0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tüp takmak farz oldu artık 4TL olurmu ya benzin bunlar iyice zıvanadan çıktı
çıktılar Mesut, bende ciddi ciddi düşünüyorum artık LPG işini. önceden haftada bir alırdım benzin, son zamanlarda 5-6 günde bir yakıt almaya başladım, sarsılıyorum fazlasıyla. İhtiyaç olmasa kapatıp kontağı bırakacam garaja. Ama hiç istemediğim LPG 'yi sokacam bu gidişle arabama, yada satıp dizel yeni nesil bişey almak lazım..
valla dün hesapladım 85 tl gaz'a 350 km yol yapmış yaa zannediyoruz ki arabalar fazla yakmaya başladı.. böyle zam gelmeye devam ederseeee....
hımmm.. arada fark varmış baya ama işte benzindede çekiş problemi yok, ne kadar son sistem lpg de olsa bir vites düşüyo abi gözler arıyo benzini..
Abi tüpü bende hiç istemiyorum ama naapalım mecbur bıraktılar artık bizi, Avrupa'nın başkentinde yaşıyoruzya o nedenle en pahalı bizim olmalı herşey
0,242 yakıyo hasan ya ama otomatik bide benim araç..
seni lpg de kurtarmaz mehmet şehir içi 190 krş yakıyor benim araba iyiki otomatik araba almamışım
yanlız şöyle bir durumda var araç eski sistem lpgli idi.. ben yeni sıralıya çevirdim 2-3 hafta oldu daha taze yani ayarları falan yapılınca düşer diye tahmin ediyorum.. ama otomatiğin tadıda istanbul trafiğinde çok güzel be abi.. yorulmuyo insan..
Hasan senin LPG sistemin ne benden ondan istiyorum Birde LPG litre fiyatı ne kadar, nasıl araba kullanıyosun sen ya İlk çalıştırmaları dikkate alıyomusun ?