0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Efsaneler gene bişey yakmıyor bugün 8-9 bin tl para verip aldğınız şahin, doğan km de 300 krş yakıyor onlar ne yapsın
30 kuruş yakan doğan, şahin kalmadı artık Hasan Bizim mahallenin berberinde var zengin adam lpg ile 40 kuruşa geziyor
zengin adamın hali başka metin abi benzinde 0,70 krş yakar heralde
O araba benzinle çalışmayı unutmuştur bence, çalışırsa inanki en az 50-55 kuruş yakar bir şahin,doğan
+81 evet abi bizim arkadaşta var daha benzinde bindiğimizi hatırlamıyorum arabaya
ona benzin bırakınca aptallaşır gitmez bence
Benzini görünce aptallaşmıyor şaşırıyor önce sonra roketliyor
bu arada benım araç 50 liraya 200 km yapıyor şehir içi 0,25 krş yakıyor.. lpg ci abimiz kış olmasından dolayı yakıt biraz yükselir dedi hemde lpg ye zam gelince oda etki etti.. yaza doğru 0,20 ye düşer diye umut ediyorum
arkadaşlar efsanelerden öyle şehir içi 200 krş 230 krş yakmasını beklemek biraz hayal gibi geliyor(yaz mevsimş hariç)1-motor yaşı2-kış mevsimi3-şehir içi dur kalk lar4-doğru kullanım bunlar yakıtı etkileyen(teknik aksaklıklar hariç) durumlar bence bu mevsimde 10 yaş üstü bir arabadan beklentiler de makul düzeyde olması lazım bence.Benim aracın şehir içi ve kış mevsimi olması dolayısıyla km başına 250-270 yakması gayet normal geliyor ..siz ne dşünürsünüz bilmiyorum tabi...bu arada ben Erzincanda oturuyorum burdaki şartlar da baya etkiliyor.
Ozaman bu fiyatlardan sonra şehir içi 0.20 krş araç normal yakıyor