kullanımda, sonra kapalı mekanlar, sonra ne zaman amorti eder, sonra ya satarda dizel alırsam... vs vs vs çok sorular var. Öncelikle markaya karar verip birilerininde gazına ihtiyacım var gibi bir durum yaşıyorum
lpg de en kotu %40 verım alsan 0,40 yakan araç 0,24 e düşer lpg de
%40 ları göremeyiz bence, özellikle kış aylarında motor ısınana kadar soğuk motorun içtiği benzinide hesaplamak lazım litresi 4 TL'cik
abi varsa kenarda köşede bişiler yeni Nesil dizel bir Corolla gider sana
ya bu arada arkadaşlar taksiden çıkma sıfır motor yapılmış 16.000 km de 2006 dizel corolla sedan buldum. 17e verıyo nası sızce???
metin abi npl diye bi marka var bende ondan taktırdım 900 e takıyolar ben memnunum bu markadan lpg ci bu markanın atikerin italyanı oldugunu soyluyor