0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bakalım abi olmazsa çıkıp gideyim dicem de işim yok o tarafta gidesim yok
ne bileyim ya..terste sayılır yeri..gidip gelmeye üşendim
metin abi randevu sorun olmuyor fazlaca elemanları var çok beklemek zorunda kalmıyorum
Öyle bir iddia yok Fırat kardeşim, konuyu kaçırmışsın baştan tekrar oku istersen sohbet içinde tartışılmış ve çözülmüş hatta benzetme yapılmış . Ama şu var ki İzmir gibi yerde değilde -20 'nin üzerinde soğuklarda yaşamadıysanız çok uçuk gelebilir bu tip bir tüketim Eskişehir ve Ankara gibi kırsal bölgelerin ayazını bilen biliyor yeri geliyor kısa mesafeli sürüşlerde o soğuklarda LPG bile kullanılamayan zamanlar bile oluyor Sonuçta iklim farkı, dikkat ederseniz yaz aylarında yada sıcak bölgelerde LPG sarfiyatları düşer yada düşük olur.Bununla ilgili daha detaylı teknik bilgilere forumda arama yaparakta ulaşabilirsiniz.
Benim yazın yada kışın lpg' nin düşüp düşmediği ile ilgili bilgim var. Bunun için forumda arama yapmama gerek yok. Sizin verdiğinizde çok uç bir örnek olmuş. -20 dereceler filan. Aracımı İzmir' de değil İstanbul' da kullanıyorum. Ona göre düşündüm. Bir depo LPG ile 25 TL benzin tüketiyorsanız Aracınızı lpg ile kullanmanın hiçbir anlamı yok. Direk benzinde kullanın daha iyidir. Dediğiniz gibi olması için sürekli 2-3 km mesafelik yolda aracı çalıştırıp kapatmak lazım. Araç soğuduktan sonra tekrar aynı şekilde sürekli kullanmak lazım. 25 TL benzin kullanımı nerede ise 100 km yola eşit bir tüketim demektirki zaten bir depo LPG ile bu kadar benzin harcıyorsanız LPG tüketiminizin üzerine bir 100 km' ye yakın yol daha eklemeniz lazım. Oda aslında çokta kayıp sayılmaz. Kapişş
Türkay bey sizin sorununuz benzin enjektörlerinin kaçırma olayına benziyor.buna afedersiniz enjektör işemesi deniyor.lpg servisine bir kontrol ettirin isterseniz.
benim araçta 183 krş çıkıyor
Şehir içi 372 kilometre de 36.5 litre LPGLpg'yi PO'dan aldımLitre fiyatı 2.08100 kmde 9.8 litre yapıyor
nası yani lpg 2,08 mi PO da
O nasıl bir PO bizim burda PO'da 2.32