0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inşallah inşallah.. abi nere görüyon 2 lira yı ya.... hadi uyan sefa uyan sabah oldu kalk.. kedidir o kediiii
olsa güzel olur yani direk 8 silindir çek altına bağırta bağırta gez araplardan ne eksiğimiz var demi
tabi canııııımmmmmm.. hemen bi tane range rover 4.7 hse
25 kuruş indirim kurtarmazki bizi, ya bunlar hakikaten cahil ya, kardeşim zam yapıcağına indirim yap bol bol, insanlarda korkmadan arabalarına binsin sende sürümden kazan dha az karşa daha çok akaryakıt sat gelirin kazancın yine aynı olsun, vatandaşında rahat bi nefes alsın sana duacı olsun ama nerdeeeee Nato Mermer Nato Kafa
peştemalle biniyo onlar Sefa Valla Mesut Hocam bende aynı mantıkla düşünüyorum, sürüm diyorum, katılıyorum sana. Ben nelerini gördüm sürüm yaparak mal, mülk toprak sahibi olmuş insanlar. Devlette aynı mantık olsa sıcak parayla vatandaşına yakıt satıyorsun vadeli yakıt alıyorsun daha ne istiyorlar bu kadar anlamadım bende, yap sürümünü alan memnun olsun satan memnun.
ben yurtdışından değil Türkiye'de olan camaro istiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-chevrolet-camaro-hastasina-surat-makinesi-34547522/detay böyle birşey olabilir
kafaları çalışsa zaten bu halde olmazdık değilmi ? istanbul avrupa başketni seçilmiş miş , sen gitte bu palavraları dedeme anlat, daha metroya otobüslere trenlere trafiğe çare bulamamışsın , çarpık kentleşmenin önüne geçememişsin kalkıp birde avrupa başkenti diyorsun birde reklam yapmışlar çatır çatır TV de dönüyor bide, ben buna ancak gülerim, sonrada oturur bu memleketin haline , insanlarımıza acırım.