0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende en ekonomik diyorum BRC'ninde garantisi bitine kadar BRC ömrü belki 5 yıl-8 yıl ama, Mesela atiker'inde garantisi bitene kadar, ömrü belki 5-7 yıl. Yedek parça olarak düşününce atiker daha ekonomik, ve her ikiside 10 yıllık sistemler satıyorlar. Kimin yedek parçası daha bol, servisi daha bol tartışılır. Kalitesi ayrı bir durum illaki, Ama aradaki farkları veripte elin gâvurunada para vermek beni deli ediyor 5 yıla kadar kim öle kim kala
bravo güzel bir yaklaşım abi, servis yaygınlığı atikerin daha fazla biliyorum bende..
vay be oda güzelmiş be abi.. benım lpg ci tanıdık oldugundan arızaydı parcaydı bakımdı ayardı cok sıkıntı olmuyo abi..
tabıkı abı yanlıs anlama kotu manada soylemek ıstemedım.. ama parca sıkıntın falan olursa bana haber ver burdan yardımcı olmaya calısırım sana abı
metin abi bu senın kasa corollalarda vvt-i motorlarda 130-140 binden sonra sekman kırıyo yağ yakıyo falan dıyolar dogrumu abı varmı boyle bı hastalığı?
maşallah maşallah abi.. demek yanlış duymamışım yaa, nedense bu yüzden dolayı şu vvt-i ların (2000-2002) motorlarından gozum korkmaya başladı hep ya.. benimki efi motor 99
korkacak bişey yok. Nam-ı yeter
Arkadaşım sayesinde tanıdığım bir ustanın araca taktığı hava takviyesi sağlayan bir aparat sayesinde performans düşmeden yakıtı azaltmış bulunmaktayım. Bu aparat yada cihaz benzinli gazlı ve dizel her türlü araca takılmaktadır.