0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben çok yakıyor çok tasarruf olmuyor diye dert yanıyordum millet benden çok daha dertliymiş şaşırdım... bende de ortalama 20-25kr arası yakıyor, sadece bir kere 30kr yaktım o da karda eğlenmek içindi genelde 20kr ortalamasını tutturabiliyorum ancak bende saçma bir sorun var, haddinden fazla benzin harcıyor bence...elimdeki dökümlere göre;1280km yol yapmışım lpg takıldıktan sonra, 120tl benzin almışım, 290tl lpg almışım...yani toplam aldığım yakıt 410tl, benzindeki harcama da 460tl civarında falan olacaktı 1280km için.öyle ahım şahım bir karım yok, bu gidişle kitin parasını kurtaramıcaz benzini katmazsak tüketime 20-25kr yakan rollam, benzini katarsak işin içine 32kr yakıyormuş..işin komiği ben benzinde giderken de 32kr yakıyordu bu lanet araba..
Türkay benim kayınpederin arabaya benzemiş seninkide
kime benzedi bilmiyorum ancak süper fazla benzin harcıyor.. dün eskişehir yolunda gezdim biraz, 20-30 km kadar.. sürekli lpgde gitmeme rağmen benzin ibresi çeyrek depodan bitme çizgisine kadar indiercan abi kesinlikle bir sıkıntı var...bende de harcadığım benzin 50tl falan olmalıydı normalde..120tl aşırı fazla..benim de lpgye geçişi 39 dereceye ayarlı, geç de geçmiyor hani.. çok çalıştır-stop et olayı da yok... bilemiyorum abi ama var bir sıkıntı..ikisini beraber mi yakıyor, bir yerlerden kaçak mı oluyor bilemiyorum ancak canımı sıkıyor
türkay senin efsane hem benzin hem lpg yi aynın anda yakıyo olmasın sakın
valla bana da çift yakıtla gidiyor gibi geliyor bakalım gitcem düpçüye
brc my10 var üstünde...
bakalım abi olmazsa çıkıp gideyim dicem de işim yok o tarafta gidesim yok
şimdi o kadar benzin yakmaya değmezmi yani ?