0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet bence uzak dur birde Dizel linki filan yokmu bizde bakalım
Acaba servis ağı durumu ne? Benim için bu önemli. İster Atiker olsun, ister BRC olsun. Ne kadar bol yedek parça, ne kadar çok yaygın servis ve servis alternatifi varsa benim seçimimi etkileyecek en önemli faktör ikisi. Eskişehir'de NPL varmı bilmiyorum, çok yaygın olduğunuda sanmıyorum varsa. Şu anda eski voltran marka aklımda kalmış ona benzer gelip geçici gibi geliyor bu tip yeni isimler.Peki aracın şehiriçi ve dışı kaç litre LPG yakıyor.. ?
Fiyatın iyi olduğu kesin ama, bu araba için arabanın durumu görecelidir. Benim kalemim bir araba değil.
araç istanbulda aklın kaldıysa test sürüşüne çık ondan sona karar ver
abi şöyel diyeyim şehir içi 0,242 krş yakıyor şehirler arası (istanbul-gebze e-5 ten ) 0,19-0,20 arası
hmmm anladım.. fıyat cok cazıp gelınce ılgımı cektı bı paylasayım dedım ama durumuda ortada aracın.
Yanlış anlama bende bu LPG işinde bu rakamları anlamıyorum. Ben benzinle şehirler arası en fazla 23-24 kuruş yaktırıyorum eskişehir-ankara arası. Senin LPG 19-20 kuruş yakıyor. %40 ekonomik sağlıyorsa bu sistem benim arabama 0.14 tl yaktırması lazım mantık olarak ama sen diyorsun 19-20 kuruş. Ama taktırsam sistemi biliyorum ki 0.14 'den fazla yakacak
Mesut abinin arabası bende olsaydı ona kıyamaz satmaz Lpg taktırırım, ama Metin abi sen Dizel corolla'ya bak ikinci el aklında almak varken
metin abi benim bahsettiğim güzergah tam bir şehirler arası yol değilki ara sıra trafıgıde olan bır yol sıralıyı taktıralı uzun yola gıtmedım henuz ordan baska.. ama araba eskı sıstem lpg ıle konyadan geldı bır depo gaz ıle 550 km yol yaptı (80/550 = 0,145 lpg lt fiyatı 2,04 idi)
Umarım sıralıda da aynı değerleri görürsün
bende 1 aydır bunu düşünüyor ve kafayı sıyırıyorum satıp dizel bi Fiat Punto'mu alsam, yoksa tüp'mü taktırsam diye
Benim gerçeğim şu ki ? Ben 10 yaşında dizel araba almayacağıma ve daha modelli arabanın algısı vergisi, ve daha çok koruma gereksinimiyle kendimi sıkıntıya sokamayacağımdan (vay çizdiler,vay kırıldı, vay masraf açtı) herhalde %80 olasılıkla (hala emin değilim) corolla'mı satmıcam, dizel almıcam (dizel alırsam modelli almam gerektiğini bildiğim için), LPG taktıracam galiba
Bizede hayırlı olsun demek düşer
valla metın abı en baba marka brc dıye bılıyorum ben ?? efenimmmm???
Bende atiker var memnunum ama BRC içinde 1 numara diyorlar