0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim bir sorum olacak motor yağı ,yağ filtresi ve kış ayında olmamız yakıtı arttırabilir mi yağ ve yağ filtresi yakında değişecek
tabi soğuk havalarda yakıt tüketimi bir nebze olsada artıyor yanlışsam düzeltin lütfen ..hem şehir içi hemde kış aylarında yakıtın lpg de km de 270 krş olması normal bi değer mi?
50 tl lik gaz ile şehir içi 180 km yaptım..normalin biraz üstünde oldu heralde bu değerler..
Biraz değil bence bayağa üstünde. 50 tl'lık benzinle 165 km tamamı şehiriçi yapıyorum
metin abi 11.12.2010 cumartesi günü 40 lt gaz aldım 2.30 krş 92 tl ye şu an 380 km yol yaptım bakalım kaç km gidecek
valla çok iyi değer Hasan. 92 tl'lik gazın yanındada 20-25 tl'lık benzinide sayıyormusun, ikisi biraradamı 380 km mi Yoksa tek tek motorun gaza geçtikten sonraki toplam km'lerimi toplayarak ölçüm yapıyosun. Kayınpeder birara öyle ölçüm yapmış evlat bu arabaya sıralıyı taktırdığımız iyi oldu şehiriçi 15 kuruşa geziyorum diyordu benzinle gezdiği km'leri hesaba katmayana kadar
Yok abi araba sabah rolentide benzinde çalışır gaza geçer ondan sonra gideceğim yere gidiyorum zaten 1 diş benzin var en son ne zaman benzin aldım hatırlamıyorum bu değerler sadece LPG ile yapılmış km
o zaman değerlerin bence güzel, senin sistemin hangi versiyon olduğunu söylecektin bana bakabildinmi ?
Onlar bana lazım değil Hasan'ım Fast sistem mi ?, multi fast mi ?, Safet Fast sistemmi var senin araçta bende ondan istiyorum az yakıyomuş onlar
Lpg bakımına gittiğim zaman öğrenirim abi
Eyvah desene benden sana fayda yok diye, bakım diyorsun kimbilir ne zaman , arabadan bakayım demiyorda
senin için arabadan kitapçığı aldım kitapçık'ta yazmıyor telefon ettim geçen sene taktırdığım için müsait olduğun bir zaman uğra bakalım dedi adam